paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Covid-19: Tavarantoimitukset toimivat normaalisti! - Siirry FAQ (UKK) osioomme

XTENEX

11 Tuotetta
Hinta
Asiakaspalaute
XTENEX

XTENEX – Nauhat täydelliseen istuvuuteen

Juoksu on siitäkin hieno laji, ettei se vaadi paljoa varustelua. Yksi välttämätön osa on kuitenkin hyvin istuvat kengät ja XTENEX:in patentoitu nauhoitusjärjestelmä auttaa ihanteellisen istuvuuden aikaansaannissa. Kun nauhat on kunnolla pujotettu, ei niitä tarvitse enää nyplätä. Niiden elastisuuden ansiosta kengät istuvat juuri niin kuin pitääkin, tehden XTENEX-kengistä mukavat niin vapaa-aikaan kuin urheiluun.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

XTENEX on lateksisten kengännauhojen edelläkävijä

Säädettävät XTENEX-kompressiokengännauhat, joita ei tarvitse sitoa, on kehitetty Amerikassa urheilijoiden jalkojen avuksi. XTENEX-nauhoissa on pieniä nyppyjä, joita voidaan siirrellä kengän kiristämiseksi ja löysäämiseksi. Nämä nypyt toimivat ikäänkuin lukkoina, joiden avulla itse nauha pysyy juuri siinä paikassa, mihin sen itse olet asettanut. Näin saat todella ergonomisen ja kustomoidun istuvuuden jokaisiin nauhallisiin kenkiisi. Kengät eivät varmasti koskaan ole tuntuneet yhtä miellyttäviltä jaloissasi kuin käyttäessäsi XTENEX-nauhoja.

Vapaudu puuvillanauhojen aiheuttamasta puristuksesta

Maratoonareiden, kuten myös muidenkin urheilijoiden, jalat ovat heidän tärkein työkalunsa. Näin ollen niiden tulee olla hyvin hoidetut ja huolletut - sekä maratonin aikana että sen jälkeen. XTENEX-kengännauhat antavat tukea jalallesi, mutta samalla se pääsee luonnollisesti turpoamaan kengän sisällä, eikä sinun tarvitse säätää nauhoja helpottaaksesi turvotuksen aiheuttamaa kipua, sillä nämä nauhat tekevät sen puolestasi. Ne siis helpottavat mahdollisia kipuja lenkin aikana, mutta myös sen jälkeen, sillä ne auttavat jalan verenkiertoa ja tukevat sitä juuri oikeista paikoista. Kengän pukeminen näiden nauhojen avulla on myös todella helppoa, kun olet kertaalleen säätänyt nauhat oikein. Vedät vain kengän jalkaasi ja jalasta pois - miten helpolta se kuulostaa, kun taistelet triatlonilla pyöräilykenkien ja juoksukenkien vaihdossa nauhojen kanssa. XTENEX ei ole suunniteltu pelkästään kilpajuoksijoille, vaan siitä voi olla apua myös muille: pienten lasten vanhemmille, joilla menee aikaa kaikkien kenkien sitomiseen joka aamu. Vanhuksille, joiden voi joskus olla haastavaa solmia nauhoja. Ja ihmisille, joille nauhojen sitominen voi muuten tuottaa hankaluuksia, esimerkiksi vammojen tai muiden takia.

Addnaturelta jokaisen jalan paras kaveri

Vanha sanonta sen jo meille kertoo, että jos kenkä puristaa, niin silloin ei ole asiat kunnossa. Meillä Addnaturella kaikki kuitenkin sujuu kuin valssi ja tarjoamme sen kunniaksi aina nopean toimituksen ja 100 päivän palautusoikeuden ja lisäksi ilmaisen toimituksen jos ostoksesi ylittävät yli 99 euron rajan. Nyt vaan sormi hiirelle ja pääset pikaisesti nauttimaan puristamattomista kengistä joka päivä!


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.