Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

adidas TERREX AGRAVIC

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Adidas TERREX Agravic on polkujuoksijan luottovalinta

Adidaksen Outdoor-mallisto eli Adidas TERREX on reipas viisitoistavuotias mallisto, jonka taustat on luotu jo 1970-luvulla, kun Adidas suunnitteli ja kehitti kenkiä vuorikiipeilyyn. Adidas itsessään on perustettu jo yli 70 vuotta sitten ja yrityksellä on pitkä historia erilaisten vaatteiden ja jalkineiden kehittämisessä. Adidas TERREX Agravic on mallisto, joka on kehitetty maasto- ja polkujuoksuun, sisältäen kenkiä ja erilaisia vaatteita. Addnaturella on malliston tuotteita kattavasti valikoimassaan, joten pääset kerralla tutustumaan vaivattomasti koko mallistoon ja sen sisältämiin tuotteisiin.

Adidas Terrex Agravic Miesten polkujuoksukengät

Adidas TERREX Agravic tasoittaa polkujasi

Adidas TERREX Agravic on tuotemallisto, joka on kehitetty puhtaasti poluilla ja maastossa juoksemista varten. Yhteistyö esimerkiksi Continentalin kanssa on johtanut täysin uudenlaisen kumiseoksen valmistamiseen juoksukenkien pohjaan. Kumiseos pitää märillä poluilla, oksien päällä, kalliolla ja muualla maastossa hyvin, joten voit huoletta nostaa vauhtia sitä mukaa kuin kunto ja nopeus kasvavat. Adidas TERREX Agravic GTX -malleissa kengän pinta on käsitelty Gore-Texillä, joten kengät pitävät vettä ja hengittävät silti hikeä pois. Näin jalkasi pysyvät terveempänä ja elinvoimaisempana ja voit nauttia juoksustasi paremmin. Agravic-malliston vaatteilla saat täydennettyä juoksuvarusteesi ajan tasalle ja pystyt kerrostamaan pukeutumistasi, jolloin voit jatkaa juoksukautta syksyllä ja aloittaa aiemmin keväällä. Oikein kerrostamalla voit juosta jopa talvella, mutta pahimmilla pakkasilla kannattaa pysyä sisällä, jotta vältyt paleltumilta.

Addnature on juoksijan verkkokauppa

Addnaturella on valikoimassaan kattavasti erilaisia juoksuvarusteita, kuten juoksukenkiä- ja vaatteita. Adidas TERREX Agravic on mallisto, joka löytyy Addnaturen valikoimasta kattavasti. Mallisto sisältää runsaasti kenkiä maasto- ja polkujuoksuun sekä vaatteita, joiden avulla voit nauttia juoksemisesta kurjemmallakin kelillä. Jos et löydä etsimääsi tuotetta Adidaksen valikoimasta, voit aina katsoa, mitä muilla tuotemerkeillä on tarjolla. Addnaturen verkkokaupasta löydät lähes kaikki tunnetut tuotemerkit kaikkine tuoteuutuuksineen, joten saat aina päivitettyä varusteesi, kun sitä tarvitset. Meillä teet ostoksia vaivattomasti, sillä saat ostoksillesi aina 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden ja eli 99 euron tilaukset toimitamme valittuun osoitteeseen veloituksetta. Jos et löydä hakemaasi tuotetta tai kaipaat lisää vaihtoehtoja, soita rohkeasti asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään.