Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Väliaikaisesti suljettu - Rakennamme uutta sinulle! Avajaiset 15 maaliskuuta monilla jännittävillä tarjouksilla!

Fjällräven Kånken reput

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 1
  • Naiset 1

Värit

  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Fjällräven Kånken Mini Olkatyynyt, musta
Fjällräven Kånken Mini Olkatyynyt, musta musta
Fjällräven
Kånken Mini Olkatyynyt, musta
€ 19,95
ALE

Fjällräven Kånken – pohjoisen ihmisten suosikkireppu vuosikymmenten ajan

Ruotsin Örnsköldsvikistä vuonna 1960 liikkeelle lähtenyt Fjällräven pitää tavoitteenaan tehdä luonnossa liikkumisesta mukavampaa kaikille meille. Siinä brändi onkin onnistunut erinomaisen hyvin, sillä sen nimi on erittäin tunnettu kautta Pohjoismaiden ja myös muualla maailmassa. Lisäksi mukavuudestaan, kestävyydestään ja fiksuista ratkaisuistaan tunnettu Fjällräven valmistaa vaatteet ja varusteet retkeilyyn ja ulkoiluun vastuullisesti, aina luontoa syvästi kunnioittaen. Fjällrävenin tarina lähti aikanaan liikkeelle alumiinikehikolla varustetusta repusta, josta tuli suosittu kantoväline nopeasti sen lanseeraamisen jälkeen. Eikä suotta, sillä tätä aiemmin ei oltu vielä kohdattu reppua, joka tarjoaisi näin monipuolisesti miellyttävän käyttäjäkokemuksen, minkä Fjällrävenin keksimä reppu teki mahdolliseksi. Muotoilun ja huolellisen suunnittelun tuloksena tämä vallankumouksellinen reppu nimittäin pystyi jakamaan repun painon tasaisemmin selän alueelle, ja vahvuutensa lisäksi reppu oli samanaikaisesti myös uskomattoman kevyt.

Fjällräven Kånken Keltainen Selkäreppu

Kånken reput runsaassa, väreissä loistavassa valikoimassa

Fjällräven Kånken on suomalaistenkin suussa jo käsite. Kaikki varmasti tietävät mistä puhutaan, kun tämän kuuluisan ”ketturepun” nimi tulee mainituksi. Fjällräven Kånken -reppuja onkin löytynyt jo useiden vuosikymmenten ajan suomalaiskodeista, minkä lisäksi repusta tuli uudelleen hittituote 2010-luvun puolella, jolloin myös uudemmat sukupolvet löysivät sen. Tätä myötä Kånken-reppuja alettiin valmistaa mitä erilaisimmissa väriyhdistelmissä ja valikoima laajeni entisestään. Kaupunkien katukuvissa ei voi tänä päivänä olla huomaamatta kettureppujen ”armeijaa”, ja tämä on hyvin ymmärrettävää, sillä niin fiksusti suunniteltuja ja mukavan tuntuisia tilaihmeitä nämä reput todella ovat, upean ajattomasta ulkonäöstä puhumattakaan.

Fjällräven Kånken -reppuja on saatavilla nykyisin monissa eri väreissä ja malleissa, joten niiden joukosta löytyy helposti jokaiselle mieluinen vaihtoehto. Fjällräven Kånken mustassa värissä on yleisin valinta, joka sopii hyvin yhteen kaikenväristen asujen kanssa. Myöskin kokoluokkia näissä repuissa on monia. Esimerkiksi Fjällräven Kånken Mini on kätevän kokoinen apuri, joka mahduttaa mukaasi kaikkein tärkeimmät tavarat – kuten lompakon, avaimet ja puhelimen – vaikkapa kaupungille asioille suunnatessasi. Perusmallista on tehty pikkurepun lisäksi muitakin variaatioita, kuten Fjällräven Kånken No 2 -tuoteperhe, jonka repuissa on nahkaiset kantokahvat ja logo. Kånken-tuoteperheessä on lukuisia upeita ominaisuuksia:

  • Vinylon-F- (Kånken) ja G-1000-kankaat (Kånken 2) kestävät kovaa käyttöä
  • Voidaan kantaa sekä reppuna että kantokassina
  • Vetoketjullinen päälokero ja kaksi avointa sivutaskua

Kånken-sarja on muodostunut ajan saatossa ikoniksi ja sitä löytyykin maailmalta jo miljoonia kappaleita. Reput ovat siis suoristaneet miljoonia selkiä ominaisuuksiensa ansiosta. Kånken-sarjan reput on valmistettu kovaa kulutusta kestävästä materiaalista. Reppujen vetoketjullinen päälokero aukeaa laajaksi, joten saat tarvittavat tavarat helposti repusta ulos ja laitettua reppuun. Repuissa on kaksi avointa sivutaskua ja erillinen vetoketjullinen tasku edessä. Reppuihin sisältyvä PE-vaahtomuovinen istuinalusta säilyy kätevästi selkää vasten suunnitellussa sisätaskussa, jossa se samalla estää repussa olevien tavaroiden painamista selkääsi. Lisäksi istuinalusta on aina saatavilla, kun haluat istahtaa alas ja pitää pienen tauon. Kånken-reppujen kantojärjestelmä on todella yksinkertainen ja käytännöllinen, sillä repun yläosassa on kantokahvat ja repussa on kapeat ja hyvin säätyvät olkahihnat. Edessä oleva logo on heijastava, joten repun kantaja näkyy hyvin selkäpuolelta. Reppu sopiikin loistavasti koulurepuksi, työmatkarepuksi ja apuvälineeksi retkille. Yhtenä tuoreempana Kånken-perheen jäsenenä esittäytyy vielä kierrätysmuovipulloista tehdystä polyesteristä valmistettu Fjällräven Re-Kånken, joka on ympäristötietoisen valinta repuksi.

Tietokoneillekin löytyy Kånken-merkin alta omat näppärät kantovälineensä. Fjällräven Kånken 15 on upea, pelkistetyn ilmeen omaava laukkumalli, joka kätkee 15” läppärin kätevästi pehmustuksensa suojiin. Samankokoisen läppärin mahduttaa sisälleen Fjällräven Kånken Laptop -sarjaan kuuluva reppu nimeltä Fjällräven Kånken Laptop 15, joka on tietokoneen asianmukaista kuljetusta varten suunniteltu reppumalli. Mikäli kotoa puolestaan löytyy astetta isompi läppäri, Fjällräven Kånken 17 taikoo nimensä mukaisesti suojiinsa 17” tietokoneen. Kaikki tietokoneille suunnitellut Kånkenit ovat pehmustettuja, joten läppärin mukana kuljetus käy konetta suojellen.

Fjällrävenin suosikkireput kätevästi Addnaturen verkkokaupassa

Addnaturen laajasta valikoimasta saat kätevästi Fjällrävenin Kånken-tuoteperheen reppujen lisäksi paljon muuta ulkoiluun tarvittavaa. Verkkokaupastamme löydät vaatteet, asusteet, jalkineet ja kaikki retkeilytarvikkeet. Ostoksien tekeminen Addnaturella on vaivatonta ja saatkin samalla kertaa tilattua kaiken tarvitsemasi. Tutustu rohkeasti valikoimaamme ja etsi kaikki itsellesi sopivimmat tuotteet. Tee tilaus ja odota paketin saapumista. Tarjoamme yli 99 euron tilauksille ilmaisen toimituksen. Muistathan myös, että saat ostoksillesi 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden, jos et syystä tai toisesta ole ostoksiisi tyytyväinen.