paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Viking Footwear

179 Tuotetta
Hinta
Asiakaspalaute
Viking Footwear

Viking-kengissä jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä

Viking-kengät on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat viettää vapaa-aikansa luonnossa ilman pelkoa jalkojen kastumisesta tai hikoilusta. Norjalainen yritys oli aikanaan ensimmäisten GoreTex-materiaalin käyttäjien joukossa, ja perinteiden velvoittamana taattu laatu säilyy edelleen. Eri ulkoilulajit edellyttävät myös erilaisia ominaisuuksia jalkineilta. Pakkanen, märkä rapa tai sade eivät enää häiritse ulkona olemista. Viking panostaa tuotannossaan ympäristöystävällisyyteen ja eettisen työympäristön luomiseen. Viking-tuotteet on tarkoitettu kestämään käyttöä vuosia eteenpäin.

Lajittele
 
Sivu 1 /
4

Viking Pohjolan moderneiden viikinkien jalkoihin

Viking -kengät ja varusteet nettikaupassa Addnature Viking-kenkien historiassa on tultu pitkälle perustamisestaan 1920 tai vuodesta 1929 jolloin norjalainen kumikenkämalli voittaa ensimmäisen palkinnon Barcelonan maailmannäyttelyn jalkinesarjassa. Viking on tänään monipuolinen valikoima huipputeknisiä ulkoilukenkiä, vaelluskenkiä sekä kumisaappaita. Vikingiin luottavat niin metsästäjät, erästelijät kuin vuorikiipeilijätkin Pohjolan karuissa luonto- ja sääolosuhteissa. Viking yhdistää perinteisen skandinaavisen luotettavuuden sekä tuoreimmat tekniset materiaalit, kuten Gore-Texin tai UGC-käsittelyt. Niiden ansiosta Viking toimii joka säässä ja lisää ulkonaliikkujan mukavuutta, turvallisuutta ja suorituskykyä.

Ulkoilukengissä vain paras on kyllin hyvää

Pohjoismainen sää ei anna liikkujalle ja urheilijalle armoa. Kylmyys, tuuli, kosteus ja olosuhteiden vaihtelu edellyttää ulkoilukengiltä korkeaa laatua. Talvikengissä ensisijaisen tärkeää on lämmöneristys, pohjien pito ja hengittävyys. Lumettoman vuodenajan kenkien on oltava kosteutta hylkivät mutta samalla kevyet. Viking-mallistossa on ulkoilujalkineita joka säähän, omat mallit naisille, miehille ja lapsille. Norja on kuin yksi valtava testilaboratorio äärioloille: meri, tunturit, joet ja jäätiköt testaavat kengät ja tuotekehittelyn heti alkuvaiheessa. Sääolojen tuntemus tekee pohjoismaisten suunnittelijoiden tuotteista ylivoimaiset käyttää. Jämäkät varrelliset vaelluskengät pitävät kylmyyden ja kosteuden loitolla Gore-Tex kalvokäsittelyn ansiosta. Gore-Tex takaa ympärivuotisen käyttömukavuuden ja optimaalisen lämmönjohtavuuden sekä hengittävyyden. Tukevimmat mallit ovat omiaan metsästäjille, kalastajille tai vaelluksille. Viking-talvikengissä vieläkin tehokkaampi lämmöneristys taataan sisävuoren villa-keinokuitesekoitteella, joka siirtää tehokkaasti kosteuden pois jaloista ja pitää jalat kuivina sekä lämpiminä. Thermobootsit ovat omiaan pilkille, ulkotöihin tai muihin ankariin talvioloihin, kun seisotaan paikallaan pitkään. Jalkojen säilyminen kuivana talvioloissa on fysiologinen turvallisuusseikka, pakkasessa kaikki lämpö on keholle tarpeen mutta lämpö ei saa tiivistyä kengissä kosteudeksi. Rouheiden Active outdoor -mallien lisksi Viking-kenkiä löytyy kaupungin kaduille sopivina malleina. Kevyempi ja sirompi Urban outdoor-mallisto täydentää urheilullisen pukeutujan vaatevaraston niin kesällä kuin talvella. Ja vaikka Gore-Tex takaakin kengän vedenpitävyyden, ei perinteinen kumisaapas ole kadonnut markkinoilta minnekään. Kumisaappaille on edelleen kysyntää. Perinteitä uhkuvat Viking-saappaat löytyvät valikoimista erimittaisilla varsilla ja myös kirkkaissa väreissä. Kaupunkisateeseen kevyen matalavartiset saappaat, Tenolle kalaan kannattaa valita jämerämmät, pitkävartisemmat saappaat. Painavat ja varpaita pistoilta suojaavat työkumisaappaat voi talvella varustaa nastoilla, jotta työskentelyturvallisuus säilyy. Saappaiden nyörikiinnitys toimii paitsi trendikkäänä elementtinä, myös vedenpitävyyttä lisäävänä tekijänä. Viking-saappaiden pohjan ainutlaatuinen UGC (r)-teknologia takaa pitävyyden liukkaalla ja märällä alustalla. UGC on valmistettu kumisekoitemateriaalista, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen pidon ja kestävyyden. Epäsymmetrinen pohjarakenne takaa veden valumisen pois helposti, upotettu kiertojoustomenetelmä lisää pitoa entisetään. Viking-kumisaappaat valmistetaan perinteiseen tapaan luonnonkumista, ja kaikki saappaat kootaan käsin laadun varmistamiseksi. Löydät Viking-saappaat myö lämpimällä vuorella varustettuna talvisäähän.
Viking-vaelluskenkien, kävelykenkien, kumisaappaiden ja lämpökenkien ominaisuudet on suunniteltu pohjoismaiseen säähän. Kenkien lesti on mukavan leveä, sisäpohjat voi irrottaa konepesuun ja kenkien huolto oikeille hoitotuotteilla lisää niiden käyttäikää huomattavasti. Pohjallisten vaihto raikastaa kengät nopeasti, voit valita eri vuodenaikoihin sopivat pohjalliset. Voit valita joko erityisen lämmittävät tai tarvittaessa hienhajua poistavat pohjalliset. Vaihda pohjalliset riittävän usein, niin kenkäsi säilyvät paremmassa kunnossa ja niiden puhistus on yksinkertaisempaa. Kumisaappaat ovat hyvin helppohoitoiset, ne on helppo pyyhkäistä rievulla puhtaaksi. On kuitenkin hyvä muistaa että luonnonkumi ei kestä suoraa päivänvaloa vaan haurastuu valossa. Säilytä siis luonnonkumisaappaat kenkäkomerossa ovien takana. Gore-Tex -kenkiä ei suositella konepesussa puhdistettaviksi, sen sijaan Gore-Tex -käsitellyt kengät kannattaa:
  • Harjata puhtaaksi
  • Huuhdella käsin
  • Kuivattaa huoneenlämmössä, ei kuivausrummussa
  • Käsitellä tarvittaessa Gore-Tex- tuotteille tarkoitetulla hoito- ja suojausaineella

