Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Väliaikaisesti suljettu - Rakennamme uutta sinulle! Avajaiset 15 maaliskuuta monilla jännittävillä tarjouksilla!
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Dometic Cool-Ice CI 70 Kylmälaatikko 71l, harmaa

ID: 1001963

€ 369,95
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.

Kuvaus

Dometic Cool-Ice CI 70 Kylmälaatikko 71l, harmaa (stone)

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Tämä erittäin tehokas ja kevyt jääkaappi säilyttää jäätä useita päiviä. Paksun kylmälaatuluokan vaahtomuovieristeen ja ainutlaatuisen labyrinttitiivisteen ansiosta voit ottaa jääkylmät virvokkeet mukaasi - minne ikinä menetkin!

Lisävaruste jokaiseen käyttötarkoitukseen
Lisävarusteet ja käyttäjäystävällisyys ovat etusijalla uusien Dometic Cool-Ice -jääkaappien suunnittelussa. Uuden jääkaappisarjan lisävarusteet parantavat matkustusmukavuutta, pitävät jääkaapin turvallisena eri paikoissa, järjestävät ruoat ja juomat paremmin ja tarjoavat jopa paikan, jossa voit pitää juomaa tai onkivapaasi! Jokaiseen uuteen Dometic-jääkaappiin on saatavana istuintyyny, joka on helppo kiinnittää ja irrottaa ja joka tarjoaa mukavan istuimen kalaa pyydettäessä tai veneellä matkustettaessa. Saatavilla on koreja ja jakajia, jotka auttavat järjestämään Dometic-jääkaapin sisällön; vältä kontaminaatioita sijoittamalla kalastussyötit yhteen osastoon ja lounas toiseen. Lisäksi on kehitetty joukko lisävarusteita, jotka voidaan asentaa uusien Dometic-jääkaappien kahvaan. Kevyeen ja helposti asennettavaan kiinnikkeeseen mahtuu jopa kaksi juomapidikettä, vavanpidikettä tai pullonavaajaa. Yhdistele näitä erinomaisia lisävarusteita mielesi mukaan!

Suuri tiivistyssuunnittelu
Korkeat ulkolämpötilat, epätasainen maasto, pöly ja muta? Dometicin jääkaapit kestävät nämä kaikki. Cool Ice -laatikoissa on erittäin tehokas eristys, ja kun kylmäpakkaukset tai jääkuutiot on sijoitettu sisään, ne pitävät elintarvikkeet, kalat, syötit ja riistan tuoreena. Käytöstä ja sääolosuhteista riippuen tämä voi kestää useita päiviä kerrallaan! Niillä on myös 5 vuoden takuu! Loppujen lopuksi näiden iskunkestävästä ja saumattomasta muovista valmistettujen laatikoiden jokainen yksityiskohta on suunniteltu kovimpiin olosuhteisiin. Tässä luotettavassa jäälaatikossa on vahva ja paksu jäähdytysluokan vaahtomuovieristys, jossa on ainutlaatuinen labyrinttitiivisteen muotoilu, joka pitää kylmän ilman sisällä ja kuuman ilman ulkona pidempään. Tämä takaa, että jää kestää paljon kauemmin ulkolämpötiloista huolimatta.

Pitää jään jäätyneenä päiviä
Dometic Cool-Ice -jääkaapit, kuten Dometic Cool-Ice CI 70, ovat täydellinen jäähdytysratkaisu silloin, kun sähköä ei ole helposti saatavilla. Se pitää jääsi jäisenä päiviä - jopa kymmenen päivää, riippuen mallin käytöstä ja olosuhteista. Ominaisuudet, kuten paksu, jäähdytysluokan vaahtomuovieristys ja "Labyrinth Seal Design", yhdistyvät, jotta jää säilyy pidempään. Lisäksi sen rotaatiovaletun rakenteen ansiosta siinä ei ole saumoja, joista lämpö voisi päästä sisään tai kylmä poistua! Cool-Ice-jääkaapit ovat erittäin vahvoja, kestäviä ja helppohoitoisia. Niiden vankan rakenteen ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti jatkuvaan altistumiseen säälle, erityisesti veneissä. CI 70 -jääkaapissa on vahvat ergonomiset polyeteenikahvat, jotka toimivat kätevästi myös kiinnityspisteinä jääkaapin kiinnittämistä varten.

Vinkkejä käyttöä varten!
Jos mahdollista, säilytä Dometicin jääkaappeja viileässä ympäristössä useita tunteja ennen käyttöä ja pidä ne poissa suorasta auringonvalosta. Jos jääkaappi täytetään juomilla tai elintarvikkeilla, suosittelemme, että tavarat jäähdytetään etukäteen. Jäähdytysaineiksi sopivat tavalliset pakastepakkaukset tai jääkuutiot. Ilma heikentää jäähdytystehoa ja lyhentää jäähdytyksen kestoa. Vältä siksi turhaa avaamista ja pakkaa laatikot mahdollisimman täyteen.

Tiedot lyhyesti

Tilavuus (l)
Tilavuus (l)
71,00 l
Paino
Paino
11 800,00 g
Rakenne
Rakenne
Passiivinen
Koko (P x L x K)
Koko (P x L x K)
69 x 51,5 x 43,2

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Telttailu
Keskeiset tiedot
Tyyppi:
kylmälaukku
Rakenne:
Passiivinen
Virtalähde:
passiivinen viilennys
Kylmälaukku
Materiaali:
Polyeteeni
Kannen rakenne:
taitettava
Ominaisuudet
Erityisominaisuudet:
Kannen lukituksella, Kantokahvoilla
Mitat
Tilavuus (l):
71,00 l
Koko (P x L x K):
69 x 51,5 x 43,2
Paino:
11 800,00 g
Vuosimalli
2023
Tuotenumero
1001963
EAN
9331391007912

Asiakkaiden mielipiteet

product.rating.noreviews