Pyöräkauppa netissä
Pysy kunnossa | Haasta itsesi & treenaa raikkaassa ulkoilmassa

Ota yhteyttä

Hyvä asiakas, Erittäin suurten tilausmäärien ja niistä aiheutuvan runsaan sähköpostitulvan vuoksi, asiakaspyyntöjen/-kyselyjen käsittely kestää valitettavasti tällä hetkellä tavallista kauemmin. Teemme parhaamme voidaksemme käsitellä pyyntösi mahdollisimman pian. Olemme todella pahoillamme tilanteesta ja toivomme ymmärrystäsi. Jos olet saanut asiakaspyyntöäsi koskevan tapausnumeron, pyyntösi käsitellään ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Löydät usein kysytyt kysymykset täältä: UKK & OHJEET.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Missä tilaukseni on?
Voit tarkastella tilauksesi tilaa asiakastililläsi tilaustietojen yhteydessä. Jos olet tehnyt tilauksen vierailijana, löydät seurantanumeron lähetysvahvistuksesta, jonka avulla voit tarkistaa tilauksesi nykytilan.

Milloin hyvitys maksetaan?
Huomaa, että palautuksen käsittely voi viedä jopa 10 arkipäivää, joten ole kärsivällinen.

Milloin yhteydenottoni käsitellään?
Tällä hetkellä asiakaspalveluumme tulee runsaasti kyselyjä ja siksi vastausaikamme on normaalia pidempi. Vastaamme sähköposteihin vuorojärjestyksessä ja niin nopeasti kuin mahdollista. Pahoittelemme tilannetta ja toivomme ymmärrystäsi. Löydät lisää kysymyksiä ja vastauksia UKK-sivultamme.

Voitte olla meihin yhteydessä myös yhteydenottolomakkeemme kautta

LÄHETÄ MEILLE VIESTI

Huomaathan, että luovutamme tilaustasi koskevia tietoja vain tilauksessa käytettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Tällä hetkellä asiakaspalveluumme tulee runsaasti kyselyjä ja siksi vastausaikamme on normaalia pidempi. Vastaamme sähköposteihin vuorojärjestyksessä ja niin nopeasti kuin mahdollista. Pahoittelemme tilannetta ja toivomme ymmärrystäsi.


Yhteydenottolomake

Jäljellä olevat merkit.