REAL Turmat on jo pitkään keskittynyt tarjoamaan tuotteita, joita jokainen voi syödä laajan hypoallergeenisen ruoan kanssa.
Nyt Aasian Curryn kanssa on saatavilla myös ateria, joka on mukautettu matalan FODMAP:n seuraajille ja ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) kanssa kamppaileville.
Lisäksi Asian Curry on vegaaninen
gluteeniton ateria, joka sisältää gluteenia ateria hyvä makusyvyys. Siinä käytettiin myös edamame-papuja ja maustettua herneproteiinia.
Ainesosat
Riisi, 12 % herneproteiini (58 % herneproteiinitiiviste (keltaiset herneet), rypsiöljy, mausteet, sokeri, suola, tomaattijauhe, yrtit, luonnollinen aromi, hiivauute, sitruunamehutiiviste, sitruunahappo (E330)), kookosmaito, 6,3 % tomaattia, 6 % tomaattia , rypsiöljy, pinaatti, tomaattisose, maissitärkkelys, soijakastike (soija, suola, etikka), 1 % inkivääri, limetin mehu, mausteet, hiivauute (hiivauute, suola), suola, antioksidantit (rosmariiniuute, askorbiinihappo).
Allergeenit: soija.
Valmis: 480 g
Kestävä käyttöikä
Tuotteen säilyvyysaika on 5 vuotta valmistuspäivästä. Säilytä huoneenlämmössä. Avointa pussia on käsiteltävä tuoreena tuotteena. Ateria tulee syödä 2 tunnin kuluessa veden lisäämisestä.
Valmistus
Avaa pussi ylemmässä repäisyaukossa.
1. Lisää 3,7 dl kuumaa vettä ohjeiden mukaan.
2. Sekoita, sulje pussi, odota 8 minuuttia.
3. Jaa pussi alaraastimeen ja nauti!