Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹
Hestra – Perinnettä neljännessä sukupolvessa
Hestran valikoimassa on varauduttu jokaiseen päivään ja jokaisen yksilön tarpeeseen. Jo v. 1936 perustettu ruotsalainen hiihtokäsineisiin erikoistuva perheyritys tekee yhteistyötä oman maansa sekä Norjan hiihtomaajoukkueen kanssa yhteistyötä saadakseen inspiraatiota ja tietoa lajin huipulta. Yrityksessä on töissä jo neljättä sukupolvea. Voidaan kai turvallisesti todeta, että kokemusta löytyy!

Hestra

7 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Värit

 • beige
 • ruskea
 • musta

Hinta

Asiakaspalaute

 • 3
 • 3
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Hestra Multi Active Vuorihanskat, musta
Hestra Multi Active Vuorihanskat, musta musta
Hestra
Multi Active Vuorihanskat, musta
OVH € 22,95 € 9,95
 • Versiot: 345
- 56 %
ALE
Hestra Pull Over Hanskat, musta
Hestra Pull Over Hanskat, musta musta
Hestra
Pull Over Hanskat, musta
€ 64,95
 • Versiot: 76
ALE
Hestra Ergo Grip Active Käsineet, ruskea/beige
Hestra Ergo Grip Active Käsineet, ruskea/beige ruskea/beige
Hestra
Ergo Grip Active Käsineet, ruskea/beige
OVH € 109,95 € 98,95
 • Versiot: 7
- 10 %
ALE
Hestra Ergo Grip Active Käsineet, musta
Hestra Ergo Grip Active Käsineet, musta musta
Hestra
Ergo Grip Active Käsineet, musta
OVH € 109,95 € 102,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: 6
ALE
Hestra Merino Wool Active Vuorihanskat, musta
Hestra Merino Wool Active Vuorihanskat, musta musta
Hestra
Merino Wool Active Vuorihanskat, musta
€ 31,95
 • Versiot: 11
ALE
Hestra Climbers Short 5-sormihanskat, musta/beige
Hestra Climbers Short 5-sormihanskat, musta/beige musta/beige
Hestra
Climbers Short 5-sormihanskat, musta/beige
OVH € 49,95 € 44,95
 • Versiot: 7
- 10 %
ALE
Hestra Windshield Hanskat, musta
Hestra Windshield Hanskat, musta musta
Hestra
Windshield Hanskat, musta
OVH € 44,95 € 38,95
 • Versiot: 6
- 13 %
ALE

Hestra hanskat suojaavat käsiäsi pakkaselta

Perheyritys Martin Magnusson & Co on perustettu jo vuonna 1936 ja nyt yritystä johtaa perheen kolmas ja neljäs sukupolvi. Sekä yrityksen tuotekehitys että suunnittelu tapahtuvat edelleen Hestrassa, Ruotsissa. Hestran hanskat valmistetaan heidän omissa tehtaissaan ja nahka, kankaat, villa ja muut materiaalit hankitaan omin voimin. Näin yritys pystyy hallitsemaan tuotantoketjuaan ja varmistamaan tuotteiden korkean laadun. Pitkän historian säestämänä yritys on onnistunut kasvamaan yhdeksi merkittävimmästä hanskavalmistajista maailmassa ja vuonna 2019 hanskoja valmistui ennätykselliset 2 miljoonaa paria. Addnaturella on kattava valikoima erilaisia tuotteita, joista Hestra hanskat ovat yksi merkittävä osa. Meiltä löydät Hestran hanskat erilaisiin käyttötarkoituksiin ja parhaiten pääset tutustumaan niihin suoraan verkkosivuillamme. Hestran hanskat valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja niiden pääasiallinen tarkoitus on suojata käsiäsi purevalta pakkaselta. Hestra Fält Guide Ruskea mustat hanskat

