Pyöräkauppa netissä
Löydä lahjat täältä | Aloita etsintä

Asics Gel-Kayano

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Kengän koko

  • 42
  • 49

Valmistaja

Tuoteperhe

  • Asics Gel-Kayano 1

Värit

  • punainen
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
asics Gel-Cumulus 22 Tokyo Kengät Miehet, punainen/musta
asics Gel-Cumulus 22 Tokyo Kengät Miehet, punainen/musta punainen/musta
asics
Gel-Cumulus 22 Tokyo Kengät Miehet, punainen/musta
€ 183,95
ilmainen toimitus
  • Versiot: US 8,5 | EU 42US 14 | EU 49

Asics Gel Kayano – ikoniset juoksukengät jokaiseen jalkaan

Asics on alkujaan japanilainen urheilukenkiä ja -varusteita valmistava brändi, joka on kansainvälisesti tunnettu etenkin juoksukengistään. Asicsin juoksutuotteet ovat huippulaadukkaita ja virtaviivaisia, minkä lisäksi ne myös näyttävät todella hyviltä. Asics käyttää edistyksellistä teknologiaa ja kehittelee tuotteitaan jatkuvasti parantaakseen niitä yhä edelleen. Asicsin iskunvaimennustekniikka Asics GEL oli aikoinaan markkinoille tullessaan mullistava, parantaen siihenastista juoksukokemusta huimasti. Asics Gel Kayano juoksukengät ovatkin niittäneet suursuosiota jo kahdenkymmenen vuoden ajan ja muodostuneet suorastaan ikonisiksi juoksujalkineiksi. Asicsin juoksukengät ovat niin tyylikkäitä, hyvin istuvia ja mukavia, että niitä voi erinomaisesti käyttää myöskin kaupungilla kävellessä!

Tyylikkään virtaviivaiset Asics Gel Kayano juoksukengät tukevat jalkaa

Asicsin suosituimpiin juoksukenkiin kuuluvat ehdottomasti Asics Gel Kayano juoksukengät. Kengistä on saatavilla useita eri malleja ja värivaihtoehtoja vastaamaan erilaisten juoksijoiden erilaisia tarpeita. Kenkien hengittävä mesh-pintamateriaali tukee ilmanvaihtoa ja hengittävyyttä. Pohjan rakenne on muotoiltu tukemaan jalkaa, ja geelityynyt päkiässä ja kantapäässä toimivat iskunvaimentimina tehden juoksuaskeleista mukavammat.

Asics Gel Kayano 24 juoksukengät soveltuvat etenkin pitkän matkan juoksuharjoituksiin ja ylipronatoivaan askellukseen niiden DuoMax-teknologian ansiosta. Juoksukengissä on geelityynyjen ansiosta loistava iskunvaimennus ja välipohjassa vaimentavaa ja mukavuutta edistävää tekniikkaa, kuten Super Solyte ja Super Speva. Juoksukengät soveltuvat siten myös treeneihin asfaltilla, kovilla hiekkateillä tai metsäpoluilla.

Asics Gel Kayano 25 juoksukengät on suunniteltu 25-vuotisjuhlansa kunniaksi vielä entistäkin kevyemmiksi, edistyksellisemmiksi ja istumaan yhä paremmin. Tämä juoksukenkä sopii etenkin ylipronatoivalle askellukselle ja pitkän matkan juoksuun. Sen etuina ovat geelityynyt kannassa ja päkiässä, jalkaa tehokkaasti tukeva järjestelmä Rearfoot ja Forefoot Cushioning System, pronaatiotuki DuoMax, iskuja vaimentava välipohja Flytefoam-tekniikalla sekä Fluidfit-teknologian ansiosta hengittävä verkkopäällinen. Loistavan iskunvaimennuksensa ansiosta myös tämä malli sopii rankempiin treeneihin kovilla alustoilla. Jos et ole vielä tutustunut Asics Gel Kayanoon ja rakastat juoksemista - tai haluat vain tyylikkäät kengät vapaa-ajan kävelyä varten - nyt on korkea aika tehdä se. Tutustu tästä helposti myös merkin muihin suosittuihin juoksukenkämalleihin: Asics Gel Nimbus, Asics Gel Cumulus ja Asics Gel GT-2000.

Juoksuvarusteet jokaiselle Addnaturelta

Etsitpä sitten juoksukenkiä maratonia varten tai haluat löytää mukavat tossut vapaa-ajan liikkumiseen, Addnaturen laajasta valikoimista löydät varmasti etsimäsi. Meillä on useita eri merkkejä, värejä ja malleja valittavana sekä miehille että naisille. Valikoimissamme on myös energialisiä, sykemittareita ja heijastimia, jotka auttavat sinua jaksamaan treenisi sekä näkymään muille tienkäyttäjille aamuhämärässä juostessasi. Tilaaminen käy näppärästi, helposti ja turvallisesti verkkosivustollamme ja toimituksemme on aina ripeä. Muistathan, että sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuotteet. Ole hyvä ja astu sisään!