Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹
Valitettavasti palautusten ja reklamaatioiden käsittelyssä saattaa esiintyä viivästyksiä tällä hetkellä. Teemme parhaamme, jotta voisimme palvella sinua normaalisti.
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

VAUDE Skovi 15 Selkäreppu Lapset, sininen

ID: 1330864

OVH € 54,95
€ 52,95
Sisältää ALV:n. plus Toimituskulut

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

  • One Size
  • Valitse Koko
    One Size loppuunmyyty verkossa
Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.

Kuvaus

VAUDE Skovi 15 Selkäreppu Lapset, sininen (blue/eclipse)

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Skovi 15 -lasten reppu tuo käytännönläheisyyden asiaan! Päälokerossa on tilaa kaikille niille tavaroille, jotka nuoret haluavat pitää nopeasti käsillä, kun he ovat liikkeellä - olipa kyseessä sitten lounas, pehmolelu tai vaihtovaatteet. Lisäksi ulkopuolella on kaksi verkkotaskua, joissa on tilaa lisävarusteille, kuten hatulle tai pienelle vesipullolle. VAUDE on miettinyt myös yksityiskohtia - siinä on esimerkiksi käytännöllinen vetoketjutasku kannen läpän päällä ja heijastavia elementtejä. Vaude on toimittanut Skovi 15 -repun mukana suurennuslasin, jotta lapsesi ei jättäisi mitään huomaamatta. Loistava kumppani päiväkotiin ja arkeen, mutta myös ensimmäisille vaelluksille ja vuoristoretkille. Tämä reppu on valmistettu kierrätysmateriaalista, ja sen valmistuksessa on käytetty Eco Finish -materiaalia, joka on ympäristöystävällinen vettähylkivä materiaali ilman fluorihiilivetyjä (PFC). VAUDE Green Shape -merkki tarkoittaa ympäristöystävällisiä, toimivia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä ja bluesign-sertifioiduista materiaaleista.

bluesign tuote
bluesign on maailman tiukin ympäristönsuojelua, kuluttajansuojaa ja työturvallisuutta koskeva standardi. Kaikkia ympäristön kannalta merkityksellisiä tuotantonäkökohtia tarkastellaan kriittisesti ja optimoidaan jatkuvasti: Materiaalien käyttö, energia, vesi, jätevesi, poistoilma, melu, jätteet, vaarallisten aineiden käsittely. bluesign-tuotteessa voi olla tämä merkki vain, jos vähintään 95 % prosenttia kaikista tuotteen komponenteista on sertifioitu bluesign-merkinnällä.

Vihreä muoto
Green Shape on VAUDE-hyväksyntämerkki tuotteille, jotka on valmistettu erityisen ympäristöystävällisesti. Tähän sisältyy koko tuotantosykli kehityksestä ja tuotannosta ylläpitoon ja käytettävyyteen käytön jälkeen. Kriteerit ovat tiukat. Tuotteiden on koostuttava joko vähintään 90-prosenttisesti luonnonmukaisesti kasvatetusta puuvillasta, kierrätysmateriaaleista tai Tencel-puukuidusta. Lisäksi ne on värjätty ympäristöystävällisellä VAUDE eColour -värjäysmenetelmällä tai niiden on täytettävä maailman tiukin tekstiilien ympäristöstandardi Bluesign. VAUDEn tavoitteena on ihmisen ja luonnon parhaaksi.

Eco Finish
VAUDE-tuotteet, joissa on Eco Finish, ovat ympäristöystävällisiä ja vettähylkiviä ilman fluorihiilivetyjä (PFC). PFC-yhdisteet kuuluvat kemiallisiin yhdisteisiin, joita käytetään monissa ulkoilutuotteissa päällyskankaan kyllästämiseen. Niitä on arvosteltu siitä, että ne eivät ole hajoavia, kertyvät elimistöön ja niiden epäillään olevan haitallisia terveydelle. VAUDE on selkeästi sitoutunut olemaan käyttämättä PFC:tä lainkaan.