Urheilulliseen elämäntapaan sopivat sporttiset arkijalkineet

Urban outdoor-mallistosta löydät rennot ja mukavat kengät niin töihin, kouluun kuin vapaa-aikaankin. Vapaa-ajan jalkineissa ei ole tingitty teknisistä materiaaleista ja laadusta tippaakaan, löydät niistä samat ominaisuudet kuin vaelluskengistä tai urheilujalkineista. Gore Tex-kalvon lisäksi vapaa-ajan käyttöön suunnitelluissa Viking-kengissä voi olla mullistavan edistyksellinen Surround (TM)- kalvo, joka lisää entisestään kosteudenpitävyyttä ja toisaalta parantaa kengän kulutuksenkestoa kovalla alustalla. Saappaat, tennarit ja sandaalit löydät kirkkaissa väreissä ja niiden lesti on pohjoismaiseen jalkaan sopivan leveä. Värikkäät yksityiskohdat ja laadukkaat materiaalit tekevät kengistä suosikkisi. Tennarit täydentävät trendikkään sporttisen asun tai ne voi pukea klassisen tyylin vastapainoksi. Viking-kumisaappaiden värikylläinen retromallisto miellyttää vaativankin pukeutujan silmää, pitkävartiset nyörisaappaat voi yhdistää vaikka minihameeseen. Saappaat henkivät menneiden vuosikymmenten tunnelmaa, kuitenkin niiden mukavuus ja tekniset ominaisuudet ovat vahvasti tätä päivää. Lasten Viking-kengät ovat useimmiten konepesun kestäviä, jotta niiden hoitoon ei tuhraantuisi turhaa aikaa.

Aloita ulkoilusi Addnature-verkkokaupasta

Jos elämäntapasi on urheilullinen, viihdyt varmasti paremmin luonnossa kuin kaupoissa varusteita hankkimassa. Laadukkaisiin ulkoiluvaatteisiin ja -kenkiin kannattaa kuitenkin panostaa, niiden ansiost liikkuminen ulkona erilaisissa sääoloissa on aina nautinto. Vedenkestävät vaatteet ja kengät antavat sinulle vapauden nauttia raikkaasta happirikkaasta ilmasta sateella. Älä tuhlaa aikaasi urheilukaupoissa kierrellen, tee hankintasi helposti ja kätevästi verkkokaupan valikoimista. Addnaturen tuotekirjo on saatavillasi juuri silloin kuin sinulle sopii, tuotteiden vertaaminen onnistuu helposti tuotekuvausten ja havainnollisten kuvien avulla. Löydät Addnature-verkkokaupasta kaikki tutut laatumerkit, kuten Viking-kengät ja saappaat koko perheelle. Maksuvaihtoehtoja on useita, voit valita sinun tarpeisiisi sopivimman, esimerkiksi luottokortti- tai verkkopankkimaksun. Jos haluat jaksottaa maksut pidemmälle ajalle, valitse osamaksuvaihtoehto. Addnature antaa tuotteilleen reilun sadan päivän ilmaisen palautusoikeuden, jos koko tai malli ei jostain syystä vastaa odotuksiasi. Verkko-ostamisen helppous ja nopeus jättää sinulle enemmän aikaa ulkona liikkumiseen! Asianmukaisissa Viking-kengissä ja saappaissa rankinkaan pyry tai viima ei pääse yllättämään.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.