paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

VDO

19 Tuotetta
VDO

VDO

Pyörätietokonevalmistaja VDO perustettiin 1999 Cycle Parts GmbH:na ja samana vuonna yritys integroitiin VDO:n pyörätietokonesektoriin. Saksalainen VDO tuottaa ajotietokoneita useampaan kuin 50 maahan. Suositut pienet laitteet ovat täynnä pieniä teknisiä yksityiskohtia, tehden modernista ajotietokoneesta helppokäyttöisen.

Lajittele
Sivu 1 /
1

VDO:n tietokoneiden avulla nostat pyöräilysi uudelle tasolle

VDO on jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan niittänyt mainetta pyöräilypiireissä monipuolisten ja helppokäyttöisten pyörätietokoneidensa ansiosta. Saksalaisen firman pienet ja näppärät laitteet on ensinnäkin pakattu täyteen ominaisuuksia, jotka antavat pyöräilijälle tietoa suorituksesta, olipa kyseessä sitten vapaapäivän rento pyöräretki tai valmistautuminen vaikkapa totiseen kilpailuun! Datan keräämisestä on monia hyötyjä etenkin tavoitteellisemmalle pyöräilijälle: monitorointi helpottaa kehityksen seuraamista sekä omien heikkouksien ja vahvuuksien tunnistamista. Pyöräretkien tiedoista voi kuitenkin olla myös paljon iloa jokaiselle ”sunnuntaipyöräilijälle”, sillä pyörämatkojen tietojen tallentaminen voi tuoda onnistumisen kokemuksia sekä parhaillaan motivoida liikkumaan aikaisempaa enemmän.

Luotettavaa ja mielenkiintoista dataa pyörämatkoistasi

Mallista riippuen VDO:n ajotietokoneiden ominaisuudet vaihtelevat, mutta perusominaisuuksia niissä ovat esimerkiksi päivän kilometrit, kokonaiskilometrit, tämänhetkinen nopeus sekä ajoaika. Edistyneemmät mallit kertovat myös tietoja keskinopeudesta, nousuista ja korkeudesta, sekä mahdollistavat tietojen vertailun. Tärkeintä tämän päivän ajotietokoneessa on tietenkin tarkkuus ja helppokäyttöisyys, ja juuri näistä syistä VDO:n tuotteet ovatkin erityisen suosittuja. Innovatiivisuus on lisäksi pitänyt merkin suosituimpien brändien joukossa, ja jopa jo 50 maan laajuinen markkina-alue toimii todisteena hyvin toimivista tuotteista sekä luotettavasta metriikasta. Tuhannet ja taas tuhannet tyytyväiset asiakkaat ympäri maailman eivät toki voikaan olla väärässä.

Mallista riippumatta VDO:n pyörätietokoneet on helppo asentaa paikalleen niiden säädettävien kiinnikkeiden ansiosta. Voit siis käyttää näitä näppäriä tuotteita helposti, olipa allasi sitten lähes minkälainen pyörä tahansa. Löydät VDO:n valikoimasta löydät myös tarvikkeita tietokoneiden kiinnittämiseen, ja niiden avulla varmistat, että saat tuotteista parhaan mahdollisimman hyödyn irti! Oikeanlaisella, huolellisella asentamisella varmistat myös maksimaalisen käyttöiän näille tuotteille.

Kaikki varusteet pyöräilyyn kätevästi yhdestä osoitteesta

Palatko jo halusta päästä pyöräilemään ja mittaamaan suorituksiasi entistä paremmin? VDO:n näppärien ja luotettavien pyörätietokoneiden lisäksi löydät Addnaturen valikoimasta kaiken muunkin tarpeellisen pyöräilyharrastukseen. 100 päivän avokaupan sekä ilmaisten palautusten ansiosta mahdolliset hutiostokset on helppo korjata. Me kuitenkin uskomme, että erinomaisen tuotevalikoiman sekä yksityiskohtaisten tuotekuvausten ja -kuvien ansiosta löydät verkkokaupastamme uudet suosikkivarusteesi!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.