Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Aclima WarmWool

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Optimaalisesti lämmittävät Aclima Warmwool -alusvaatteet

Aclima AS on norjalainen tekstiilialan yritys, joka perustettiin jo vuonna 1939. Yritys on ollut sen perustamishetkestä lähtien Johansenin perheen omistuksessa. Kolmen sukupolven aikana yrityksestä on tullut merkittävä ja arvostettu alusvaatteiden tuottaja. Pitkän historian mukanaan tuoma kokemus ja tietotaito ovat aikaansaaneet vaatemallistot, joihin kuuluvat villavaatteet on kehitetty pitämään ihmiset optimaalisesti sekä lämpiminä että kuivina. Aclima tuntee pohjoismaisen ilmaston vaatimukset ja tekee tuotannossaan kaikkensa niiden täyttämiseksi. Brändi pyrkii suunnittelemaan parhaat mahdolliset alusvaatteet kaikkiin olosuhteisiin, aktiviteetteihin ja ammatteihin sopien. Siksi se keskittyykin tuotesuunnittelussaan käyttäjien tarpeisiin, olipa kyseessä sitten pienelle lapselle suunniteltavat, aktiivista menoa kestävät alusvaatteet tai armeijan käyttöön tulevat vaatteet, joiden vaatimuksena on palonkestävyys ja eristävyys.

Acliman visiona on saada ihmiset nauttimaan enemmän ulkoilusta. Brändi tekeekin päivittäin työtä tämän ajatuksen toteuttamiseksi. Aclima on erikoistunut urheilullisiin alusvaatteisiin, joista useimpiin käytetään merinovillaa. Merinovilla tarjoaa erinomaisen mukavuuden sekä kaikissa sää- ja lämpötilaolosuhteissa että kaikilla aktiivisuustasoilla. Merinovillalla on ainutlaatuinen kyky pitää olo lämpimänä jopa vesi- tai lumisateessa. Aclima on luonut mallistoihinsa kestäviä villatuotteita, jotka ovat käytössä erittäin mukavia ja hengittäviä ja joilla on maksimaalinen kyky siirtää kosteutta. Myös alusvaatteiden väreihin ja muotoiluun kiinnitetään tarkkaa huomiota, ja ne tunnetaankin erinomaisesta istuvuudestaan.

Aclima WarmWool Miesten aluspaita Acliman konttori sijaitsee Norjassa, lähellä Norefjell-hiihtokeskusta. Alue on siis varsin optimaalinen brändien tuotteiden testaamiseen ja kehittämiseen. Haastavissa hiihtolajeissa testatut tuotteet vastaavat vaivatta vaativimpienkin ulkoilijoiden tarpeisiin. Aclimalla on useampia mallistoja, joista yksi suosituimmista on Aclima Warmwool. Tämän alusvaatemalliston keskeisenä tehtävänä on nimensä mukaisesti käyttäjänsä optimaalinen lämpimänä pitäminen. Jokainen Warmwool-sarjan tuote on kehitetty tinkimätön mukavuus edellä, mikä tuntuukin käytössä heti ensi hetkestä alkaen.

Päästä varpaisiin lämpöä tarjoava Warmwool-mallisto

Merinovilla on siitä mainio materiaali, että se sopii hengittävyytensä ansiosta niin lämpimiin kesäpäiviin kuin paukkuviin pakkasiin. Koska materiaali säätelee lämpötilaa tarpeen mukaan, se tuntuu mukavalta käytössä kaikissa säissä ja jokaisena vuodenaikana. Merinovilla tuntuu miellyttävältä ihoa vasten jopa kastuessaan, ja haihduttaa kosteuden pois iholta pitäen sen tehokkaasti kuivana. Materiaalin luonnollisiin ominaisuuksiin kuuluu myös pahanhajuisten bakteerien hajottaminen, minkä ansiosta vaatetta tarvitsee pestä vain harvakseltaan, ja pääsääntöisesti huolellinen tuulettaminen riittää hoitamaan sitä. Lisäksi merinovilla on rypistymätöntä materiaalia, mikä tekee siitä valmistetuista vaatteista helppohoitoisia. Materiaali ei myöskään syty herkästi palamaan, minkä ansiosta merinovillainen vaate yllään voi huoletta nauttia tunnelmasta nuotion ääressä.

Perinteinen luonnonmateriaali merinovilla on siis ominaisuuksiltaan hyvin tekninen ja lyö helposti laudalta useimmat keinotekoiset tekniset materiaalit sekä toimivuudellaan että ylitsepääsemättömällä mukavuudellaan. Aclima Warmwool -malliston merinovillasta valmistetut alusvaatteet on suunniteltu toimimaan täydellisinä pukeutumisen peruskerroksessa. Vaatteiden huolella suunniteltu istuvuus takaa miellyttävän käytön aktiviteetista ja sen kestosta riippumatta.

Warmwool-mallistoon kuuluu niin erilaisia aluspaitoja ja alushousuja kuin lähes koko vartalon kattavia alushaalareitakin. Myös pipot, huppulakit, sukat ja Aclima ranteenlämmittimet ovat olennainen osa Aclima Warmwool -tuoteperhettä. Addnaturelta löydät kattavasti Warmwool-vaatteita, joilla puet itsesi tai vaikka koko perheesi lämpimästi jokaiseen aktiviteettiin, ympäri vuoden!

Aktiivista elämää edistävä verkkokauppa

Valikoimastamme löydät parhaat tuotteet ulkoiluun ja muuhun aktiiviseen elämään. Meiltä tilatessasi saat ostoksillesi 30 päivän pituisen avokaupan. Tämä tarkoittaa sitä, että voit täysin varmistua meiltä hankkimiesi varusteiden vastaavan odotuksiasi. Jos näin ei kuitenkaan jostain syystä ole, ei hätää – tarjoamme nimittäin meiltä tilaamillesi tuotteille myös maksuttoman palautuksen. Astu rohkeasti aktiivista elämää edistävään nettikauppaamme ja antaudu markkinoiden laadukkaimpien tuotteiden vietäväksi!