Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Älä anna kylmän lannistaa
Weber tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja pyöräilijän kuljetustarpeisiin
Saksalaisen Weberin valikoimissa on vaihtoehtoja pyöräilijan kuljetustarpeisiin, olitpa sitten aktiiviurheilija, perhepyöräilijä tai huviajelija. Monikäyttöiset ja muunneltavat kuljetusratkaisut helpottavat elämääsi ja tekevät harrastuksestasi yksilöllisen, tehokkaan ja ympäristöä säästävän. Voit luottaa tuotteiden turvallisuuteen ja kestävyyteen, ne myös säilyttävät arvonsa pitkään kestävän rakenteensa ansiosta.

Weber

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Värit

  • harmaa

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Weber pehmuste pikkuvauvoille Pikkulapsille Lapset, harmaa
Weber pehmuste pikkuvauvoille Pikkulapsille Lapset, harmaa harmaa
Weber
pehmuste pikkuvauvoille Pikkulapsille Lapset, harmaa
RRP € 33,95 € 31,95

Weber - peräkärryjen edelläkävijä

Weber -laadukaat tuotteet Addnaturesta Weber valmistaa polkupyörän peräkärryjä, jotka sopivat kuormien kuljettamiseen. Myös lasten turvalliseen kyyditsemiseen on tarjolla laaja valikoima peräkärryjä ja niiden lisävarusteita. Peräkärryjä löytyy sekä yksi- että kaksipyöräisinä malleina.

