Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Väliaikaisesti suljettu - Rakennamme uutta sinulle! Avajaiset 15 maaliskuuta monilla jännittävillä tarjouksilla!

Fjällräven High Coast

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Tuttuakin tutumpi tunturikettu uudessa turkissa - Fjällräven High Coast

Fjällräven on tunnettu ruotsalainen erävaatteiden ja reppujen valmistaja, jonka ekologisuus on maailmalla tunnettu tavaramerkki. He panostavat jatkuvasti siihen, että heidän tuotteensa kestäisivät isältä pojalle ja että kaikki on valmistettu niin täydellisesti, että reklaamaatiot ja valitukset ovat minimissään. Lisäksi he pyrkivät korjaamaan rikki menneet tuotteet, vaikka niissä ei olisikaan takuuta, sillä pääosassa on pitkäikäisyys.

High Coast matkaa mukanasi luontoon

Fjällräven High Coast -varusteet retkeilyyn, vapaa-aikaan ja matkustukseen löydät nyt yhdellä silmäyksellä meiltä Addnaturelta. Fjällräven High Coast Trail 20/26 -reput löydät meiltä tummansinisenä, oliivinvihreänä ja mustana. Nämä päivävaelluksille tarkoitetut reput on varustettu rintaremmein, lannevöin ja tukevin olkaremmein. Kanto-ominaisuuksiltaan tämä reppu on todella mukava. Sen tilavat taskut ja järkevät säilytyslokerot tarjoavat suojaa niin läppärille kuin retkikeittimelle. Kannettaessa todella vakaa reppu on valmistettu kierrätetystä polyesteristä ja luomupuuvillasta kootusta G-300 Eco -kankaasta.

Valikoimasta löytyy myös teknisiltä ominaisuuksiltaan hieman vaatimattomampi High Coast -reppu sekä aikuisten että lasten käyttöön. Lisäksi valikoimasta löytyy housuja niin miehille kuin naisille, lippalakkeja ja kauluspaitoja, väli- ja oloasuja ynnä muuta mukavaa ja myös hieman yllättävää. Pääset nyt selailemaan koko valikoimaa yhdellä silmäyksellä Addnaturen verkkosivulla.

Huolella valitut materiaalit ja suunnittelu, leikkaus ja toteutus leimaavat tämän malliston tuotteita. Ylellisen tuntuiset materiaalit ja rennon asenteellinen olemus ovat tyypillistä High Coast -mallistolle. Valitse mielellään koko asu tästä rennon tyylikkäästä kokoelmasta, sillä et varmasti tule pettymään taattuun Fjällräven-laatuun.

High Coast -vaatteet ja reput yhdellä klikkauksella

Addnaturen verkkokaupan laajoista valikoimista löydät varmasti haluamasi Fjällräven-tuotteet. Ne sopivat niin luontoon kuin työpaikalle ja näyttävät lisäksi armottoman tyylikkäiltä, minne tahansa menetkin! Toimitamme yli 99 euron ostokset ilmaiseksi. Meiltä saat lisäksi 30 päivän palautusoikeuden ja aina pikaisen toimituksen.