paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Discovery Weekend -kampanjan esilämmittelyä | Kaksi uutta huipputarjousta joka päivä

X-Bionic

84 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

X-Bionic päivittää urheiluvaatteesi 2000-luvulle

Kuten teknisestä nimestäkin voi päätellä, X-Bionic ratsastaa varustekehityksen viimeisimpien ja nerokkaimpien innovaatioiden korkeimmalla aallonharjalla. Firman idea lähti alun perin liikkeelle siitä yksinkertaisesta oivalluksesta, että vaikka esimerkiksi autot ja urheiluvälineet ovatkin kehittyneet vuosikymmenten saatossa hyvin huimasti, urheiluvaatteet valmistetaan usein edelleenkin siitä samasta puuvillasta, jota käytettiin jo vuosisata sitten. Miksei siis urheilijoidenkin suorituskykyä voisi parantaa paremmalla teknologialla, entistä innovatiivisemmilla tuotteilla, ja mahdollisimman nykyaikaisilla ratkaisuilla? Tuloksena tästä ajattelutavasta saatiin X-Bionic, joka on valikoima korkealaatuisia, funktionaalisia ja suorituksia parantavia varusteita.

Varusteet täynnä innovatiivisia keksintöjä

Jo X-Bionicin vaatteiden ulkonäöstä pysyy arvata, että firman keskiössä ovat erilaiset innovatiiviset teknologiat, ja merkki onkin nimetty innovatiivisimmaksi brändiksi jo kymmenenä vuotena. Joissain X-Bionicin vaatemalleissa on esimerkiksi käytetty edistyksellistä kompressiotekniikkaa, jonka on osoitettu parantavan suorituskykyä ja nopeuttavan palautumista. Tämä perustuu siihen, että oikeassa kohdassa sijaitsevat kompressiomateriaalit lisäävät verenkiertoa. Kompressioteknologiat ovatkin eritysesti huippu-urheilijoiden suosiossa. Kompressio sopii kuitenkin hyvin myös tavalliselle lenkkeilijälle – tulet yllättymään, millaisen eron kompressio saa aikaan urheillessa!

X-Bionicilta löydät lisäksi esimerkiksi malliston ultrakevyitä juoksuvaatteita, jotka ovat erittäin miellyttävät päällä. Keveyttä ei kuitenkaan ole saavutettu tinkimällä funktionaalisuudesta, vaan myös nämä ultrakevyen malliston varusteet muun muassa siirtävät tehokkaasti hikeä pois iholta! Ne sopivat myös erinomaisesti kerrospukeutumiseen ja täten käytettäväksi myös viileämmällä säällä. Täällä pohjoisessa erityisen kätevä teknologia on lisäksi esimerkiksi ISO-Pads -materiaali, joka suojaa kehoa tehokkaasti kylmältä. Tätä innovaatiota käytetään esimerkiksi joissain X-Bionicin juoksuhousuissa. ISO-Pads -teknologian avulla lämpöä haihtuu iholtasi vähemmän, ja olo pysyy lämpimämpänä kuin tavallisissa juoksuhousuissa.

Vaikka pääosaa näytteleekin huippuluokan materiaalit ja kehittyneet teknologiat, on X-Bionicin vaatteissa tietenkin kiinnitetty huomiota myös esimerkiksi muotoiluun. Vaatteet ovat erittäin urheilullisen näköisiä, mikä jo itsessään antaa energiaa liikkumiseen! Niissä on otettu huomioon tietenkin myös istuvuus: optimaalinen liikkuvuus on taattu huolellisella suunnittelulla ja kekseliäillä leikkauksilla, joiden ansiosta vaatteet eivät rajoita lainkaan käyttäjänsä liikeratoja. Ja tietysti X-Bionicin vaatteet ovat myös käytännöllisiä näppärine pikku taskuineen ja esimerkiksi heijastavine pintoineen, jotka ovat todella tarpeellisia etenkin talviaikaan täällä pohjoisessa. Kaikki tämä yhdessä alan edistyksellisimpien teknologioiden kanssa – tästä kaikesta on fiksut ja innovatiiviset X-Bionicin vaatteet tehty.

Huippuluokan varusteet arjen monipuoliseen ulkoiluun

X-Bionicin suorituskykyiset vaatteet on suunniteltu etenkin kovaan käyttöön ja vaativiin suorituksiin, mutta niistä voi ehdottomasti olla hyötyä myös harrastelijalle. Jos siis etsit pientä buustia lenkkipolulle tai talviurheiluun, olet löytänyt oikean merkin! Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat varusteet.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.