paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Yhteydenottolomake

Tämänhetkinen suuri tilausten ja kyselyjen määrä on aiheuttanut sähköpostitulvan asiakaspalveluumme. Valitettavasti tästä johten vastausajat ovat tavallista pidempiä. Pyydämme sinua lähettämään viestisi ainoastaan yhden kanavan kautta, jotta asian käsittely olisi mahdollisimman tehokasta. Olemme pahoillamme, jos tästä aiheutuu sinulle haittaa. Haluamme kiittää kärsivällisyydestäsi ja ymmärryksestäsi.

Saat apua ongelmatilanteissa ammattitaitoiselta asiakaspalvelutiimiltämme. Mikäli haluat nopeat vastaukset kysymyksiisi, saatat löytää ne myös kohdasta:

FAQ - Yleisimmät kysymykset ja vastaukset

Hyvä asiakkaamme, asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 11:00-17:00. Pyydämme teitä olemaan yhteydessä yhteydenottolomakkella, sillä olemme yhteydessä pääasiallisesti sähköpostitse. Mikäli tarpeellista, asiakaspalvelumme ottaa teihin yhteyttä puhelimitse. Voit myös halutessasi olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteessa service@addnature.fi

Voit myös käyttää alla olevaa lomaketta, jonka avulla voit lähettää kysymyksesi ja liittää mukaan kuvia.

  • * Pakollinen kenttä

Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.