Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Majpartaj ALE vain rajoitetun ajan

SUP ALE

9 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • vihreä
  • oranssi
  • punainen
  • sininen
  • valkoinen
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Indiana SUP Kite Foil 125 Inflatable Foil Boards, sininen/valkoinen
Indiana SUP Kite Foil 125 Inflatable Foil Boards, sininen/valkoinen sininen/valkoinen
Indiana SUP
Kite Foil 125 Inflatable Foil Boards, sininen/valkoinen
€ 739,95 € 484,95
ilmainen toimitus
- 34 %
NRS Amp Inflatable SUP Board Kids
NRS Amp Inflatable SUP Board Kids
NRS
Amp Inflatable SUP Board Kids
€ 889,95 € 512,95
ilmainen toimitus
- 42 %
Sea to Summit Paddle Melahihna
Sea to Summit Paddle Melahihna
Sea to Summit
Paddle Melahihna
€ 22,99 € 15,95
- 31 %
Sea to Summit Paddle Keeper
Sea to Summit Paddle Keeper
Sea to Summit
Paddle Keeper
€ 30,99 € 17,95
- 42 %
Sea to Summit Tie Downs with Silicone Cam Cover Kellonhihna 5,5m 1 Pari, punainen/sininen
Sea to Summit Tie Downs with Silicone Cam Cover Kellonhihna 5,5m 1 Pari, punainen/sininen punainen/sininen
Sea to Summit
Tie Downs with Silicone Cam Cover Kellonhihna 5,5m 1 Pari, punainen/sininen
€ 37,99 € 25,95
- 32 %
Indiana SUP Double Action Pumppu
Indiana SUP Double Action Pumppu
Indiana SUP
Double Action Pumppu
€ 68,95 € 45,95
- 33 %
Indiana SUP Surf Fibreglass Honeycomb FCS G5 Thruster Evä
Indiana SUP Surf Fibreglass Honeycomb FCS G5 Thruster Evä
Indiana SUP
Surf Fibreglass Honeycomb FCS G5 Thruster Evä
€ 84,95 € 43,95
- 48 %
Indiana SUP 7.5" Malfroid Race Fin
Indiana SUP 7.5" Malfroid Race Fin
Indiana SUP
7.5" Malfroid Race Fin
€ 129,95 € 79,95
- 38 %
Indiana SUP 7" Malfroid Race Fin
Indiana SUP 7" Malfroid Race Fin
Indiana SUP
7" Malfroid Race Fin
€ 129,95 € 75,95
- 42 %

Sup-lautatarjouskampanja on täällä

Suppailu, SUP-lautailu tai suppaus – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tämä Havaijilta alkunsa saanut Stand UP Paddling yhdistää surffauksen ja melonnan, sillä tässä urheilulajissa seisotaan isokokoisella surffilaudalla ja melotaan eteenpäin. Laji on rantautunut myös Suomeen, eikä se varsinaisesti yllätä, sillä vesistöjä ja rantaviivaa meillä täällä Pohjolassa riittää. Addnaturella on valikoimassaan runsaasti välineitä suppailuun ja parhaillaan meillä on käynnissä Sup lauta tarjous -kampanja, josta löydät erilaisia SUP-lautoja, tarvikkeita ja välineitä. Tutustu tarjouksiin, etsi tarvitsemasi ja laita tilaus menemään.

Suppailu on helppo tapa nauttia ulkoilmasta

SUP tai suppailu on eräänlaista vesiurheilua, jossa aloittamisen kynnys on varsin matala. Voit hankkia välineet esimerkiksi siten, että vastaasi tulee erittäin hyvä Sup lauta tarjous. Jos ei löydä tarjoustuotteista juuri sinulle sopivaa mallia, kannattaa kurkata myös varsinainen SUP-lauta-valikoimamme ja kaikki siihen liittyvät SUP-tarvikkeet. Suomessa suppailua voi harrastaa aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn, joten kausi on aika pitkä, varsinkin jos hankit laudan ja välineiden lisäksi itsellesi märkäpuvun, jonka avulla voit suppailla kylmemmässäkin vedessä. Ensin on hyvä aloittaa helpoista SUP-laudoista ja helpoista vesistöistä ilman isompia aaltoja tai laineita ja siirtyä sitten kokemuksen karttuessa nauttimaan maisemista isommilla vesistöillä. Lautaa valitessasi kannattaa aloittaa All-around-käyttöön tarkoitetuista laudoista, joita voit joskus löytää myös sup lauta tarjous -kampanjoistamme. Nämä laudat ovat usein suurikokoisia eli pitkiä ja leveitä, jolloin niiden päällä on helppo olla ja ne sopivat hyvin aloittelijoille. Addnaturen valikoimasta löytyy myös edistyneemmille käyttäjille tarkoitettuja Race-mallisia lautoja, joissa on enemmän kaarevuutta ja niiden kärki on terävämpi kuin pyöreäkärkisissä all-around-laudoissa. Näitä lautoja käyttäessä tasapainon tulee olla harjaantuneempi kuin all-around-laudoilla, mutta saat aikaan kovemman vauhdin. Jos SUP on sinulle täysin uusi tuttavuus, kannattaa hankkia ensin helppo lauta ja siirtyä sitten vaikeampiin lautoihin. Lapsille lautaa valitessa kannattaa muistaa, että kapea lauta soveltuu pienikokoisille lautailijoille paremmin, sillä sitä on helpompi käsitellä. Sup lauta tarjous -valikoimastamme löydät lautojen lisäksi myös erilaisia tarvikkeita, kuten eviä, joita vaihtamalla voit vaikuttaa laudan ohjattavuus- ja vauhtiominaisuuksiin. Muista myös hankkia laudan lisäksi hihnat, joiden avulla lauta tai mela ei karkaa sinulta, jos satut putoamaan laudan päältä.

Vesiurheilijan verkkokaupasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja

Erilaisten tarjousten lisäksi löydät meiltä myös hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia vaihtoehtoja SUP-lautailuun, joten sup lauta tarjous -kampanjoidemme lisäksi kannattaa tutustua koko muuhun valikoimaan, ja saatat yllättyä positiivisesti. Muista varmistaa, että SUP-pakettisi sisältää myös SUP-melan , jottet joudu kauhomaan vettä käsilläsi. Meiltä löydät suppailun lisäksi varusteet ja välineet moneen muuhun kesäiseen ja talviseen lajiin sekä runsaasti esimerkiksi retkeilyvarusteita, joten aktiivisen ihmisen kannattaakin käyttää hetki meillä shoppailuun. Saatat löytää samalla ostoskerralla muutakin tarpeellista.