paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Aloita uusi vuosi juosten - Nauti talvijuoksusta riippumatta lenkin pituudesta tai vauhdista

Zoggs

104 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Zoggs – uimalaseista se kaikki lähti

Kattava valikoima Zoggs uima-asuja netistä Uimalasien historia on pitkä ja värikäs. Jo 1400-luvulta löytyy ensimmäiset viitteet ”lasien” tapaisten kilpikonnan kuorista tehtyjen silmäsuojien käytöstä apuna helmenkalastuksessa. 1900-luvulla uimalasit olivat jo siinä muodossa kuin me ne tunnemme - mukavat, muotoillut ja toimivat. Zoggs on perustettu vuonna 1992 ja se oli ensimmäinen brändi, joka tarjosi uimareille UV-suojattuja linssejä sekä kaksiosaiset remmit.

Zoggs on australialainen tuotemerkki, jonka toiminta alkoi uimalaseista, mutta tänä päivänä Zoggsin tuotemerkin alta löytyy myös laaja valikoima erilaisia uima-asuja. Vuonna 1994 Zoggs lanseerasi markkinoille ensimmäiset yksiosaiset uimalasit, jotka tunnettiin nimellä phantom. Sitä seurasi vuoden päästä seuraava innovaatio Little Ripper, jotka nousivatkin myydyimmiksi lasten uimalaseiksi sekä Australiassa että Iso-Britanniassa. Innovaatiot seurasivat toisiaan ja vuonna 1996 Zoggs lanseerasi peilipintaiset linssit Phantom-laseihin. Seuraava suurempi lasilanseeraus tapahtui vuonna 1997, kun ensiesittelynsä sai pehmeärunkoiset Saibo-nimiset lasit. Vuosien mittaan Zoggs uimalasit kehittyivät entisestään ja uusia laseja ja niiden kehitysversioita julkaistiin lähes vuosittain. Viimeisimmät innovaatiot lasimaailmassa ovat optista laatua olevat, polykarbonaattilinssiset ja geelireunaiset uimalasit.

Zoggs on nykyään paljon enemmän

Zoggs jatkoi uimiseen liittyvää voittokulkuaan ja vuonna 1997 yritys lanseerasi ensimmäisen uima-asujen mallistonsa Toggsin, joka sai nimensä australialaisista rannoista. Seuraavana vuonna yritys osti Polyotterin ja laajensi valikoimansa sitä kautta myös vedessä avustaviin tuotteisiin, kuten kelluntapukuihin ja muihin apuvälineisiin. Zoggsin uima-asujen mallisto nykyisellään on tyylikäs ja mukava. Tuotteet kelpaavat sellaisenaan joko uima-altaille tai rannalle. Asut on suunniteltu niin, että ne näyttävät hyviltä, mutta tuntuvat päällä vieläkin paremmilta.

Zoggsin urheilumallistosta löydät joustavimmat ja kestävimmät uima-asut. Valikoimassa on klassisia ja muodikkaita kuoseja, joista varmasti löydät mieleisesi. Aqualast-merkityssä uima-asujen mallistossa tuotteilla on elinikäinen takuu. Klooria kestävä kangas näyttää kovan ja pitkäaikaisen käytönkin jälkeen vielä samalta kuin ostettaessa ja sen muoto ei katoa. Tärkeintä on, että tuote kestää ja sinä olet tyytyväinen. Addnaturen tarjonnasta löydät edellä mainittujen lisäksi myöskin vapaa-ajan uintiin suunnitellut Zoggs bikinit, tankinit ja uima-asut naisille sekä shortsit ja uimahousut miehille. Myös lapsille on oma mallistonsa , josta sieltäkin löytyy kattava valikoima upeita luomuksia.

Uima-asut ja -tarvikkeet löydät helposti Addnaturelta

Addnaturen valikoimasta löydät tarvitsemasi uima-asut ja tarvikkeet. Parhaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota myöskin ensiluokkaista asiakaspalvelua, ja sen ansiosta saatkin meiltä tilauksillesi 100 päivän avokaupan – sinulla on siis yli kolme kuukautta aikaa varmistua siitä, että ostamasi varusteet vastaavat odotuksiasi. Ja jos näin ei jostain syystä ole, tarjoamme myös maksuttomat palautukset.


Onko sinulla kysyttävää?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
09-4270 4101
Ma – Pe
Klo 10 - 12 & 13 – 16
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.