Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Garmin fenix

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Garmin Fenix näyttää suunnan, sinä määräät vauhdin

Ihmisillä on ollut tarve liikkua aikojen alusta asti, ja yhtä pitkälle menneisyyteen juontaa myös tarve suunnistaa, kun on ollut tarve päästä paikasta toiseen eksymättä. Ennen satelliitteja ja erilaisia paikannusjärjestelmiä, saati karttoja, ihminen käytti taivasta ja maamerkkejä oikean suunnan löytämiseen. Ihminen on tutkiva olento, jolloin elinympäristöä on lähdetty laajentamaan ravinnon tai parempien elinolosuhteiden perässä. Nykyisin ihminen liikkuu ylläpitääkseen terveyttään, ja nykyaikaiset älylaitteet ja rannetietokoneet mahdollistavat helpomman liikkumisen, suunnistamisen ja liikkeen seuraamisen. Kerätty data mahdollistaa myös tiedon analysoinnin ja omien suoritusten parantamisen aiempiin verraten. Garmin on yksi suunnannäyttäjistä tällä saralla. Garmin on perustettu vuonna 1989 valmistamaan satelliittipaikannuksessa tarvittavia tuotteita ja laitteita, ja sen nimi muodostuu sen kahden perustajajäsenen etunimistä. Gary Burrell ja Min Kao ovat alun perin perustaneet yrityksen valmistamaan paikannuslaitteita eri käyttötarkoituksiin ja heidän ensimmäisiä asiakkaitaan oli muun muassa Yhdysvaltojen armeija. Siitä lähtien tuotteita on valmistettu myös muihin käyttötarkoituksiin, kuten ulkoiluun, urheiluun, ilmailuun, veneilyyn ja autoiluun, sotilaallisia paikannustarpeita unohtamatta. Garminilla on lukuisia eri tuoteperheitä, joista Fenix edustaa mukana kuljetettavaa kuluttajaelektroniikkaa ranteeseen puettavien laitteiden muodossa. Fenixin avulla voit seurata liikkeitäsi, kun uit, juokset, kävelet, pyöräilet, golfaat tai kiipeilet. Saat aina harjoitteludatasi talteen ja voit verrata aiempia suorituksiasi seuraaviin suorituksiisi. Sarjassa on paljon erilaisia ja eri hintaisia laitteita, joista löydät varmasti itsellesi sopivimman mallin.

Garmin Fenix 6S Pro Solar Beige Kulta GPS Älykello

Garmin Fenix on tehty liikkumaan mukanasi

Garminin Fenix-sarja edustaa Garminin ranteisiin puettavia laitteita, jotka ovat tuotemerkin valikoiman lippulaivatuotteita omassa genressään. Normaalien toimintojen, kuten pulssimittarin ja askelmittarin, lisäksi kelloissa on mallista riippuen paljon muita eri toimintoja, jotka edistävät liikkumista ja auttavat ymmärtämään kehoa. Garmin Fenix 6 -sarja on päivitetty versio sarjan aiemmasta 5-sarjan mallista, jota on vielä paikoin myynnissä. Fenix 6 -sarjassa yhdistyy Garminin kuntoilu- ja urheilukellojen parhaat ominaisuudet yhdeksi GPS-monilajikelloksi, jonka avulla saat nopeaan elämänrytmiisi tyylikkyyttä ja tehoa. Fenix 6 -sarjan malleista löytyy todella paljon erilaisia ominaisuuksia, kuten rannesykemittaus- ja pulssioksimetrianturit, joiden avulla saat tarkasteltua sykkeitäsi harjoitteiden aikana ja jälkikäteen datalta tarkasteltuna. Sinun on mahdollista seurata myös juoksusi ja pyöräilysi suoritustasoa täysin uusilla tavoilla. Voit lisäksi hyödyntää kellon satelliittiyhteyttä GNSS-satelliitteihin sekä ulkoiluantureita, jolloin kello tarjoaa tarkkaa dataa reitistäsi. Kun teet pariliitoksen älypuhelimeesi, saat samalla käyttöösi viestit, hälytykset ja ilmoitukset, jotka tulevat suoraan ranteeseesi. Kelloissa on lisäksi ominaisuus, jonka avulla pystyt käyttämään niitä maksamiseen Garmin Pay™ -lähimaksun avulla. Älykellotilassa kellojen akun kesto on jopa 14 päivää. Fenix 6 -monilajikellojen 1,3-tuumainen näyttö on suurempi kuin aiemmissa malleissa ja sen kehys on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten sen iskunkestävyys, lämmönkestävyys ja vedenkestävyys on tehty Yhdysvaltain sotilasstandardien mukaisesti.

Garmin Fenix -sarjan mallisarjassa 6 on myös runsaasti muita ominaisuuksia, kuten erilaisia valmiiksi asennettuja urheilusovelluksia, joissa on esiladattuja suoritusprofiileja eri lajeihin, kuten juoksuun, pyöräilyyn, patikointiin, hiihtoon ja golfiin. Kellojen älykäs virranhallinta kertoo sinulle, kuinka eri sovellukset, asetukset ja anturit vaikuttavat kellon akun kestoon, jolloin voit sulkea sovelluksia tai tehdä muita muutoksia akkua säästääksesi. Peruskoko on mallisarjassa pelkkä 6. 6S on vain kooltaan pienempi ja 6X on normaalikokoa isompi versio samasta kellosta. Lisäksi mallisarjassa on lisävaihtoehtoja, kuten 6X Pro, jonka ainoa muutos normaalin 6-versioon on näytön kovempi Gorilla-lasi. Lisäksi saatavana on Garmin Fenix 6 Sapphire -malli, jonka kehys on kovempi, ranneke arvokkaampi ja näytön lasi safiirilasia. Muuten samat S-, perus- ja X-mallit määrittelevät laitteen koon ja painon, ominaisuudet pysyvät kaikissa samoina. Addnaturen verkkokaupasta löydät Garminin tuotteita todella kattavasti ja löydätkin varmasti oman suosikkisi vaihtoehtojen joukosta.

Monilajikellot löydät kattavasti Addnaturelta

Addnaturella on runsas valikoima erilaisia Garminin Fenix-sarjan monilajikelloja, joista löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Meiltä saat monilajikellojen lisäksi edullisempia aktiivisuusrannekkeita, hybridiälykelloja ja älykelloja. Näiden rannelaitteiden lisäksi saat aktiiviseen elämäntyyliisi sopivat vaatteet, jalkineet ja varusteet, kaikki samasta osoitteesta. Yhdistä kaikki tarvitsemasi tuotteet yhdelle tilaukselle ja saat kaikki tilaamasi tuotteet yhdellä kertaa suoraan ilmoittamaasi osoitteeseen. Tarjoamme ostoksillesi lisäksi 30 päivän avokaupan, joten voit tehdä ostoksia turvallisesti.