Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin
Alchemy Equipment - Toiminnallisuutta ja ajatonta tyyliä
Tyylin ja toimivuuden ei todellakaan tarvitse ole toisiaan vastaan sotivia elementtejä, ja tämän on näyttänyt toteen myös Alchemy Equipment. Uudesta Seelannista kotoisin oleva merkki on edelläkävijöiden joukossa, luoden hienostuneita ja toiminnallisia vaatteita, jotka näyttävät yksinkertaisella, mutta huolitellulla designillaan hyvältä, missä tahansa liikut.

Alchemy Equipment

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Koko

  • S
  • L

Värit

  • harmaa
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Alchemy Equipment Eristävä 3-in-1 Takki Naiset, musta
Alchemy Equipment Eristävä 3-in-1 Takki Naiset, musta musta
Alchemy Equipment
Eristävä 3-in-1 Takki Naiset, musta
OVH € 549,95 € 264,95
ilmainen toimitus
  • Versiot: SL
- 52 %
Alchemy Equipment Tecnowool Hybrid Takki Miehet, harmaa
Alchemy Equipment Tecnowool Hybrid Takki Miehet, harmaa harmaa
Alchemy Equipment
Tecnowool Hybrid Takki Miehet, harmaa
OVH € 339,95 € 163,95
ilmainen toimitus
  • Versiot: S
- 52 %

Alchemy – trendikkäät ja toiminnalliset vaatteet Uudesta Seelannista

Alchemy Equipment on erinomainen esimerkki siitä, että suorituskyvyn ja tyylikkyyden ei todellakaan tarvitse olla toisensa poissulkevia ominaisuuksia! Ensi askeleensa jo vuonna 2014 ottanut merkki aloitti aikanaan kunnon pamauksella, sillä se nimettiin heti maailman top5 parhaan ulkoiluvaatteita valmistavan merkin joukkoon Münchenissä alan ehkäpä tärkeimmillä messuilla. Eikä vauhti ole suinkaan hidastunut siitä. Tätä nykyä Alchemy on nimittäin jo vakiinnuttanut maineensa trendikkäiden ja funktionaalisten vaatteiden luojana, ja merkin valmistamat vaatteet tunnetaankin parhaiten siitä, että ne sopivat yhtä hyvin niin vuoren rinteen kiipeämiseen kuin kaupungin katujen vilinäänkin.

Monikäyttöiset vaatteet ovat ekoteko

Alchemyn mallistosta löydät esimerkiksi valikoiman huolellisesti suunniteltuja takkeja ja lämpimiä paitoja. Alchemy yhdistelee innovatiivisella tavalla sekä perinteisiä kankaita että uusia teknologisia materiaaleja, ja juurikin nämä tarkoin valitut materiaalit pitävät sinut lämpimänä myös haastavissa sääolosuhteissa. Näissä vaatteissa saat tehokasta suojaa niin kylmältä viimalta kuin kovalta pakkaseltakin. Vaatteet sopivat kuitenkin myös erinomaisesti aktiiviseen elämään, sillä niiden valmistuksessa käytetyt materiaalit eivät hiosta, vaan sen sijaan pitävät olon miellyttävän kuivana ja lämpimänä pitkienkin päivien aikana.

Alchemy Equipmentin vaatteet ovat myös erittäin monikäyttöisiä. Maanläheiset ja klassiset värit sekä tyylikkäät leikkaukset modernilla tvistillä tekevät näistä vaatteista loistavan valinnan kaupunkikäyttöön. Enää sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja tyylin ja lämpimien vaatteiden välillä, sillä Alchemyn vaatteissa nämä ominaisuudet yhdistyvät takuulla saumattomasti. Klassisten mallien ansiosta brändin valmistamat vaatteet ovat myös muodikkaat vuodesta toiseen. Monikäyttöiset ja pitkäikäiset vaatteet ovatkin kestävä valinta niin taloudelliselta kuin ekologiseltakin kannalta!

Yhdestä osoitteesta ulkovaatteet ja ulkoiluvarusteet vaikka koko perheelle

Alchemyn ansiosta pysyt lämpimänä tyylikkäästi, olitpa sitten kiireisen suurkaupungin kadulla tai kapuamassa vuoren rinnettä ylöspäin. Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissä, ja 30 päivän avokaupan ansiosta sinulla on runsaasti aikaa varmistua siitä, että ostamasi tuotteet vastaavat odotuksiasi kooltaan ja laadultaan sekä istuvat päälle juuri niin kuin pitää! Ja koska haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, saat tietenkin tilauksellesi myös ilmaisen palautuksen. Me Addnaturella tosin uskomme, että tulet ihastumaan uusiin varusteisiisi!