Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin
Grayl
Grayl - maailman nopein kannettava vedensuodatin
Grayl-vedensuodattimen avulla sinulla on aina saatavillasi puhdasta juomavettä missä päin maailmaa sitten liikutkin. Se tappaa vedessä olevat bakteerit ja virukset ja suodattaa pois kemikaalit, jolla on myös positiivinen vaikutus makuun. Amerikkalaisen yrityksen tuotteet ovat käytännöllisiä, sertifioituja ja niiden tulisi kuulua jokaisen matkailijan ja seikkailijan perusvarustukseen.

Grayl

6 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • oranssi
  • musta

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Grayl Geopress Vaihtopatruuna, oranssi
Grayl Geopress Vaihtopatruuna, oranssi oranssi
Grayl
Geopress Vaihtopatruuna, oranssi
€ 34,95
Grayl Geopress Vaihtopatruuna, musta
Grayl Geopress Vaihtopatruuna, musta musta
Grayl
Geopress Vaihtopatruuna, musta
€ 34,95
Grayl UltraPress Vaihtopatruuna, oranssi
Grayl UltraPress Vaihtopatruuna, oranssi oranssi
Grayl
UltraPress Vaihtopatruuna, oranssi
€ 34,95
Grayl UltraPress Vaihtopatruuna, musta
Grayl UltraPress Vaihtopatruuna, musta musta
Grayl
UltraPress Vaihtopatruuna, musta
OVH € 34,95 € 30,95
- 11 %
Grayl Geopress Vedenpuhdistin, musta
Grayl Geopress Vedenpuhdistin, musta musta
Grayl
Geopress Vedenpuhdistin, musta
€ 109,95
ilmainen toimitus
Grayl UltraPress Juomapullo Vedenpuhdistimella, musta
Grayl UltraPress Juomapullo Vedenpuhdistimella, musta musta
Grayl
UltraPress Juomapullo Vedenpuhdistimella, musta
€ 99,95
ilmainen toimitus

GRAYL – janosta puhtaaseen veteen

Puhdas vesi on elämän eliksiiriä ja sen tarpeellisuus ihmiskeholle on jo kauan tunnettu asia. Kehosta noin 60–70 prosenttia on vettä, joten on kriittistä, että sitä saa ja että se on puhdasta. GRAYLin perustajat olivat matkailleet vuosia erilaisissa olosuhteissa hämyisistä hotelleista aina viidakkojen lähteisiin ja törmänneet aina samaan perushaasteeseen: mistä saada puhdasta juomavettä. Eräänä iltana Seattlessa he luonnostelivat ajatuksensa servettiin ja keräsivät joukkorahoituksella tarvittavan alkupääoman, jolla he saivat valmistettua ensimmäiset tuotteet. GRAYL oli syntynyt. GRAYLin tuotteet ovat mukana kulkevia vedenpuhdistuslaitteita, joita myydessään Addnature tuntee suurta ylpeyttä, sillä puhdas juomavesi ei ole itsestäänselvyys maailmalla matkatessa. Monesta muusta asiasta voi usein tinkiä, mutta likainen juomavesi sairastuttaa ja pahimmillaan vie sinut sairaalaan. Kunnolliseen juomaveteen kannattaa siis panostaa. Tutustu laajaan GRAYL-tuotteiden valikoimaamme verkkokaupassamme, valitse itsellesi sopivimmat tuotteet ja tee tilaus. Grayl Ultralight Compact Vedenpuhdistus juomapullo

Puhdasta vettä GRAYL-tuotteilla

Retkeiltäessä, vaeltaessa ja reppureissatessa tarvitaan muutama perusasia: rinkka, oikeanlaiset vaatteet sekä sopivat jalkineet. Lisäksi tulee huolehtia perustarpeiden, kuten juomaveden ja ruuan, saanti, jotta jaksaa kulkea eteenpäin. GRAYL-tuotteilla saat puhdistettua juomavettä missä ikinä kuljetkin, sillä puhdistajat kulkevat mukanasi. Vedessä olevat virukset ja bakteerit tappavat miljoonia ihmisiä ympäri maailman ja puhtaalle juomavedelle on jatkuvasti kasvava tarve. GRAYL-tuotteet vastaavat tähän huutoon puhdistaen vedestä patogeeneista, kuten viruksista, bakteereista, loisista ja epäpuhtauksista, kuten kemikaaleista, raskasmetalleista, myrkyistä ja mikromuoveista. Addnaturen valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia vedenpuhdistuslaitteita, josta GRAYLin tuotteet ovat laajasti edustettuina. Tutustu esimerkiksi Geopressiin, joka puhdistaa 710 ml vettä kahdeksassa sekunnissa. Laitteet ovat kevyitä, pienikokoisia ja todella toimivia. Pienempään tarpeeseen valikoimastamme löytyy Ultrapress, jossa on pienempikokoinen, 473 ml:n säiliö juomavedelle, mutta puhdistus on yhtä tehokasta. Näiden laitteiden avulla saat puhdasta juomavettä missä päin maailmaa tahansa. Nauti siis matkailusta ja kulttuurista – janosi sammuu taatusti.

Matkailijan, ulkoilijan ja retkeilijän verkkokauppa on luonnollisesti Addnature

Addnaturen laajasta tuotevalikoimasta löydät myös muita vedenpuhdistimia suodattimista tabletteihin sekä erilaisia käteviä juomapulloja. Lisäksi paljon muita tuotteita, joita reissuillasi tarvitset. Valitse laajasta vaatevalikoimastamme esimerkiksi alusasut, väliasut, päällysvaatteet, kengät, sukat ja kaikki tarvikkeet, joita voit matkallasi tarvita. Meiltä löydät kätevästi myös teltat, makuupussit, rinkat, ruuanlaittovälineet ja muut tarvikkeet. Tutustu eri tuotekategorioihin ja voit samalla kertaa etsiä haluamiasi tuotteita lukuisten eri tuotemerkkien joukosta. Ostosten tekeminen käy sujuvasti: lisäilet vain löytämiäsi tuotteita ostoskoriin, täytät tilaustiedot ja teet tilauksen. Saat tuotteesi vaivattomasti suoraan valitsemaasi toimitusosoitteeseen. Saat lisäksi turvaa ostoksillesi 30 päivän ilmaisella palautusoikeudella, jonka turvin voit palauttaa tuotteet, joihin et ole tyytyväinen. Kannattaa hyödyntää myös ilmainen toimitus, jonka tarjoamme yli 99 euron kertaostoksille tietyin rajoituksin, lue lisää toimitusehdoista. Jos et löydä tuotetta, jota etsit tai kaipaat muuten apua verkkokaupassamme, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme, josta saat apua pulmaasi.