Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Väliaikaisesti suljettu - Rakennamme uutta sinulle! Avajaiset 15 maaliskuuta monilla jännittävillä tarjouksilla!

Feuerhand

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Feuerhandin myrskylyhdyt – laatua jo yli 100 vuotta

Eräs ikonisimmista yrityksistä, jonka tuotteita on valmistettu jo yli 30 vuotta, on Feuerhand. Yrityksen alkutahdit lyötiin pajalla Beierfeldissä, Saksassa, jo vuonna 1893 ja pitkän historiansa aikana Feuerhand on valmistanut erilaisia myrskylyhtyjä ja vastaavia tuotteita monenlaiseen tarpeeseen. Yritys on selvinnyt kahdesta sodasta ja useammasta lamasta, mikä kertoo myös tuotteiden laadusta ja niiden tarpeesta. Baby-sarjan myrskylyhtyjä on valmistettu aina vuodesta 1933 ja vuosina 1918–1938 Feuerhandista kasvoi yksi maailman suurimmista myrskylyhtyjen valmistajista. Sotien jälkeen yrityksellä kesti vuosia päästä jaloilleen. Nykyään Feuerhand kuuluu isompaan Petromax-konserniin ja on edelleen yksi maailman suurimpia myrskylyhtyjen valmistajia. Feuerland 276 Pronssi Myrskylyhty

Myrskylyhtyjen aatelisto Feuerhandin valmistamana

Feuerhandin Baby-sarjan myrskylyhdyt valmistetaan edelleen Saksassa galvanoidusta teräksestä. Ne ovat vankkarakenteisia ja kestävät hyvin kulumista ja korroosiota. Sarjasta löytyy useita erivärisiä myrskylyhtyjä ja ne ovatkin upeita käyttöesineitä aina telttaretkiltä terasseille. Niiden käyttövarmuus ja kestävyys tekevät lyhdyistä todella monikäyttöisiä ja nimensä mukaisesti niiden liekki palaa rajummissakin sääolosuhteissa. Myrskylyhdyille on edelleen paikkansa, sillä on olosuhteita ja paikkoja, joihin esimerkiksi nykyaikaiset LED-valot tai taskulamput eivät sovellu. Myrskylyhty on kätevä valaisin mukana kuljetettavaksi ja sillä voit luoda myös upeasti tunnelmaa saunaan, terasseille tai vaikka telttaretkelle.

Feuerhand valmistaa myös muita tuotteita, kuten tulitynnyri Pyronia. Se on korkealaatuinen ja kestävä tunnelmanluoja koteihin, puutarhoihin tai retkelle. Sen kaksiseinäinen rakenne on valmistettu harjatusta ruostumattomasta teräksestä ja rakenteensa ansiosta se on todella vankka tulisija. Tynnyrin pinoamismenetelmä ja poltto on suunniteltu optimoimaan puun palaminen, joten puu palaa todella puhtaasti ja savuttomasti, mikä tekee siitä miellyttävän käyttää tunnelmanluojana. Hiilet valuvat erilliseen astiaan, joten Pyronin puhdistaminen käy helposti. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tulipesä ja kolme vankkaa jalkaa tekevät siitä turvallisen ratkaisun ulkotuleksi esimerkiksi syksyisissä pihajuhlissa. Liekki on riittävä esimerkiksi vaahtokarkkien tai makkaran paistamiseen, joten voit nautiskella retkitunnelmasta kotipihallasi.

Pyronin lisävarusteena löytyy myös Plate, joka on suoraan tynnyrin päälle asetettava pannu tai keittolevy, joka muuttaa ulkotulesi pesunkestäväksi ruuanlaittoasemaksi. Teräksinen pannu mahdollistaa ulkotulen liekin ja lämmön vangitsemisen ruuanlaittotarkoituksiin. Keittolevy on reunoiltaan hieman kovera, joten ruoka pysyy pannulla ja sitä on helppo valmistaa. Keskellä pannua oleva tuki estää esimerkiksi kananmunien valumisen liekkeihin, jolloin ruuanlaitto on mielekästä. Keskellä levyä oleva aukko mahdollistaa puun lisäämisen kesken ruuanlaiton, joten saat pidettyä tynnyrin riittävän kuumana.

Muista tutustua myös Feuerhandin tarvikkeisiin, joiden avulla myrskylyhtyjen ja tulitynnyrin käyttö on mielekkäämpää. Addnaturen kattavasta valikoimasta löydät erilaisia lisätarvikkeita, kuten lamppuöljyä, jolla saat ladattua myrskylyhtysi seuraavia käyttökertoja varten. Feuerhandin tuotteet ovat todella korkealaatuisia ja tuotteiden pitkä historia on tehnyt niistä ajan hammasta kestäviä. Tuotteet valmistetaan edelleen Saksassa, josta niitä toimitetaan ympäri maailmaa, muun muassa Addnaturen verkkokaupan kautta.

Retkeilytuotteet löydät aina Addnaturelta

Addnaturen verkkokauppa sisältää kattavasti tuotteita urheiluun, ulkoiluun, vapaa-aikaan ja retkeilyyn. Feuerhandin myrskylyhtyjen, tulitynnyrin ja tarvikkeiden lisäksi löydät valikoimastamme kattavasti muita tuotteita, joita voit retkilläsi tarvita. Tutustu esimerkiksi laajaan vaatevalikoimaamme, josta löydät kaiken alusasuista välikerroksiin ja sukista kuoritakkeihin, sekä varusteita eri lajeihin laskettelusta pyöräilyyn. Valikoimassamme on tuotteita lukuisilta eri valmistajilta ja tuotemerkeiltä, joten löydät varmasti tarpeeseesi parhaiten sopivan kattauksen, jonka saat kätevästi vaikka kotiovellesi. Jos et löydä etsimääsi tai kaipaat lisätietoja tuotteistamme, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua etsinnässäsi. Mukavan ostoskokemuksen lisäksi tarjoamme sinulle 30 päivän maksuttomat palautukset, joten jos olet tyytymätön ostokseesi, voit palauttaa tuotteet veloituksetta 30 päivän kuluessa tilauksesi saapumisesta. Tarjoamme myös tietyin rajoituksin yli 99 euron ostoksillesi ilmaisen toimituksen, joten etsi kerralla kaikki tarvitsemasi tuotteet ja voit säästää toimituskuluissa.