Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme

X-Touring Runkolaukku Dry L, harmaa

ID: 929256

- 41 %
RRP € 109,95
€ 64,95
Sisältää ALV:n. plus Toimituskulut
    • harmaa
    • musta
Tuote on lisätty toivelistallesi

Tätä tuotetta ei tällä hetkellä voida tilata haluttua määrää, tarkista ostoskorisi.

Request product

Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Saatavilla verkkokaupasta
Toimitus 4-6 arkipäivän kuluessa

Kuvaus

WOHO X-Touring Runkolaukku Dry L, harmaa (honeycomb iron grey)

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Xtouring-runkolaukut, joita on saatavana kolmessa koossa eri rungoille, on valmistettu samoista korkealaatuisista, vedenpitävistä materiaaleista, joita käytetään kaikissa Xtouring-tuotteissa. Kumipäällysteinen hihna antaa lisätukea rungolle, ja rullakiinnikkeet mahdollistavat helpon pääsyn laukkuun, vaikka ajaisitkin hanskat kädessä.

WOHO valitsee tuotteen ja ympäristön kannalta parhaan materiaalin. He panostavat paljon aikaa kehitykseen ja käyttävät sitä tuotteiden jatkuvaan parantamiseen. Xtouring-laukut on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka on testattu käytännössä.

Näytä kaikki mallit WOHO X-Touring sarjasta

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Gravel, Trekking, Retkipyöräily, Arkiajo/työmatka-ajo, Lifestyle/kaupunkiajo, Bikepacking, Arkipyöräily, Työmatkapyöräily, Crossi
Keskeiset tiedot
Tyyppi/Käyttötarkoitus:
runkolaukku
Kiinnityssyteemi:
lukitussysteemi
Ominaisuudet
Soveltuvuus:
Universal
Turvallisuusominaisuudet:
Reflective materials on both sides
Koko
Mitat (P x L x K):
50 x 36 x 8
Kokonaisvetoisuus:
12 l
Mitat
Paino:
244 g
Ominaisuudet
Kiinnitysmekanismi:
rullakiinnitys
Vuosimalli
2022
Tuotenumero
929256

Asiakkaiden mielipiteet

2.0
1 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
1
3 Tähdet
0
4 Tähdet
0
5 Tähdet
0
Emme tarkista erikseen, että julkaistut tuotearviot ovat tosiasiallisesti peräisin kuluttajilta. Kaikki verkkosivustomme vierailijat voivat jättää arvion tuotteistamme. Arvioiden jättäminen ei ole sidottu käyttäjätiliin tai muuhun vastaavaan. Kaikki arviot suodatetaan automaattisen sanasuodattimen läpi, jotta vältytään loukkaavilta, rasistisilta, seksistisiltä tai hyperlinkkejä sisältäviltä arvioilta. Tarkistamme tuotearvioinnit myös manuaalisesti ristiriitojen ja muiden ulkoisten sisältöjen osalta.
Tyhjennä kaikki suodattimet
WOHO X-Touring Runkolaukku Dry L, harmaa harmaa
Ben
Pieni sisätasku tulee pois
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Runkopussi näyttää hyvältä, on kevyt, tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja nopean ja käytännöllisen pääsyn sisältöön. En kuitenkaan suosittele pienen sisätaskun käyttöä. Tämä liimattiin vain erittäin kevyesti ja löystyi, kun sitä käytettiin ensimmäistä kertaa (ilman suurta painetta). Tämä ei näytä olevan yksittäinen tapaus! Tulos: kevyen sateen ajon jälkeen vettä pääsee suureen sisätaskuun. Vesi kerää aluksi sivutaskuun kahdesta pienestä tyhjennysaukosta huolimatta, pääsee sitten pieneen sisätaskuun suljetun vetoketjun kautta ja sitten suureen sisätaskuun. Maski nauhalla ja liimalla oli valitettavasti epäonnistunut. Pieni sisätasku on liian pieni normaalikokoiselle älypuhelimelle ja tarjoaa tilaa vain muutamalle kortille ja / tai käteiselle. Johtopäätös: Jos etsit vesitiivistä runkolaukkua, sinun pitäisi etsiä vaihtoehto.
28.07.2020