Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta

Wildo

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Wildo – kestävää, pohjoismaalaista laatua retkikeittiöön

Häämöttääkö edessä vaellusreissu? Onko kaikki varusteet jo hankittuna? Muistithan myös näppärät tarvikkeet retkikeittiöön? Ei hätää, jos nämä pienemmät varusteet unohtuivat – Wildon laajasta valikoimasta löydät kaiken tarvittavan! Ruotsalaisen Wildon tuotteet on suunniteltu käytettäväksi nimenomaan luonnonhelmassa, ja vuosikymmenten testaus Ruotsin vaativissa olosuhteissa kaikkina vuodenaikoina takaa sen, että Wildon tuotteisiin voit luottaa reissussa kuin reissussa!

Monikäyttöiset Wildo-varusteet kruunaavat retken ruokahetket

Wildon tuotteiden tärkein ominaisuus on niiden funktionaalisuus. Ehkäpä tunnetuin merkin tuote on Fold-A-Cup®, kokoon taittuva pieni muki, josta voit juoda sekä kuumia että kylmiä juomia. Kokoontaittuvuutensa ansiosta se on erinomainen kumppani niin pitkille kuin lyhyillekin retkille. Valikoimasta löydät erikokoisten mukien lisäksi myös kulhoja, lautasia, ruokailuvälineitä sekä kokonaisia valmiita ruokailusettejä – kaikkea, mitä voit retkikeittimen kaveriksi tarvita!

Monikäyttöisyyden lisäksi Wildon valikoiman tarvikkeet ovat kevyitä, kestäviä ja kooltaan optimoituja, mikä on tietenkin erinomaista etenkin pidempiä vaelluksia silmällä pitäen. Monet Wildon tuotteista voikin kasata sisäkkäin, minkä ansiosta ne vievät mahdollisimman vähän tilaa rinkasta. Kaikki Wildon tuotteet valmistetaan BPA-vapaasta muovista, joten voit huoletta käyttää niitä sekä kuumien että kylmien ruokien ja juomien kanssa vuosien ajan. Wildon tuotteet ovat myös ihanan värikkäitä: esimerkiksi kirkkaan punaisia tai raikkaan vihreitä kuppeja et varmasti pysty hukkaamaan edes metsän keskelle, sillä bongaat ne helposti jo kaukaa! Värikkäät varusteet ovat myös erityisesti perheen pienimpien mieleen, ja yhdessä raikkaan ulkoilman kanssa ne saavat ruuan maistumaan aina ekstrahyvältä.

Kaikenlaiset varusteet vaelluksille ja ulkoliikuntaan kätevästi yhdestä osoitteesta

Verkkokaupastamme löydät Wildon tarvikkeiden lisäksi myös monia muita suosittuja varusteita retkikeittiöön sekä tietenkin myös esimerkiksi telttoja, makuupusseja ja vaelluskenkiä – oikeastaan kaikkea, mitä saatat ulkoharrastukseesi tarvita!