paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

DISCOVERY WEEKEND | Lähde löytöretkelle huipputarjousten perään

Zarges

6 Tuotetta
Tuoteperhe
Hinta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Zarges - kestävää ja kekseliästä muotoilua

Saksalainen Zarges on jo vuosikymmenten ajan niittänyt mainetta kuljetusinnovaatioiden saralla. Kevyitä metalleja materiaalina nerokkaasti hyödyntävä firma on retkeilyn saralla tunnettu etenkin uskomattoman kevyistä ja kätevistä säilytys- ja kuljetuslaatikoistaan. Kestävät ja monikäyttöiset laatikot sopivat erinomaisesti esimerkiksi pidemmille matkoille auton takakonttiin tai kodin varastohuoneeseen tuomaan kunnollista järjestystä. Valikoimastamme löydät Zargesin valmistamat laatikot monissa eri koissa, joten tarvitsitpa sitten pienemmän laatikon reissua varten tai ehkä suuremman säilytysratkaisun esimerkiksi ulkovarastoon, Zargesin valikoimasta Addnaturelta löydät varmasti sopivan ja kestävän vaihtoehdon!

Kätevät laatikot sopivat sekä säilytykseen että kuljetukseen

Miksi sitten valita juuri Zargesin valmistamat laatikot? Voihan tavaroita kuljettaa ja säilyttää vaikka vanhoissa pahvilaatikoissa. Zargesin alumiinilaatikoissa on kuitenkin muutamia etuja, jotka ovat vakuuttaneet meidätkin näiden boksien hyödyllisyydestä. Ensinnäkin ne ovat erittäin kestäviä laatikoita, joiden ruostumaton materiaali kestää kolhuja sekä raskastakin käyttöä ja on myös pitkäikäinen vaihtoehto. Zargesin laatikoiden sisällä uskaltaa varastoida tärkeitäkin esineitä myös pitkiä aikoja ilman huolta siitä, että esimerkiksi kosteus pääsisi tekemään tuhoja niiden sisällä. Kestävyytensä ansiosta näihin laatikoihin uskaltaa pakata myös painavia tai arvokkaitakin tavaroita ilman turhaa pelkoa laatikon hajoamisesta.

Zargesin boksit on myöskin muotoiltu erittäin käytännöllisesti. Niiden kansien muoto nimittäin mahdollistaa laatikoiden pinoamisen päällekkäin turvallisesti, joten saat aina kaiken mahdollisen tilan käyttöön. Lisäksi lukittavat kannet sekä vahvat ja ergonomiset kahvat tekevät näiden nerokkaiden laatikoiden pinoamisesta ja kantamisesta hyvin helppoa. Kahvat taittuvat näppärästi laatikon sivua vasten, eivätkä täten vie turhaa tilaa. Yksinkertaista, mutta niin nerokasta!

Retkeilyvarusteet laidasta laitaan!

Me Addnaturella rakastamme ulkoilua ja luonnossa liikkumista, ja juuri sen vuoksi olemme koonneet yhteen osoitteeseen laajan valikoiman erilaisia varusteita. Tarjoamme kaikille tilauksille 100 päivän avokaupan, joten sinulla on yli kolme kuukautta aikaa varmistua siitä, että olet 100% tyytyväinen tilaamiisi varusteisiin. Tarjoamme myös ilmaiset palautukset.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.