Kuljeta ja kyyditse mukavasti ja turvallisesti

Weber on saksalainen yritys, joka valmistaa polkupyörän peräkärryjä. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1985. Vuosikymmenten myötä paljon on muuttunut, mutta Weberin missio on kuitenkin pysynyt samana alusta asti: valmistaa laadukkaita ja innovatiivisia tuotteita ihmisille, joille pyöräily on elämäntapa. Juuri Weberin valmistamat pyörän peräkärryt asettivat aikoinaan standardit tänä päivänä markkinoilla oleville peräkärryille. Varsinaisten peräkärryjen lisäksi Weber tarjoaa laajan valikoiman lisäosia, joiden avulla peräkärryn muokkaaminen omiin tarkoituksiin sopivaksi on helppoa. Saatavilla on muun muassa sivulaukkuja, turvaistuimia ja niiden pehmusteita, peräkärryjen suojuksia ja aurinkosuojia. Weber valmistaa myös korkealaatuisia peräkärryn vetokoukkuja, jotka ovat yhteensopivia myös muiden valmistajien peräkärryjen kanssa.
Kaikki Weberin tuotteet valmistetaan edelleen yrityksen kotimaassa Saksassa. Yrityksen näkemyksen mukaan kotimaassa tapahtuva valmistus on ainoa tapa varmistua tuotteiden turvallisuudesta ja valmistusprosessin ympäristöystävällisyydestä ja yhteiskunnallisesta vastuusta. Weber ei ole markkinoiden edullisin pyörän peräkärryjen valmistaja, mutta sen alan huippua edustavien tuotteiden jälleenmyyntiarvo on erinomainen. Yrityksen tavoitteena on valmistaa aikaa ja kulutusta kestäviä tuotteita, jotka palvelevat käyttäjiään pitkään ja mukautuvat innovatiivisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin.
Weberin tuotevalikoimassa on sekä yksi- että kaksipyöräisiä polkupyörän peräkärryjä. Vuonna 2003 Weber toi markkinoille yksipyöräisen Monoporter-kärryn. Innovatiivisuudestaan palkitun Monoporterin etuja ovat hyvä ohjattavuus, ketteryys ja vakaus. Kärryyn voi liittää Weberin sivulaukun, joka lisää pyöräkärryn kantokapasiteettia ja vedenpitävänä myös suojaa kantamuksia roiskeilta ja sateelta. Sivulaukku kiinnittyy alustaan kätevillä klipseillä. Alle 6 kiloa painava saksalaisen insinöörityön näyte kulkee tarvittaessa mukana vaikka kainalossa, sillä se on helppo taittaa kokoon. Mikä tärkeintä, kärryn varastointi ei vaadi paljoa tilaa, vaan sen voi laittaa vaikka komeron hyllylle silloin, kun sitä ei tarvita. Monipuoliseen Monoporteriin voi myös kiinnittää turvakaukalon vauvalle. Weberin pyöräkärryn turvakaukalo sopii vauvoille vastasyntyneestä asti. Se on myös yhteensopiva useimpien muiden valmistajien polkupyörän peräkärryjen kanssa, ja kaukalo on saanut testeissä hyvät arvostelut.
Mikä olisi mukavampaa, kuin ottaa lapset mukaan koko perheen yhteisille pyöräretkille? Isompien lasten kuljettamista varten Weberiltä löytyy myös Ritschie-peräkärryjä. Sen ensimmäinen versio, Ritschie 1, tuli markkinoille vuonna 1992. Sen alusta oli vahvaa, kolminkertaista alumiinia. Sama materiaali on käytössä myös nykyisissä Ritschie-peräkärryissä. Vuonna 1997 esiteltiin Ritschie 2, jonka turvallisuutta oli lisätty muun muassa entistä parempien jarrujen osalta. Sittemmin Ritschie 2 -mallin turvallisuutta on edelleen viety eteenpäin esimerkiksi lisäämällä peräkärryyn tukevat 5-pistevyöt. Vuoden 2000 malleista alkaen Ritschie 2 on ollut kiinnitettävissä pyörän lisäksi myös vartaloon, mikä mahdollistaa kärryn vetämisen perässä juostessa tai vaikka rullaluistellessa. Vankkatekoisen Ritschien hyvän jousituksen ansiosta mukana kulkee mukavasti hieman kookkaampikin lapsi. Ritschie-pyöräkärryn maksimikuorma on noin 50 kg. Kuomullinen malli suojaa lasta säältä. Isojen ikkunoiden ansiosta ympäristön seuraaminen onnistuu kuitenkin helposti. Aurinkoisella kelillä ikkunat voi peittää tummilla aurinkosuojilla, joita Weber myös valmistaa.
Ritschie-pyöräkärryä voi myös käyttää isokokoisten, maksimissaan 50 kilogrammaa painavien kuormien kuljettamiseen erillisen peräkärryn kansiosan kanssa. Näin peräkärryn käyttöikä jatkuu senkin jälkeen, kun lapset ovat kasvaneet siitä ulos ja siirtyneet omien polkupyöriensä satuloihin. Peräkärryä voi tietysti myös käyttää rinnakkain molempiin käyttötarkoituksiin, sillä lasta kuljettaessa käytettävän katteen ja istuimien ja kuormia suojaavan kannen välillä vaihtaminen on helppoa. Tuotteiden pitkä käyttöikä ja niiden monikäyttöisyys on Weberille tärkeä arvo. Peräkärryn kovasta muovista valmistettu kansi on lukittava ja vedenpitävä.
Innovatiivisten polkupyörän peräkärryjen lisäksi Weber panostaa turvallisiin ja helppokäyttöisiin peräkärryn vetokoukkuihin. Vetokoukut valmistetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, kuten lasikuidulla vahvistettu muovimateriaali eli lujitemuovi, ruostumaton teräs ja anodisoitu alumiini. Kaikki vetokoukut ovat kaksiosaisia: toinen pää kiinnitetään polkupyörään ja toinen peräkärryyn. Näin varsinaista asennusta ei tarvitse tehdä kuin kerran, vaan osat kiinnittyvät toisiinsa helppokäyttöisellä kierrä ja napsauta -mekanismilla. Kiinnittäminen onnistuu tarvittaessa vaikka yhdellä kädellä. Lisäksi vetokoukun voi lukita kiinni varkauksien ehkäisemiseksi. Vetokoukut kestävät kuormia mallista riippuen 40-80 kilogrammaan asti. Kepoisimmat vetokoukut on tarkoitettu vain kuormia varten, eikä niitä tulisi käyttää lapsia kuljettaessa. Weberin vetokoukut sopivat useimpien muidenkin valmistajien peräkärryihin erillisten adaptereiden avulla.
Raskaiden, jopa 30 kg painavien taakkojen kuljettaminen onnistuu sujuvasti Weberin Kargo-sarjan kaksipyöräisellä peräkärryllä. Kargo soveltuu erinomaisesti painavien harrastusvälineiden tai vaikkapa viikonlopun ruokaostosten kuljettamiseen. Sillä voi myös kuljettaa esimerkiksi lemmikkieläimiä. Peräkärryä kuormatessa on huomioitava, että vetokoukun maksimikuorma on 80 kg. Jos peräkärryä kuitenkin vedetään eteenpäin käsipelillä, sen voi turvallisesti kuormata 30 kilogrammaan asti. Kargoa löytyy kolmessa eri koossa erilaisiin käyttötarkoituksiin: Kargo mini, Kargo Standard ja Kargo Kite. Kargon voi myös tilata täysin kustomoituna omien toiveiden mukaiseksi, mikäli mikään standardikoko ei sovi omiin tarpeisiin. Suurimmat mahdolliset mitat mittatilauksena valmistetulle Kargolle ovat 180 cm x 80 cm.
Osoitteesta addnature.fi löydät korkealaatuisia Weberin tuotteita seuraavista kategorioista:

  • Polkupyörän peräkärryt
  • Peräkärryjen vetokoukut
  • Peräkärryjen lisätarvikkeet

Pyörän peräkärryt ja muut pyöräilytarvikkeet Addnaturen verkkokaupasta!

Weber-merkkisten pyörän peräkärryjen lisäksi löydät Addnaturen verkkokaupasta myös polkupyörät, pyöränosat ja pyöräilytarvikkeet. Addnature on ulkoilmaelämään keskittynyt palveleva verkkokauppa. Käsittelemme tilaukset nopeasti ja toimitamme tuotteet kotiovellesi. Tilaaminen meiltä on sinulle ostajana helppoa ja riskitöntä. Tarjoamme kaikille tuotteillemme 30 päivän palautusoikeuden, mikäli et ole täysin tyytyväinen ostokseesi.