Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Fanatic

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • turkoosi

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Fanatic Fly Air Premium/Pure SUP-paketti 9'8" Ilmatäytteinen SUP-lauta + Mela ja Pumppu
Fanatic Fly Air Premium/Pure SUP-paketti 9'8" Ilmatäytteinen SUP-lauta + Mela ja Pumppu
Fanatic
Fly Air Premium/Pure SUP-paketti 9'8" Ilmatäytteinen SUP-lauta + Mela ja Pumppu
OVH € 989,95 € 698,95
ilmainen toimitus
- 29 %
ALE

Surffailun ja SUP-lautailun helmi Fanatic – alansa voitokas brändi

Fanatic SUP-laudat netistä Fanatic on brändi, joka tunnetaan tänä päivänä etenkin upeista surffilaudoistaan ja SUP-laudoistaan, joissa paras mahdollinen toimivuus kohtaa upean sporttisen ilmeen. Mitä lautoihin tulee, Fanatic on tuotekehittelyssään ja lautojen valmistuksessa nimensä veroinen tekijä, joka suhtautuu lautojen valmistukseen vähintäänkin fanaattisella otteella. Lopputuloksena on SUP-laudat ja surffilaudat, jotka päätyvät tätä nykyä yhä useamman vedessä aktiivisen harraastajan käyttöön. Vuonna 1981 perustettu Fanatic on niittänyt surffauksen alalla mainetta lukuisilla innovaatioillaan, lyömättömällä designillaan sekä sen kehittämällä CAD-alustalla. Lopputuloksena on yksi maailman johtavista brändeistä, mitä tulee ammattimaiseen vesiurheiluun. Fanaticilla on tinkimätön periaate: tarkkaan hiotulla ja testatulla tuotannollaan se haluaa varmistaa jokaisen vesipedon saavan käyttöönsä vain parhaat mahdolliset välineet.

Fanatic SUP-laudat tarjoavat parhaat mahdolliset suppailut kaikilla vesistöillä

SUP-lautailu, eli Stand Up Paddling, on Havaijilta aikanaan liikkeelle lähtenyt surffausmuoto, jossa melotaan seisaaltaan suurikokoisen surffilaudan päällä. SUP-lautailu, kotoisammin suppailu, on koko vartalon aktivoivaa liikuntaa, ja lautaillessa kehittyvät sekä lautailijan kunto, tasapainokyky että lihaskestävyys. SUP-lautailu sopii hyvin myös vesiurheilulajeihin ensimmäistä kertaa tutustuville, joskin aloittelijan kannattaa valita alleen hieman lyhyempi, alle 3,6 metrin pituinen lauta, jota on pidempää lautaa helpompi käsitellä. Tätä nykyä SUP-lautailun suosio kasvaa Suomessa tasaisesti, eikä vähiten siksi, että tätä nerokasta lajia voi harrastaa millä vesistöillä tahansa!
Addnature haluaa tarjonnallaan vastata tämän päivän aktiivisten urheilijoiden tarpeisiin, olipa laji sitten mikä hyvänsä. Näin on myös viime vuosina hurjasti suosiotaan kasvattaneen SUP-lautailun kohdalla. Ja mitä tulee oikeaoppiseen SUP-lautailuun parhain mahdollisin välinein, Fanatic on juuri sopiva merkki tarjoamaan mitä toimivimman ratkaisun jokaiselle tulevalle SUP-retkellesi. Olipa tarpeessa sitten hankkia uusi SUP-lauta tai harrastuksen täydentävä SUP-mela, Addnature on osoite, jonne todella kannattaa ottaa suunta!

Verkkokauppa, joka tarjoaa parhaat urheilu- ja ulkoilumerkit reiluin ehdoin

Tilaa Addnaturen nettikaupasta oma uusi ja ehta, laadukkaat testit läpikäynyt Fanatic SUP-lauta ja katso samalla läpi myös muu tarjontamme. Yli 99€ ostoksissa säästät kokonaan toimituskulut. Annamme tuotteillemme 30 päivän maksuttoman palautusoikeuden siltä varalta, ettei tuote olekaan sinulle sopiva. Helppokäyttöisillä verkkosivuillamme opastamme ja autamme sinua löytämään itsellesi juuri oikeat tuotteet. Tilaaminen onnistuu helposti ja nopeasti, vain muutamalla hiiren napsautuksella. Sukella Addnaturen vesilajit ja muut aktiiviset harrastukset täydentävän valikoiman sekaan samantien, ja löydä lempiharrastuksesi puuttuva palanen mitä näppärimmin, kaikkein parhaimpien merkkien joukosta!