Näytä kaikki mallit VAUDE Family sarjasta

Lisäominaisuudet

bluesign APPROVED

bluesign APPROVED tarkoittaa tekstiilituotannon sertifiointia, joka varmistaa, ettei tuotantoprosessissa ole käytetty vaarallisia kemikaaleja. Sertifikaatti on todistus siitä, että tuotteen tietyt osatekijät, kuten kangas, väriaineet tai muut tuotteen valmistukseen käytetyt materiaalit, täyttävät bluesignin erittäin tiukat laatu- ja turvallisuusvaatimukset.

PFC-vapaa kyllästys

Tuote on käsitelty fluorihiilivapaalla DWR-kyllästeellä (DWR= durable water repellent), joka muodostaa kestävän öljyä, rasvaa, likaa ja vettä hylkivän pintakerroksen.

Green Button

Grüner Knopf (Green Button) on saksalainen tekstiilejä koskeva sertifiointi, jossa sekä tuote että tuotemerkki arvioidaan ympäristö- ja sosiaalisten vaatimusten osalta. Vaatimuksia ovat esim. vaarallisten kemikaalien käyttökielto, ilmansaateiden valvonta, maksettu vähimmäispalkka ja turvalliset työolot.

Tiedot lyhyesti

Ominaisuudet
Ominaisuudet
Heijastavat elementit
Repun paino
Repun paino
390,00 g

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Retkeily/vaellus, Lifestyle/ulkoilu, Lifestyle / Jokapäiväinen urheilu, Urbaani ulkoilu, Urheilumuoti
Sukupuoli
Lapset
Keskeiset tiedot
Tyyppi:
Päiväreppu
Käyttötarkoitus:
vaellukseen, vapaa-aika
Selkäjärjestelmän tyyppi:
selkäpehmuste
Mitat
Mitat (K x L x S):
43 x 24 x 22 cm
Tilavuus
Repun tilavuus:
15,00 l
Materiaali
Materiaalikuvaus:
Main material: 100 % polyester / membrane: 100 % polyurethane / lining: 100 % polyamide
Erikoisominaisuudet:
PFC-vapaa pinnoite (Durable Water Repellent)
Pinnoite:
PU
Kestävyysmerkintä
Kestävän kehityksen sertifikaatit:
bluesign APPROVED, Green Button
Ominaisuudet
Ominaisuudet:
Heijastavat elementit
Hihna
Rintaremmi:
säätömahdollisuus
Rintavyö:
Kyllä
Taskut ja lokerot
Sisätaskua:
2 verkkotaskuista ulkotaskua
Ulkotaskua:
Vetoketjullinen lokero kannessa
Kiinnitys
Kiinnityssoljen sijainti:
ylhäällä
Kiinntyssoljen tyyppi:
Klipsi
Paino
Repun paino:
390,00 g
Vuosimalli
2023
Tuotenumero
1330864
EAN
4062218108486

Video

Asiakkaiden mielipiteet

5.0
1 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
0
3 Tähdet
0
4 Tähdet
0
5 Tähdet
1
Emme tarkista erikseen, että julkaistut tuotearviot ovat tosiasiallisesti peräisin kuluttajilta. Kaikki verkkosivustomme vierailijat voivat jättää arvion tuotteistamme. Arvioiden jättäminen ei ole sidottu käyttäjätiliin tai muuhun vastaavaan. Kaikki arviot suodatetaan automaattisen sanasuodattimen läpi, jotta vältytään loukkaavilta, rasistisilta, seksistisiltä tai hyperlinkkejä sisältäviltä arvioilta. Tarkistamme tuotearvioinnit myös manuaalisesti ristiriitojen ja muiden ulkoisten sisältöjen osalta.
Tyhjennä kaikki suodattimet
VAUDE Skovi 15 Selkäreppu Lapset, petrooli petrooli
Stephanie
Oikein hyvä
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Täyttää täysin odotukset
27.08.2021