Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Väliaikaisesti suljettu - Rakennamme uutta sinulle! Avajaiset 15 maaliskuuta monilla jännittävillä tarjouksilla!

BioLite

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

BioLite – lämmöstä sähköä

Niin kauan kuin ihminen on vaeltanut, on ollut olemassa tarve saada lämpöä ja ravintoa. Tähän mantraan työkaverukset Jonathan Cedar ja Alexander Drummond törmäsivät työskennellessään newyorkilaisessa suunnittelutoimisto Smart Designissa, jossa he työskentelivät erilaisten suunnitteluprosessien ja tuotteiden parissa. Kahden työkaveruksen yhteinen intohimon kohde ja intressi kohdistui retkikeittimeen, joka yhdistäisi saatavilla olevan polttoaineen akkukäyttöisiin tuulettimiin. Heidän ideansa sisälsi pienipäästöisen keittimen, joka hyödyntäisi termoelektristä generaattoria eli muuttaisi lämpöä sähköksi. Siitä sai alkunsa BioLite Campstove, joka julkaistiin markkinoille vuonna 2012.

Yhteinen unelma

CampStovea pystyy lämmittämään helposti oksilla, risuilla, puulla ja esimerkiksi kävyillä. Tarkoitus on vähentää hiilien ja nestemäisten polttoaineiden tarvetta ja vähentää päästöjä. CampStovea on nähty käytettävän lisäksi esimerkiksi luonnonkatastrofien jälkeen, kun sähköä ja vettä ei ole saatavana ja tarve lämmölle, ravinnolle ja energialle on ilmeinen. Lisäksi vuonna 2009 perustajat saivat ajatuksen siitä, että samaa tekniikka voitaisiin hyödyntää sähköverkon ulkopuolella, kehittyvissä yhteisöissä. Tästä sai alkunsa HomeStove, jonka avulla pystyy tekemään heikommissakin olosuhteissa ruokaa ja samalla lataamaan esimerkiksi puhelinta tai pienitehoista LED-valaisinta. Bisnes jaettiin kahteen segmenttiin, joista toinen keskittyi selkeästi enemmän liikkuvaan elämiseen ja toinen osa kehittyviin maihin ja niiden tarpeisiin.

Tätä nykyä BioLiten tuotevalikoima on paljon laajempi ja se on kehittynyt kattamaan lämmityksen, ruuanlaiton ja valaistuksen eri tuotteita. BioLite on kehittänyt myös erilaisia energiansäilöntämekanismeja, joiden ympärille on rakentunut tuoteperheitä, kuten kannettava aurinkopaneelijärjestelmä, josta saa joko suoraan virtaa tai virta tallennetaan akkuun, jossa se odottaa tulevaa tarvetta. Useimmat BioLiten valaisimet ovat ladattavissa suoraan USB-liitännän kautta, joka on CampStove-, CampStove 2- ja SolarHome-järjestelmien vakioulostulo.
Addnaturen laajasta valikoimasta löydät kattavasti erilaisia BioLiten tuotteita, kuten retkikeittimiä, valoja, aurinkopaneeleita, otsalamppuja ja paljon muita retkeilyssä ja matkailussa tarvittavia tuotteita. Olitpa sitten lähdössä kalareissulle, vaeltamaan, matkailemaan tai vaikka telttailemaan, tuotevalikoimastamme löydät riittävästi varusteita reissullesi. Tutustu runsaaseen valikoimaamme ja BioLiten tuotteisiin jo ennakkoon, niin osaat varustautua tarpeesi mukaisesti.

Addnaturelta löydät kaiken tarvittavan retkeilyyn

Löydät Addnaturelta BioLiten tuotteet sekä paljon muuta tarpeellista, olit sitten satunnainen matkailija, intohimoinen ulkoilija tai vaeltaja. Parhaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua, ja siksi tarjoammekin kaikille tuotteille 30 päivän palautusoikeuden. Sivustoltamme löytyvien yksityiskohtaisten tuotekuvien ja -kuvausten ansiosta oikeanlaisen tuotteen löytäminen heti ensimmäisellä kerralla on kuitenkin uskomattoman helppoa!