paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

VAUDE

Bodenjärven lähellä Tettnangissa sijaitseva VAUDE on valmistanut korkealaatuisia varusteita ja muodikkaita ulkoiluvaatteita jo vuodesta 1974. Vaude-tuotteet ovat täysin kierrätettäviä, koska niiden valmistuksessa on huolellisesti noudatettu valvottuja ympäristöä koskevia vaatimuksia. VAUDEn jatkuvasti laajeneva tuotevalikoima kattaa tällä hetkellä alppilajit, pyöräilyn, hiihdon ja vaelluksen. Yrityksen perustaja Albrecht von Dewitz hyödynsi urheiluhenkisyytensä menestyksekkäästi liikeideaksi, ja tänään VAUDE on markkinajohtaja toiminnallisten urheiluvaatteiden ja -varusteiden alalla.
Suunnitteletko retkeilylomaa yhdessä ystävien tai perheen kanssa? Haluatko herätä keskellä luontoa, kuunnella lintujen laulua ja tuntea olosi vapaaksi? VAUDEn valikoimista löydät kaiken mitä tarvitset seuraavalle retkellesi: makuupussit, -alustat, toilettilaukut - ja luonnollisesti myös tarkoitukseen sopivan teltan.
Tutustu VAUDEn uuteen kestävään vaellusmallistoon ja löydät kaikki sadetakista oikeanlaiseen vaellusreppuun sekä muita ympäristöystävällisiä ja toiminnallisia outdoor-tuotteita. Valmistaudu kunnolla upeille patikointireiteille tai lähde vain ulkoilemaan.

Uusi VAUDE Aeroflex 3D selkäjärjestelmäUusi AEROFLEX 3D selkäjärjestelmä: anna selkäsi hengittää


• Monipuolinen ilmanvaihtojärjestelmä selällesi, mikä estää sitä kuumenemasta ja hiostumasta.

• Selän pituus on portaattomasti säädettävissä, mikä takaa täydellisen istuvuuden.

• 50% kierrätettyä materiaalia, ympäristöystävällisen materiaalitasapainon puolesta.
Reput Aeroflex-selkäjärjestelmällä

VAUDEn kestävä kehitys"Green Button" -tekstiilisertifikaatti


• Kestävästi valmistetut tekstiilit

• Täyttää 26 yhteiskunnallista ja ekologista kriteeriä

• Riippumattomasti tarkastettu

• Valtion sertifioima

VAUDE palkittiin uudella ”Green button” -tunnustuksella roolistaan tekstiiliteollisuuden kestävässä tuotannossa. Ainoastaan tekstiilit, jotka on valmistettu tinkimättömien yhteiskunnallisten ja ympäristöystävällisten vaatimusten mukaisesti, voivat saada tämän sertifikaatin. Sen perustana olivat VAUDEn oman Green Shape -leiman tiukat kriteerit.


Green Shape: toiminnallisuus, ympäristöystävällisyys ja oikeudenmukaisuus


On aika toimia vastuullisesti. VAUDEn Green Shape -leima osoittaa, miten ajatus ympäristöystävällisistä, oikeudenmukaisista ja toiminnallisista outdoor-tuotteista voidaan toteuttaa käytännössä. Green Shape -leimalla VAUDE on kehittänyt oman sinettinsä kestäville varusteille. Kattavilla ja tinkimättömillä kriteereillään yritys todellakin tekee niin kuin sanoo eli harjoittaa ja kehittää jatkuvasti ulkoilutuotteiden kestävää valmistusta.
Näytä lisää

VAUDE

1 103 Tuotetta
Lajittele