paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Wechsel

71 Tuotetta
Wechsel

WECHSEL - tukevaa tekoa

Innokas ulkoilija Jörg Schulz työskenteli Berliinissä ’80-luvulla outdoor-liikkeessä. Hänellä oli työnsä kautta käsillä useita eri telttamalleilla, joita hän vähän väliä oli testaamassa. Keksittyyään tapoja parantaa malleja Jörg rupesi itse suunnittelemaan telttoja. Työkaluna pelkkä ompelukone, hän alkoi tuottamaan prototyyppejä puuvillasta tehtyinä. Vuonna 1994 Jörg perusti WECHSEL:in yhdessä ystävänsä kanssa ja esitteli ensimmäiset telttansa ja on jatkanut niiden kehittelyä vuosien mittaan. Yritykseltä on tullut usea ainutlaatuinen innovaatio. WECHSEL jakaa tuotteensa Travel Lineen, Zero-G Lineen ja Unlimited Lineen, valmistaen telttoja, jotka ovat laadukkaita, vankkoja ja kestäviä.

Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Wechsel – tavoitteena täydellinen teltta

Jos en löydä etsimääni kaupasta, täytyy se varmaankin tehdä itse – näin alkoi Wechselin tarina. Perustaja Schulz näki työssään eri muotoisia ja eri materiaaleista valmistettuja telttoja, mutta kaikissa oli jotakin parantamisen varaa, ja siksi Schulz alkoikin luoda omia prototyyppejä. Vuonna 1994 hän perusti Wechselin, ja neljännesvuosisata myöhemmin merkki on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla yhtenä luotettavimmista teltta- ja retkeilyvarustevalmistajista. Alla esittelemme lyhyesti Wechsel-telttojen tyypit, jotta oikean mallin valitseminen olisi sinulle helpompaa.

Valitse tarpeisiisi sopiva Wechsel-teltta kolmesta mallistosta

Etenkin pidemmillä tai haastavammilla vaelluksilla on tärkeää varmistaa kunnon yöunet, sillä yön aikana keho ja mieli palautuvat ja valmistautuvat seuraavan päivän haasteisiin. Korkealuokkainen teltta on ensimmäinen askel hyviin yöuniin luonnon helmassa. Wechsel-teltat jaetaan kolmeen eri mallistoon, Travel, Zero-G ja Unlimited, jotka vastaavat hieman erityyppisiin haasteisiin. Travel Line -teltat sopivat monenlaiseen käyttöön: rannalle, järven rannalle tai vuoristoon. Nämä teltat on suunniteltu etenkin viikonloppuvaeltajille ja reissaajille, joiden alla on menopeli paikasta toiseen siirtymiseen – polkupyörä, auto tai vaikkapa moottoripyörä! Tästä syystä malliston teltat ovat hieman painavampia, mutta sitäkin kestävämpiä ja mukavia.

Zero-G Line -teltat takaavat mukavat yöunet, satoi tai paistoi. Näissä teltoissa on myös paino optimoitu: ympäristöystävällisten alumiiniosien ansiosta Zero-G-teltat ovat kevyitä ja näppäriä pystyttää, ja loistava vaihtoehto pitkille vaelluksille. Keveydestään huolimatta teltat kestävät kuitenkin myös kovaa tuulta ja soveltuvat erinomaisesti käyttöön niin laaksossa kuin vuoristossakin. Jos tiedät suuntaavasi erityisen haastaviin olosuhteisiin, suosittelemme kuitenkin Unlimited Line -malliston telttaa. Nämä jykevät teltat kestävät niin lunta ja jäätä kuin aavikon kuivaa kuumuutta – juuri oikea valinta seikkailunhaluiselle tutkimusmatkailijalle!

Olet löytänyt tiesi retkeilijän unelmakauppaan!

Kun oikea teltta on löytynyt, on aika valita muut varusteet, kuten makuualustat ja makuupussit. Myös nämä löydät Addnaturen runsaasta valikoimasta – verkkokaupastamme löydät sadoittain Wechselin kaltaisia alan huippumerkkejä ja heidän suosituimpia tuotteitaan! Tuotteiden tilaaminen kotiovellesi on nopeaa ja helppoa, ja 100 päivän avokaupan ansiosta voit rauhassa varmistua siitä, että tilaamasi varusteet vastaavat odotuksiasi. Ja jos näin ei jostain syystä ole, tarjoamme tietenkin täysin ilmaisen palautuksen.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.