Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Loppukauden ale! Säästä jopa -60%1

GOREWEAR on valmistanut toiminnallisia vaatteita 30 vuoden ajan, tavoitteena tehdä sporttisista aktiviteeteista unohtumattomia kokemuksia. Kehittämällä ainutlaatuisia tekniikoita brändi on tasaiseen tahtiin asettanut uusia standardeja mukavuudelle ja suojalle. Uusimmilla materiaali-innovoinneillaan GORE® WEAR on jälleen onnistunut siinä uudella Fast Hiking-valikoimallaan. Ole ensimmäisten joukossa kokemaan uusia vuoristoseikkailuja näillä GORE-TEX-tuotteiden keksijöiden high-tech-varusteilla.

Top-kategoriat

Huipputuotteet

GOREWEAR-tekniikat

Vaatteet, joissa on GORE-TEX SHAKEDRY™-merkki, pitävät sinut taatusti kuivana. Voit helposti ravistaa vaatteen pintaan jäävät vesipisarat pois. Vaate on myös erittäin kevyt, hengittävä ja tuulenpitävä. Älä anna sateen tai myrskyn estää sinua harrastamasta suosikkilajejasi.

Olitpa liikkeellä yksin tai ystäviesi kanssa, älä anna sään sotkea suunnitelmiasi. GORE-TEX-vaatteilla olet valmis joka säähän: "GUARANTEED TO KEEP YOU DRY” -lupaus takaa luotettavaa sääsuojaa eri tilanteissa sekä erinomaisen käyttömukavuuden.

Jos haluat ulkoilla tuulesta tai kurjasta säästä huolimatta, niin valitse GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER-symbolilla merkityt vaatteet: ne ovat tuulenpitäviä, vettähylkiviä ja hengittäviä. Mukavien, toiminnallisten ja tyylikkäiden mallin ansiosta olet valmis säähän kuin säähän.

GOREWEAR

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Koko

 • XS
 • S
 • L

Värit

 • harmaa
 • punainen
 • sininen

Hinta

Asiakaspalaute

 • 1
 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
GOREWEAR R5 Shortsit Naiset, harmaa
GOREWEAR R5 Shortsit Naiset, harmaa harmaa
GOREWEAR
R5 Shortsit Naiset, harmaa
OVH € 79,95 € 32,95
 • Versiot: EU 38
- 59 %
SALE DEAL
GOREWEAR R3 Gore-Tex Infinium Partial Takki Naiset, sininen
GOREWEAR R3 Gore-Tex Infinium Partial Takki Naiset, sininen sininen
GOREWEAR
R3 Gore-Tex Infinium Partial Takki Naiset, sininen
OVH € 139,95 € 108,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: EU 42
- 22 %
GOREWEAR R5 Shortsit Miehet, sininen
GOREWEAR R5 Shortsit Miehet, sininen sininen
GOREWEAR
R5 Shortsit Miehet, sininen
OVH € 79,95 € 32,95
 • Versiot: S
- 59 %
SALE DEAL
GOREWEAR H5 Windstopper Eristävä Hupullinen Takki Naiset, punainen
GOREWEAR H5 Windstopper Eristävä Hupullinen Takki Naiset, punainen punainen
GOREWEAR
H5 Windstopper Eristävä Hupullinen Takki Naiset, punainen
OVH € 339,95 € 210,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: EU 36
- 38 %
SALE DEAL

GOREWEAR – huippuluokan yhteistyö luo huippuluokan tuotteet

GOREWEAR on innovatiivinen urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka tavoitteena on kehittää jatkuvasti parempia materiaaleja urheilijoille ja liikkujille, mahdollisimman optimaalisten suoritusten takaamiseksi. Jokainen GORE® -tuote kehitetään, valmistetaan ja testataan yhteistyössä ammattilaisurheilijoiden kanssa, mikä takaa sen, että tämän merkin valmistamissa varusteissa on todella otettu kaikki tarvittavat näkökulmat huomioon. Tämä sen vuoksi, että sinä voit keskittyä paremmin vain siihen, mikä on tärkeintä: nimittäin uusiin kokemuksiin, parempiin suorituksiin ja ennen kaikkea rajojen rikkomiseen. Tuotekehitys ei myöskään lopu siihen, kun tuote viedään markkinoille: GOREWEAR uskoo jatkuvaan kehitykseen, ja tämä koskee myös jo olemassa olevia tuotteita, joiden leikkauksia ja materiaaleja pyritään uudistamaan yhdessä uusien tuotteiden kehittämisen kanssa.

Urheiluvaatteet sekä ulko- että sisäkäyttöön

Kuten nimestäkin voi päätellä, GOREWEAR hyödyntää monissa ulkoiluvaatteissaan Goretex -materiaaleja, jotka ovat vedenkestävien materiaalien huippua. Goretex -tuotteet ovat erinomainen valinta täällä pohjoisessa, jossa sää voi olla arvaamaton. Ne hylkivät tehokkaasti vettä ja likaa olematta kuitenkaan hiostavia, joten olo pysyy mukavan kuivana ja lämpimänä. Ne ovat myös helppohoitoisia ja kestäviä, ja GOREWEAR vaatteet ovatkin pitkäikäisiä kumppaneita!

Vaikka GOREWEAR tunnetaankin parhaiten juuri ulkovaatteista, löydät heiltä myös paljon paitoja, välikerrastoja, shortseja ja muita vaatteita, jotka sopivat käytettäväksi yksinään lämpimämmillä säillä tai viileämmillä keleillä osana kerrospukeutumista. Ne toimivat loistavasti myös esimerkiksi kuntosalilla. Korkealaatuiset, tekniset materiaalit siirtävät hikeä tehokkaasti pois iholta mutta tuntuvat myös erittäin kevyiltä päällä ja mukavilta ihoa vasten.

Huippuluokan materiaalien lisäksi GOREWEAREN tuotteissa on tietenkin otettu huomioon myös optimaalinen istuvuus, mukavuus sekä tyylikäs, sporttinen muotoilu. Nämä vaatteet sopivat ulkoilun lisäksi erinomaisesti myös vapaa-ajan viettoon kaupungilla, kotona tai vaikkapa mökillä. GOREWEAREN valikoimasta löydät lisäksi erilliset juoksemiseen ja pyöräilyyn suunnitellut mallistot, joissa on otettu urheilulajien erityspiirteet ja haasteet huomioon.

Intohimoisen ulkoilijan unelmien osoite

Me Addnaturella haluamme tehdä GOREWEARIN kaltaisten huippumerkkien valikoimaan tutustumisen mahdollisimman helpoksi – jotta yhä useampi voisi rakastua ulkoiluun ja aktiiviseen elämään. Ostosten tekeminen meillä on nopeaa, vaivatonta ja turvallista, sillä asiantuntevien neuvojen lisäksi saat meiltä kaikille tilauksillesi 30 päivän pituisen avokaupan, jonka aikana voit varmistua siitä, että olet täysin tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin. Lisäksi tarjoamme tietenkin ilmaiset palautukset. Mitä enää jahkailet? Seikkailut odottavat!