Pyöräkauppa netissä
-15% Fjällrävenin varusteista* | Alennuskoodi: FJALLRAVEN15

Bushnell

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja

Värit

  • harmaa
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Bushnell H2O Porro Fullsize 2012, 8x42 Kids
Bushnell
H2O Porro Fullsize 2012, 8x42 Kids
€ 139,95 € 112,95
- 19 %
ilmainen toimitus
Bushnell H2O Porro Fullsize 2012, 8x42 Kids

Bushnell – Retkeilijän unelmavalikoima ulottuvillasi

Addnaturen Bushnell Corporation tai Bushnell Outdoor Products on amerikkalainen yhtiö, jonka erikoisalana ovat optiikka ja kuvantaminen. Yrityksen perusti amerikkalainen David P. Bushnell Japanissa, ollessaan maassa USA:n miehityksen vuoksi. Yrityksen tunnetuimpia tuotteita ovat kiikarit, teleskoopit, yönäkölaitteet, GPS-laitteet sekä monet optiset laitteet muutamia mainitaksemme.
Bushnell hyödyntää linssiosaamistaan monissa valmistamissaan tuotteissa. Muun muassa Bushnell kiikarit ovat erinomainen taidonnäyte juuri tästä osaamisesta. Yritys on tullutkin tunnetuksi nimenomaan laadukkaista varusteista, jotka ovat erittäin suosittuja retkeilijöiden ja eränkävijöiden keskuudessa. Yksi mielenkiintoisista tuotteista on sääasema, josta varsinkin huonolla puhelimen signaalin kantama-alueella on erinomaista hyötyä kertomaan yllättävistäkin säämuutoksista. Monille yrityksen tuotteille luvataan jopa elinikäinen takuu valmistajan toimesta.

Bushnell ulkoiluvarusteet tekevät retkeilystä ja liikunnasta mukavampaa

Retkeilijöille tarpeellisimmat Bushnellin valmistamat tuotteet ovat ehdottomasti Bushnell kiikarit sekä erilaiset lamput ja valaisimet. Esimerkiksi Bushnell otsalamppu on erinomainen seuralainen suunnistajille, sillä vaikeakulkuisessa maastossa voi olla hyvinkin hankala nähdä, etenkin syksyisillä iltarasteilla. Retkivalaisimet antavat hyvin ja turvallisesti valoa niin omalla takapihalla kuin maastossa leiriytyessäkin. Näiden tuotteiden lisäksi jokainen koti tarvitse vähintään yhden kunnollisen taskulampun. Lamppu on hyvä pitää autotallissa, autossa, kodinhoitohuoneessa muun muassa mahdollisen sähkökatkon tai auto-ongelman varalta. Retkeillessä lampusta on apua öisellä retkellä puskaan tai muuten hämärässä liikkuessa ja leiriä laittaessa.
Tärkeimmät retkeilyvarusteet Addnaturelta:

  • Bushnell-kiikarit linssioptiikan asiantuntijalta ovat jokaisen eränkävijän tärkein varuste
  • Bushnell-otsalamppu pimeällä tai muuten huonolla säällä liikkumiseen
  • Kestävät retkivalaisimet monessa eri koossa ja mallissa
  • Laadukkaat Bushnell-taskulamput: valikoima pienistä lampuista aina suuriin ja kauas valaiseviin - niin retkeilyyn kuin kotiinkin
  • Bushnell vara-akku USB-liitännällä

Kaikki eränkävijälle elintärkeät tuotteet Addnaturelta

Retkeily ja vaeltaminen on sitä mukavampaa, mitä paremmassa kunnossa retkeilyvarusteet ovat. Addnaturelta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet ulkoiluun ja pääset myöskin tutustumaan Bushnellin laajaan retkeilyvarusteiden valikoimaan. Löydettyäsi sopivat tuotteet tilaat ne helposti muutamalla klikkauksella. Voit palauttaa tuotteet maksutta jopa 30 päivän ajan, mikäli ostoksesi ei jostain syytä olekaan sopiva. Yli 99€ ostoksiin emme lisää tilauskuluja lainkaan. Voit käydä ostoksilla juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii, sillä olemme avoinna ympäri vuorokauden!