Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹
Bliz
Bliz - tyylikästä suojaa silmillesi
Naapurimaan yritys Bliz tuottaa korkealaatuisia urheilulaseja, jotka loistavat toiminnallisuudellaan, teknologioillaan ja tyylikkäällä muotoilullaan. Edullisissa hinnoissa olevan valikoiman tuotteet tarjoavat erinomaista suojaa ulkoillessasi ja voit valita suojasi usealla eri värillä ja muodolla.

Bliz

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Bliz – kun etsit laseja aktiiviseen käyttöön

Oletko koskaan ollut keväthangilla ja miettinyt, että lasit olisivat paikallaan? Tai ajanut pyörälläsi paahtavassa auringossa niin, ettei eteen meinaa nähdä? Niin on moni muukin. Blizin kattavasta valikoimasta löydät lasit keväthangille, pyöräilyyn, vapaa-aikaan sekä muihin vuodenaikoihin ja aktiviteetteihin. Bliz Fusion urheilulasit Bliz on ruotsalaisen Future Eyewear Groupin valmistama tuotemerkki, jonka valikoimasta löytyy laseja monenlaiseen käyttöön. Future Eyewear Group on perustettu Ruotsissa vuonna 1984 ja alkuun yritys keskittyi myymään aurinkolaseja ja lukulaseja. Bliz on tuotemerkki, jonka valikoima sisältää laseja moniin eri tarpeisiin ja se onkin siksi merkittävä osa konsernin brändiportfoliota. Olipa lajisi tai aktiviteettisi mikä tahansa, Blizin lasivalikoimasta löydät varmasti tarpeeseesi sopivat lasit.

Näe hyvin ja suojaa silmäsi Blizin avulla

Näkö on aisti, jonka avulla ihminen saa informaatiota ympäröivästä maailmasta silmäänsä saapuvan valon perusteella. Sanotaankin, että jopa 80 prosenttia kaikesta ihmisen aistitiedon käsittelykapasiteetista on varattu näkötiedon käsittelemiseen. Näkökyvyn avulla pystyy hahmottamaan etäisyyksiä ja arvioimaan muita asioita, kuten nopeutta. Onkin siis hyvin tärkeää pitää silmät kunnossa ja suojata niitä asianmukaisesti. Silmälaseilla korjataan erilaisia taitto- tai muita virheitä ja aurinkolasien tehtävänä on suojata silmää häikäisyltä, roskilta, viimalta, pölyltä ja tietenkin UV-säteilyltä. Bliz valmistaa aurinko- ja suojalaseja moneen erilaiseen tarkoitukseen, joista alla lisää.

Blizin kattavasta valikoimasta on saatavana aurinkolaseja erilaisiin käyttötarkoituksiin, jotka voidaan jakaa karkeasti kahteen kategoriaan: urheiluun ja vapaa-aikaan. Vapaa-aikaan kehitetyt aurinkolasit ovat kehyksiltään tyylikkäitä, nykymuodin mukaisia ja hyvin istuvia. Linssit on tehty mahdollisimman monipuoliseen käyttöön sopiviksi, aina rantabulevardilla kävelystä autolla ajamiseen. Urheiluun valmistettuja laseja löytyykin sitten valtavasti ja lasien ominaisuudet vaihtelevat niiden käyttötarkoituksen mukaisesti. Bliz valmistaa erilaisia laseja, jotka soveltuvat eri ikäryhmille, kasvojen muodoille ja eri urheilulajeihin, kuten pyöräilyyn, juoksemiseen, vesiurheiluun, maastohiihtoon ja lasketteluun. Yksi Blizin lasien erikoisuuksista on se, että heiltä on saatavana myös Smallface-valikoima, josta löytyy erilaisia laseja myös pienempikasvoisille käyttäjille.

Pyöräilyn suosio on kasvanut entisestään ja se lisää myös varusteiden vaatimuksia, johon Bliz on vastannut omalla tuotesarjallaan. Pyöräilyssä aurinkolasit ovat yksi tärkeimmistä varusteista, sillä ne edesauttavat esteetöntä näkyvyyttä, suojaavat silmiä ja viimeistelevät tyylin. Aurinko saattaa häikäistä, viima voi valuttaa vedet silmistä ja sade vihmoa niin, ettei eteensä näe. Lisäksi vauhtien kasvaessa myös erilaisten ötököiden merkitystä ei voi unohtaa ja lasit suojaavatkin kattavasti erilaisilta eteen lentäviltä hyönteisiltä. Maantiellä tai kaupungissa on tärkeää nähdä esteettömästi ympärilleen, maastossa taas korkeuserojen merkitys korostuu. Valitse siis linssisi tarpeen mukaan, sillä ruskeilla linsseillä näet paremmin värejä ja kontrasteja, kun harmaa ja vihreä sopivat puolestaan aurinkoisempiin olosuhteisiin. Keltaisilla linsseillä näet kirkkaammin sumuisella tai synkemmällä kelillä. Polarisoitujen linssien avulla vältät heijastukset lätäköistä ja tien pinnasta. Kannattaakin siis miettiä, tarvitseeko useammat lasit, tai yhdet lasit ja useammat erilaiset linssit – tämä riippuen siitä, millaisessa ympäristössä pyöräilee.

Juoksuun ja hiihtoon soveltuvissa laseissa on sankojen ja linssien osalta paljon samoja ominaisuuksia kuin pyöräilyssäkin, sillä olosuhteet ja maastot ovat usein samankaltaisia. Hiihtoladuilla harvemmin on ötököitä, mutta lasit suojaavat silmiä auringolta, sateelta ja viimalta, jolloin voit keskittyä suoritukseesi täysillä. Erilaisten aurinkolasien ja suojalasien lisäksi Bliz valmistaa myös pyöräilykypäriä, joita löydät myös Addnaturen kattavasta valikoimasta.

Aurinkolasit kattavasti yhdestä osoitteesta – Addnaturelta

Addnaturen laajasta valikoimasta löydät Blizin aurinkolasien ja pyöräilykypärien lisäksi paljon muita tarvikkeita aktiiviseen ulkona liikkumiseen. Tutustu esimerkiksi vaatteisiin, kenkiin ja muihin varusteisiin kenkiin. Blizin lasivalikoima on varsin laaja ja me Addnaturellakin päivitämme valikoimaamme jatkuvasti. Parhaan saatavuustiedon ja valikoiman löydät kätevimmin suoraan verkkosivuiltamme. Kun löydät etsimäsi, loppu sujuukin lähes itsestään. Klikkailet tuotteet ostoskoriin, valitset toimitustavan, lisäät tietosi ja maksutapasi ja tilaat tuotteet. Addnature tarjoaa ostoksillesi 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden, joten voit tehdä ostoksesi turvallisesti. Jos et syystä tai toisesta ole tyytyväinen, voit palauttaa tilauksesi veloituksetta. Jos et löydä etsimääsi tuotetta tai riittävästi tietoa tarvitsemastasi tuotteesta, voit aina olla yhteydessä Addnaturen asiantuntevaan asiakaspalveluun ja autamme sinua. Tutustu valikoimaan kaikessa rauhassa ja löydät varmasti tarvitsemasi ja usein vielä vähän enemmän.