paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Päivävaellukselle pakkassäähän - Kaikki tarvittava talven retkiin

Wild Country

122 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
3

Wild Country – turvaa kiipeilysi

Wild Country on yksi maailman tunnetuimmista kalliokiipeilytuotteiden valmistajista ja heidän tunnetuin tuotteensa on jo vuonna 1977 kehitetty Friend eli kamu, jolla varmistetaan kiinnityspisteitä paikkoihin, joissa ei voi tai saa käyttää perinteisiä kiiloja. Kiilat eivät toimi suoraseinäisessä kallionhalkeamassa ja tähän tarkoitukseen englantilainen kiipeilijä Mark Wallance ja amerikkalainen kiipeilijä Ray Jardine kehittivät kamun, eli tuotteen nimeltä Friend. Sen toiminta perustuu avautuviin epäkeskolehtiin, jotka avautuvat kallion halkeaman reunoja vasten ja kiilautuvat ulos vedettäessä paikalleen. Ensimmäiset prototyypit olivat arvokkaita, mutta kun he perustivat tehtaan Peak Districtiin, Iso-Britanniaan, he pystyivät tuottamaan kamuja sarjatuotantona ja hintaa saatiin kiipeilijöitä palvelevalle tasolle. Nykyisin yritys valmistaa kamujen lisäksi kiipeilyköysiä, valjaita, vaatteita, karabiineja ja erilaisia kiiloja. Wild Country Zero-Friend Set 0.4/0.5/0.75 kamut

Wild Countryn tuotteiden avulla selviät vaativimmillakin kiipeilyreiteillä

Kiipeily on vaativa ja palkitseva urheilulaji, jossa varusteilla on iso merkitys sekä suoriutumisen että turvallisuuden kannalta. Addnaturen verkkokaupasta löydät kattavasti Wild Countryn tuotteita, joiden avulla pääset turvallisesti alkuun ja ketterästi eteenpäin. Suosittelemme tutustumaan ensinnäkin vaatevalikoimaamme, josta löydät kiipeilyhousuja, kiipeilyshortseja, paitoja ja erilaisia takkeja, joiden ominaisuuksissa ja valmistuksessa on keskitytty niiden sopivuuteen vaativiin kiipeilyolosuhteisiin. Niiden materiaalit ovat joustavia ja pintakankaat kestäviä, jotta ne taipuvat vartalosi mukana ja kestävät kiipeiltävien pintojen aiheuttamaa hankausta.

Vaatteiden lisäksi tarvitset kiipeilyssä runsaasti erilaisia varusteita. Addnaturen laajasta kiipeilytuotevalikoimasta löydät Wild Countryn valmistamia kamuja, kiiloja, hakoja, karabiineja, sulkuhakoja ja muita varmistustuotteita, joita tarvitset turvalliseen kiipeilyyn. Kiipeily kannattaa aloittaa jonkun lajia jo harrastaneen kanssa, jotta voit varmistua varusteiden turvallisesta käyttötavasta ja säästyt itse pahemmilta kolhuilta. Valikoimassamme on myös koko Wild Countryn tarinan aloittamia kamuja, joka oli kiipeilymaailmaa mullistava innovaatio 70-luvun lopulla. Nykyisin kun kiipeillään sellaisilla pinnoilla, joilla ei välttämättä ole edes mahdollisuutta perinteisten kiilamallien käyttöön.

Addnaturelta saat kiipeilyvarusteesi kätevästi

Addnaturelta löydät kattavasti tuotteita erilaisiin urheilulajeihin, ulkoilma-aktiviteetteihin, vapaa-aikaan ja vaeltamiseen. Kiipeilytuotevalikoimamme on vertaansa vailla ja esimerkiksi Wild Countryn tuotteita löydät kauttamme kätevästi. Muista myös hankkia samalla kaikki muu tarvittava kiipeilyä varten, sillä kiipeily on muutakin kuin kamuja ja naruja. Tarvitset esimerkiksi kunnon vaatetuksen, sopivat kengät, valjaat, kypärän ja repun, jossa kuljettaa tarvittavat tarvikkeet. Wild Countryn tuotteiden lisäksi tarjoamme paljon myös muiden tuotemerkkien tuotteita, joten jos et löydä Wild Countrylta tarvitsemaasi tarviketta tai asustetta, kannattaa jatkaa selailua. Meiltä saat kattavasti erilaisia tuotteita vaivattomasti samalla kyydillä suoraan valitsemallasi toimitustavalla. Muista myös 30 päivän ilmainen palautusoikeus, jonka avulla teet ostoksia turvallisesti, sillä sinulla on lupa palauttaa soveltumattomat ostoksesi 30 päivän sisällä niiden saapumisesta. Tutustu rohkeasti verkkokauppaamme ja jos et haluamaasi tuotetta löydä, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Nauti ostosten teosta Addnaturella.


Onko sinulla kysyttävää?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
09-4270 4101
Ma – Pe
Klo 10 - 12 & 13 – 16
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.