Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Väliaikaisesti suljettu - Rakennamme uutta sinulle! Avajaiset 15 maaliskuuta monilla jännittävillä tarjouksilla!

Devold Hiking

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Devold Hiking - asut haastaviin olosuhteisiin

Devold Hiking -vaellusvaatteet ovat kevyitä ja pehmeitä, sillä ne on neulottu hienosta merinovillasta. Niiden ennennäkemättömän hyvät eristysominaisuudet ja kehon lämpötilaa mukailevat ominaisuudet tekevät niistä erinomaisia ja ihanteellisia ulkoiluun. Ne imevät kosteutta iholtasi ja kuljettavat sen ylempiin kerroksiin, pitäen sinut kuivana koko ulkoilutuokion ajan. Rankoissa nousuissa esimerkiksi Norjan Glashøppingenin huipulle (joilta seuduin Devold myös on kotoisin) materiaalin ominaisuudet auttavat pitämään sykkeen alhaisempana ja näin ollen kehosi kerää vähemmän maitohappoa, mikä taas auttaa sinua jaksamaan pidempään. Litteät saumat ja strategisesti asetetut paneelit tekevät myös repun tai rinkan kannosta huomattavasti mielekkäämpää.

Mukava kerrasto ulkoiluun

Devold Hiking sopii kaikkiin vuodenaikoihin ja toimii niin vaelluksilla, melontareissuilla, kiipeilyssä, pyöräillessä, lasketellessa ja muussa lumisessa talviurheilussa.

Valikoimastamme löydät sekä pitkä- että lyhythihaiset paidat niin miehille kuin naisillekin, housuja, sukkia, päähineitä ja alusasuja. Naisille on valikoimassa korkeakauluksisia ja pyöreäkauluksia malleja herkullisissa kauden väreissä. Hillitymmän väriset miesten alusasut on termo-ominaisuuksiltaan huippuluokkaa ja kaiken lisäksi todella hyvin muotoiltuja, jotta ne eivät ärsyttäisi ihoa edes pitkillä matkoilla, raskaiden kantamustenkaan kanssa.

Kaikki Hiking-tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta ja helppohoitoisesta ohuesta merinovillaneuleesta. Merinovilla on tavalliseen villaan verrattuna näppärä siinä suhteessa, että se on antibakteerinen ja tarvitsee pesua vain todella harvoin.

Merinovillavaatteet nyt helposti yhdellä klikkauksella

Meiltä Addnaturelta löydät laajan valikoiman malleja ja kokoja. Lisäksi lupaamme toimittaa yli 99 €:n tilaukset ilman toimituskuluja. Kaikille kuuluu myös oikeus saada vaihtaa tai palauttaa tilaamansa tuotteet 30 päivän sisään. Nyt voit siis kotisi rauhassa sovittaa useampia alusasuja ja palauttaa mahdolliset vikaostokset.