Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Altra Escalante Racer Juoksukengät Naiset, harmaa/violetti

ID: 1409667

OVH € 149,95
€ 144,95
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus
    • harmaa/violetti
Löydä oikea koko

Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Ei saatavilla verkkokaupasta

Tiedot lyhyesti

Paino pareittain
Paino pareittain
324 g

Kuvaus

Altra Escalante Racer Juoksukengät Naiset, harmaa/violetti (gray/purple)

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Escalante Racer on Escalanten entistä nopeampi ja suorituskykyisempi versio, joka on saatavilla vain rajoitetun ajan. Päällinen on kiinteämpi, erittäin hengittävä ja siinä on kevyempi kantapää, mikä takaa optimaalisen kulmaväännön ja mukavuuden kilparadalla. Kaiken kukkuraksi Altra EGO -välipohja on hiukan kiinteämpi, mikä lisää energian palautusta ja vähentää pehmeyttä. Kukin rajoitettu painos on saanut inspiraationsa jostakin suurkaupungista, ja se on saatavilla vain kyseisen maratonin yhteydessä.

FootShape Toe Box
Perinteisissä juoksukengissä on teräväkärkiset varvaslaatikot, jotka puristavat varpaat pois niiden luonnollisesta asennosta, mikä lisää pullistumien, vasaravarpaiden ja plantaarifaskiitin riskiä. Altran FootShape-varpaankotelo antaa varpaiden rentoutua ja levittäytyä luonnollisesti ja isovarpaan pysyä suorassa asennossa. Tämä vähentää ylipronaatiota, parantaa vakautta ja luo voimakkaan varvaslähdön juoksusuorituksen maksimoimiseksi.

Tasapainotettu iskunvaimennusalusta
Aseta kanta- ja etujalkaterä samalle etäisyydelle maasta, jotta edistät oikeanlaista, vähäistä rasitusta aiheuttavaa muotoa koko polkujuoksun ajan.

Innerflex
Välipohjassa olevat ristikkomaiset urat antavat jalallesi mahdollisuuden joustaa ja ovat samalla kevyemmät, mikä lisää nopeutta ja parantaa suorituskykyä.

FootPod
Ulkopohjateknologia, joka todella kartoittaa jalkaterän luut ja jänteet ja auttaa sitä taipumaan ja liikkumaan luonnollisesti.

Altra EGO
Kaksoisluonnon välipohjarakenne, jossa on reagoiva, mutta pehmeä tuntuma, joka lisää energian palautumista.

Yksityiskohdat

  • 5 mm contour footbed
  • Damping Low

Lisäominaisuudet

Neutraali

Neutraalissa tai vaimentavassa kengässä ei ole pronaatiotukea (jalkaterän sivuttaistuki), siksi se soveltuu erityisen hyvin juoksijoille, joiden rullausliike on säännöllinen eli jalat eivät kallistu sisään- tai ulospäin askeltaessa. Neutraali kenkä sopii hyvin kilpailuihin, nopeaan harjoitteluun tai pitkiin kestävyysharjoituksiin. Vaimennus voi vaihdella käyttötarkoituksen mukaan: kilpailun aikana on suositeltavaa käyttää kevyesti vaimennettua kenkää, jotta saavutetaan suorempi kosketus maahan. Pitkäkestoisessa harjoittelussa tai kovilla alustoilla voimakkaammin vaimennettujen kenkien käyttömukavuus on parempi ja ne suojaavat myös niveliä.

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Juoksu
Sukupuoli
Naiset
Keskeiset tiedot
Tyyppi:
Maantiejuoksu
Käyttötarkoitus:
kilpailu
Kausi:
ympärivuotiseen käyttöön
Juoksukengät
Jalkaterän asento:
neutraali
Droppi:
0 mm
Pohjan paksuus (kantapää/varvas):
22 mm
Materiaali
Pintamateriaalin tyyppi:
verkko
Pintamateriaali:
Specially developed static mesh
Vegaani:
Kyllä
Vuorin tyyppi:
tekstiili
Pohja
Pohjan tyyppi:
Kumi
Pohja:
FootPod
Välipohja:
Altra EGO with InnerFlex
Ominaisuudet
Kiinnityssysteemi:
kiristysnaru
Päkiä:
muotoiltu pohja, irroitettava pohjallinen
Mitat
Paino pareittain:
324 g
Leikkaus
Kokotiedot:
koko vaikuttaa normaalia pienemmältä
Leikkaus:
Normaali
Vuosimalli
2022
Tuotenumero
1409667

Asiakkaiden mielipiteet

5.0
1 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
0
3 Tähdet
0
4 Tähdet
0
5 Tähdet
1
Emme tarkista erikseen, että julkaistut tuotearviot ovat tosiasiallisesti peräisin kuluttajilta. Kaikki verkkosivustomme vierailijat voivat jättää arvion tuotteistamme. Arvioiden jättäminen ei ole sidottu käyttäjätiliin tai muuhun vastaavaan. Kaikki arviot suodatetaan automaattisen sanasuodattimen läpi, jotta vältytään loukkaavilta, rasistisilta, seksistisiltä tai hyperlinkkejä sisältäviltä arvioilta. Tarkistamme tuotearvioinnit myös manuaalisesti ristiriitojen ja muiden ulkoisten sisältöjen osalta.
Tyhjennä kaikki suodattimet
Altra Escalante Racer Juoksukengät Naiset, musta/vaaleanpunainen musta/vaaleanpunainen
Miriam
Yläosa
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Polkujuoksuun meillä on Altra Lone Peak 5. Se sopii meille täydellisesti leveällä varvaslaatikollaan. Nyt etsimme vastaavia kenkiä kaduille. ESCALANTE RACER Womanilla on samanlainen varvaslaatikko kuin Lone Peak 5:ssä ja se on myös erittäin suora. Olemme supertyytyväisiä siihen! Jos pidät hieman enemmän mukavuudesta, voit ottaa tavallisen Escalanten.
28.04.2022