Pyöräkauppa netissä
Löydä lahjat täältä | Aloita etsintä

Zippo

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja

Värit

  • valkoinen

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Zippo Replacement Wicks
Zippo Replacement Wicks
Zippo
Replacement Wicks
€ 2,05

Zippo – Sytytin vaativiin olosuhteisiin

Addnaturen Zippo Manufacturing Company on amerikkalainen yritys, joka on perustettu jo vuonna 1932. Seuraavana vuonna yrityksen perustamisesta markkinoille tuli Zippo-sytytin, joka saavutti nopeasti suuren suosion armeijan joukkojen keskuudessa. Syy suosiolle oli se, että sytyttimen kansi antoi tuulensuojaa sytyttämiselle ja koska zippo käyttää sytytinnestettä butaanin sijaan, syttyy se erinomaisesti myös tuulessa ja pakkasessa. Kuten tiedämme, nämä ovat erinomaisia ominaisuuksia retkisytyttimelle. Suosion alettua armeijassa useimmat Zipot olivat koristeltuja oman yksikön tunnuksilla, arvonimillä ja merkeillä. Vietnamin sodan aikaan sotilaat kaiverruttivat omat sytyttimensä jopa henkilökohtaisilla motoilla ja tänä päivänä nämä sytyttimet ovat erittäin haluttuja keräilyesineitä. Miksipä et siis luottaisi omassa sytyttimessäsi siihen, mikä on jo parhaaksi todettu! Investoi omaan retkeilyysi ja tilaa tuote, joka kestää käytössä erinomaisesti – jopa isältä pojalle.

Retkeilijän luottovalinta mukaan luontoon

Ulkonäöltään Zippo-sytyttimet ovat olleet kautta aikojen metallirunkoisia ja tämän ansiosta myöskin erittäin kestäviä tuotteita. Sytyttimeen on tarvittaessa vaihdettavissa kaikki osat ja sen ostajalle valmistaja antaa elinikäisen takuun. Retkeillessä ja varsinkin yli yön matkoilla hyvään varustukseen kuuluu laadukas sytytin. Tulen saaminen on ankarissa olosuhteissa suorastaan elinehto ja Zippo-sytyttimen takuuvarma toiminta tekeekin siitä ykkösvalinnan jokaiselle retkeilijälle. Koska Zippo on sytyttimenä luotettava ja pettämätön, sen hankinta nopeuttaa leiriytymistä ja nuotion sytyttämistä niin, että pääset aloittamaan ruoanlaitonkin hetkessä.
Zippo-sytytintä käyttäessä kannattaa huomioida, että sen liekki sammuu, kun kansi laitetaan kiinni, eli liekki toisin sanoen tukahdutetaan. Sytyttimien lisäksi Zippo-tuotteiden valikoimassamme on myös käsienlämmittimiä. Zippo lämmitin on käytännössä hajuton ja pitää lämpöä yllä jopa 12 tuntia. Lämmitin kuten sytytinkin ovat täytettäviä ja erittäin laadukkaita tuotteita, jonka todennäköisemmin kadotat kuin kulutat koskaan loppuun.

Laadukkaat retkeilyvarusteet Addnaturen verkkokaupasta

Tilaa kaikki tarvitsemasi tuotteet retkeilyyn Addnaturen valikoimasta. Hanki itsellesi myöskin laadukas Zippo sytytin tai lämmitin retkeilyä varten. Zippo on myös erinomainen laatulahja ystävälle, joka nauttii luonnossa kulkemisesta. Hyvin pidetty tuote voi kestää eliniän ja voit myös käydä teettämässä sytyttimeesi kaiverruksen personoidaksesi sen. Addnaturelta tilatessasi saat yli 99€ arvoiset tilaukset ilman toimituskuluja. Ja jos tuotteet eivät syystä tai toisesta ole mieleisiä, voit palauttaa ne maksutta 30 päivän aikana tilauksesta. Toimitamme kaikki ulkoilu- ja retkeilyvarusteet helposti muutamalla klikkauksella suoraan kotiisi!