Pyöräkauppa netissä
Pysy lämpimänä talven juoksulenkeillä

Ehtiikö tilaukseni perille ennen joulua?

Joulu lähestyy hurjaa vauhtia ja nyt on korkea aika hankkia lahjat pukin konttiin. Olemme laatineet yhteenvedon eri toimitusvaihtoehdoistamme, jotta voit helposti valita juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Täältä löydät myös tärkeät päivämäärät, jotka kannattaa pitää mielessä varmistaaksesi, että tilaamasi tuotteet ehtivät perille ennen joulua. Me Addnaturella toivotamme sinulle hyvää joulua ja iloista shoppailua!

Tarvitsetko joululahjavinkkejä? Saat apua tutustumalla joululahjaoppaaseemme.

Normaalitoimitus

Tee tilauksesi viimeistään 17. joulukuuta klo 17.00 mennessä, niin teemme parhaamme, jotta pakettisi ehtii perille ennen joulua.

PostNord toimittaa tilauksesi lähimpään noutopisteeseesi. Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan kassalla.

Jos olet sairastunut, etkä voi noutaa pakettiasi, niin ota yhteyttä kuljetusliikkeen asiakaspalveluun ja pyydä heitä pidentämään noutoaikaa.


TOIMITUS
Pienet tilaukset
Tilauksen arvo Toimituskulut
alle 99 € 5,90 €
yli 99 € Ilmainen
Isokokoiset tuotteet (kuten kanootit)
Tilauksen arvo Toimituskulut
alle 499 € 14,99 €
yli 499 € Ilmainen

Lähetämme tilauksesi sinulle mahdollisimman pian arkipäivisin. Tilauksesi toimitetaan lähimpään pakettipisteeseesi tai antamaasi osoitteeseen. Me maksamme toimituskulut tilatessasi tuotteen, jossa on ilmainen toimitus (ilmainen toimitus ei koske isompia paketteja).

Kuuluuko tilaukseni toimitukseen rahtivakuutus, ja mitä se kattaa?

Meillä on kattava rahtivakuutus kaikkiin lähetyksiin, jotka lähtevät logistiikkakeskuksestamme.

Rahtivakuutus kattaa kaikki tuotteeseen lähetyksen aikana kohdistuneet vahingot ja lähetyksestä puuttuvat tuotteet. Saat varmasti kaikki tuotteet virheettöminä ja ehjässä pakkauksessa. Me pidämme huolen muusta.

Jos lähetyksestäsi puuttuu jokin tuote, tai se on vahingoittunut, voit palauttaa tai vaihtaa sen.

Mitä rahtiyritystä käytämme?

Addnature tekee yhteistyötä Postnordin kanssa. Kun tilauksesi lähtee logistiikkakeskuksestamme, saat vahvistuksen sähköpostitse. Kirjaudu omalle asiakastilillesi nähdäksesi lisätietoja tilauksesi kulusta.

Pakettipalvelu toimittaa tilauksesi lähimpään pakettipisteeseesi. Hyvin suurikokoiset paketit toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Teemme myös yhteistyötä Matkahuollon kanssa suurimmassa osassa Suomea.

Voinko valita toimituspäivän ja -ajan?

Toimituspäivää eikä -aikaa voi itse valita. Tämä on useimpien rahtipalveluiden normaali käytäntö. Jos et ole paikalla ottamassa lähetystä vastaan, voit sopia uudesta ajasta rahtipalvelun kanssa.

Kuinka pitkä toimitusaika on?

Tilauksesi arvioitu toimitusaika näkyy kassalla. Toimitusajat vaihtelevat sen mukaan, oletko tilannut iso- vai pienikokoisen tuotteen. Seurantaprosessin avulla voit tarkkailla tilauksesi etenemistä.

Toimitus ulkomaille

Huomaathan, ettemme toimita paketteja ulkomaille tai Ahvenanmaalle. Peruutamme automaattisesti tilaukset, joiden toimitusosoite on ulkomailla tai Ahvenanmaalla.