paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

X-Socks

20 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

X-Socks – todellinen taidonnäyte teknistä sukkaa etsivälle

Kattava valikoima X-Socks sukkia netistä X-Socks sukkien takana olevan X-Bionic nimisen yrityksen tarina lähti liikenteeseen siitä, että se halusi kehittää vallankumouksellisen ja funktionaalisen sukan. Sittemmin monta muuta innovaatiota seurasi perässä ja yrityksen tuotekehitysosastolle alkoi kasaantua patentteja. Samaan aikaan vanhentuneet käsitykset toiminnallisista varusteista alkoivat karista eli ihmisten ajatusmaailma muuttui. Tavallisten urheilusukkien rinnalle alkoi tulla anatomisesti muotoiltuja sukkia, joiden toiminnallisuus muistutti ikään kuin sitä, että jalassa ei olisi sukkaa ollenkaan.

Vuonna 2000 X-Bionic oli ensimmäinen yritys, joka otti toiminnallisten sukkien kehittämiseen todella tieteellisen lähestymiskulman. Yrityksen toimitusjohtaja Bodo W.Lambertz lähestyi toiminnallisten sukkien kehittämistä miettin sitä, voisivatko ne olla teknisempiä, ja voitaisiinko niihin hyödyntää viimeisintä teknologiaa. X-Socks sukkien menestystarina sai kunnon lähtölaukauksen, kun X-Bionicilla päätettiin ottaa käyttään uniikit kalvot, jotka palauttivat energiaa - sen sijaan, että sukkien valmistukseen olisi käytetty hikeä imeviä materiaaleja. Yrityksen insinöörit käyttävät high-tech välineitä innovatiivisia materiaaleja tutkiessaan - yksikään yksityiskohta ei jää tutkimatta ja jokaiselle kuidulle löytyy tarkoituksensa. Tämän yrityksen valmistuksessa jokainen tuote on oma sivistynyt rakennelmansa, joka integroituu vartaloon täydellisesti omassa käyttötarkoituksessaan.

X-Socks – sukat täynnä teknisiä, jalkaa tukevia ominaisuuksia

Vain 15 vuodessa X-Bionic on järjestellyt teknisten urheiluvaatteiden maailman uudelleen. Kaiken taustalla on ollut järjetön uteliaisuus ja tahto vastausten löytämiseen. Bionic, tai suomeksi bioniikka, tarkoittaa luonnosta oppimista, mitä brändin tuotannossa onkin todella hyödynnetty. Yrityksen kehittämät X-Socks sukat vastaavat haastavien urheilulajien mukanaan tuomiin vaatimuksiin. Nämä sukat mahdollistavat käytössä paljasjalkatuntuman, minkä lisäksi niissä on monia patentoituja teknisiä ratkaisuja. Jalkaa ja säärtä tukevat X-Socks sukat optimoivat myös jalkojen ilmanvaihdon vähentäen jalkojen hikoiluja. Lisäksi näissä optimaalisiksi suunnitelluissa sukissa jalat eivät pääse turpoamaan kovankaan treenin aikana.

Me Addnaturella olemme lisänneet valikoimaamme loistavin teknisin ratkaisuin varustellut X-Socks sukat, jotka käytössäsi selviät lajin kuin lajin mukanaan tuomista haasteista! Löydät meiltä niin naisten kuin miestenkin X-Socks sukat upeassa valikoimassa, josta ei puutu malleja eikä värejä. Hanki omat varpaidesi luottolämmittäjät urheilun ja ulkoilun osaavasta nettikaupasta jo tänään!

Sukat ja muut tekniset vaatteet Addnaturelta

Addnaturelta löydät kaikki tarvitsemasi tekniset tekstiilit ja vaatteet. Tarjoamme aina tilaamillesi tuotteile nopean toimituksen ja maksuttoman palautuksen. Yli 99 euron tilaukset saat toimituskuluitta, ja sen lisäksi sinulla on jopa sata päivää aikaa palauttaa tuote. Valitse omat tekniset luottolämmittäjäsi upeasta laatumerkkien täyttämästä valikoimasta!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.