Ulkoilussa tarvitaan oikeanlaiset hanskat

Ulkoilu on mukavaa puuhaa ja sen suosio on kasvanut viimeisten vuosien aikana nopeasti. Ihminen on alkanut kaivata takaisin ulkoilmaan ja mikäs sen parempaa kuin nauttia raittiista ilmasta mukavissa maisemissa. Ulkoilu on kuitenkin ensisijaisesti pukeutumiskysymys, sillä oikeanlaisella varustuksella voit ulkoilla keleistä riippumatta. Tärkeintä on pukeutua kerroksittain, jolloin aluskerraston, välikerroksen ja kuorikerroksen oikeanlaisella yhdistelmällä voit liikkua ulkona, pysyt lämpimänä ja kuivana. Vaatteiden tulee olla oikeankokoiset ja käyttötarkoitukseesi sopivat, sillä varsinkin liikkuessa vaatteiden koolla ja liikkuvuudella on iso merkitys. Toinen huomionarvoinen tekijä kylmyyden lisäksi on kosteus, jonka pitäminen vaatekerroksen ja varusteiden ulkopuolella edesauttaa myös lämpimänä pysymistä. Ihmiskeho toimii niin, että lämpö siirtyy kehostasi ulospäin ja jos se pääsee jostain karkaamaan, alat tuntea vilua. Kun olet suojannut itsesi vaatteilla, muista myös suojata raajasi eli valitse kunnon kengät ja hanskat. Varsinkin kylmissä keleissä ihmisen hermojärjestelmä rajoittaa verenkiertoa raajoihin, jotta se voi ylläpitää kehon ytimen lämpötilaa. Sen takia kylmällä ilmalla sormien ja varpaiden kylmyys saattaa yllättää sinut ja se tuntuu varsin epämiellyttävältä.

Lämpöhanskoilla parannat pakkasenkestoasi

Addnaturella on varsin monipuolinen valikoima erilaisia asusteita vaatteiden ja jalkineiden tueksi. Erityisesti Hestra-hanskakategoriaan kannattaa tutustua, jos haluat pitää sormesi ja kätesi lämpiminä. Hestralla on pitkä historia erilaisten vaatteiden ja varusteiden, erityisesti hanskojen valmistajana ja heidän missionsa onkin, että ihmiset voisivat nauttia ulkoilusta kelistä riippumatta. Hestralla on hanskoja useisiin eri käyttötarkoituksiin ja ensin olisikin hyvä miettiä, millaiseen käyttöön hanskoja etsit. Voit tutustua esimerkiksi:

 • Hestralta löydät mittavan määrän erilaisia alushanskat aikuisille. Ne soveltuvat loistavasti talvihanskojen alle lisälämmikkeeksi.
 • Kannattaa tutustua myös hieman paksumpiin sormikkaisiin ja käsineisiin, jotka käyvät käyttöön ihan sellaisinaan, jos pakkanen ei ole turhan kire.ä
 • Koville pakkasille löytyy myös variaatiota hanskojen suhteen, sillä Hestran valmistamia rukkasia ja kintaita löytyy useina erilaisina malleina. Niiden avulla pidät sormet lämpiminä kovemmallakin pakkasella.

Lämpöhanskat pitävät nimensäkin mukaisesti kätesi ja sormesi suojassa pakkaselta ja usein myös kosteudelta ja viimalta. Hestra on valmistanut erilaisia hanskoja yli 80 vuotta ja hanskojen tekniset innovaatiot ovat vertaansa vailla. Ohuempia hanskavaihtoehtoja löytyy esimerkiksi paksumpien talvihanskojen. alle tuomaan lisälämpöä. Kannattaa tutustua myös merinovillaisiin hanskoihin, jotka pitävät erinomaisen hyvin lämpöä ja hengittävät hyvin, jos kätesi sattuvat liikkuessa hikoamaan. Ne lisäksi kuivuvat nopeasti ja pitävät lämmityskykynsä myös kosteina.

Paksumpaa hanskaa kovemmille pakkasille kaipaavalle löytyy Addnaturen Hestra-hanskakategoriasta myös monipuolinen valikoima, sillä topattuja ja pinnaltaan vedenkestäviä hanskoja on saatavana sekä kinnas- että sormikasmallisina. Näitä hanskoja voit käyttää kiipeillessä, ulkoillessa tai vaikka lasketellessa ja eri vaihtoehdoista löydät varmasti juuri itsellesi sopivimmat vaihtoehdot.

Meiltä täydennät pukeutumisesi kunnon hanskoilla

Addnaturen verkkokaupassa on merkittävän suuri valikoima varusteita ja vaatteita ulkoiluun, retkeilyyn ja vaellukseen. Hestran hanskat on yksi suuri osa hanskavalikoimaamme, mutta saat samalla ostoskerralla meiltä myös kaiken kerrospukeutumiseen tarvitsemasi kätevästi yhdellä toimituksella. Toimitusten yhdistäminen myös kannattaa, sillä saat yli 99 euron ostoksille ilmaisen toimituksen. Kannattaakin siis hyödyntää tämä etu ja tilata kaikki tarvittava kerralla. Muistathan myös, että meillä voit tehdä ostoksia huoletta, sillä tarjoamme ostoksillesi aina 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden

.