Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹
TOIMITUS
Pienet tilaukset
Tilauksen arvo Toimituskulut
alle 99 € 5,90 €
yli 99 € Ilmainen
Isokokoiset tuotteet (kuten kanootit)
Tilauksen arvo Toimituskulut
alle 499 € 14,99 €
yli 499 € Ilmainen

Lähetämme tilauksesi sinulle mahdollisimman pian arkipäivisin. Tilauksesi toimitetaan lähimpään pakettipisteeseesi tai antamaasi osoitteeseen. Me maksamme toimituskulut tilatessasi tuotteen, jossa on ilmainen toimitus (ilmainen toimitus ei koske isompia paketteja).

Kuuluuko tilaukseni toimitukseen rahtivakuutus, ja mitä se kattaa?

Meillä on kattava rahtivakuutus kaikkiin lähetyksiin, jotka lähtevät logistiikkakeskuksestamme.

Rahtivakuutus kattaa kaikki tuotteeseen lähetyksen aikana kohdistuneet vahingot ja lähetyksestä puuttuvat tuotteet. Saat varmasti kaikki tuotteet virheettöminä ja ehjässä pakkauksessa. Me pidämme huolen muusta.

Jos lähetyksestäsi puuttuu jokin tuote, tai se on vahingoittunut, voit palauttaa tai vaihtaa sen.

Mitä rahtiyritystä käytämme?

Addnature tekee yhteistyötä Postnordin kanssa. Kun tilauksesi lähtee logistiikkakeskuksestamme, saat vahvistuksen sähköpostitse. Kirjaudu omalle asiakastilillesi nähdäksesi lisätietoja tilauksesi kulusta.

Pakettipalvelu toimittaa tilauksesi lähimpään pakettipisteeseesi. Hyvin suurikokoiset paketit toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Teemme myös yhteistyötä Matkahuollon kanssa suurimmassa osassa Suomea.

Voinko valita toimituspäivän ja -ajan?

Toimituspäivää eikä -aikaa voi itse valita. Tämä on useimpien rahtipalveluiden normaali käytäntö. Jos et ole paikalla ottamassa lähetystä vastaan, voit sopia uudesta ajasta rahtipalvelun kanssa.

Kuinka pitkä toimitusaika on?

Tilauksesi arvioitu toimitusaika näkyy kassalla. Toimitusajat vaihtelevat sen mukaan, oletko tilannut iso- vai pienikokoisen tuotteen. Seurantaprosessin avulla voit tarkkailla tilauksesi etenemistä.

Toimitus ulkomaille

Huomaathan, ettemme toimita paketteja ulkomaille tai Ahvenanmaalle. Peruutamme automaattisesti tilaukset, joiden toimitusosoite on ulkomailla tai Ahvenanmaalla.