Pyöräkauppa netissä
Pysy kunnossa | Haasta itsesi & treenaa raikkaassa ulkoilmassa

Hilleberg Anjan

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Hilleberg Anjan – kevyet ja käytännölliset teltat leutoihin olosuhteisiin

Hilleberg Hilleberg on perinteinen ruotsalainen perheyritys, joka valmistaa telttoja intohimolla ja pohjoismaalaisella tarkkuudella. Vaikka Hillberg ei aloittelevalle patikoijalle ehkä olekaan tuttu merkki, ovat yrityksen teltat tunnettuja kautta maailman niiden ääriolosuhteita kestävien ominaisuuksien ja innovatiivisen designin vuoksi. Erityisesti kevyisiin telttoihin erikoistuva firma on patikoijan paras ystävä, ja Hilleberg Anjan -teltat ovat erinomainen esimerkki Hillbergin korkealaatuisista ja helppokäyttöisistä teltoista. Yli 45 vuoden kokemus telttojen suunnittelusta jokaiseen vuodenaikaan todella näkyy Hilleberg -telttojen korkeassa laadussa ja käytännöllisissä yksityiskohdissa.

Valitsemalla oikeanlaisen teltan varmistat korkeat energiatasot

Oikeanlaisen teltan valitseminen on tärkeää, sillä oikein valittu teltta takaa sinulle hyvät ja palauttavat yöunet. Jos nukut yösi huonosti, sinulta puuttuu energiaa päivän haasteisiin, olitpa sitten rennolla patikointiretkellä tai vaativammalla vaelluksella. Reissun aikana teltta on kotisi, ja sen valitsemiseen kannattaa ehdottomasti käyttää aikaa ja vaivaa! Ei ole olemassa yhtä parasta telttaa, mutta oikeanlainen teltta jokaiseen tilanteeseen ja ympäristöön löytyy kyllä. Ota siis huomioon vuodenaika, sääolosuhteet, ja muut ympäristön ominaisuudet uutta telttaa valitessasi. Ota myös huomioon, kuinka monelle henkilölle tarvitset telttaa nyt ja tulevaisuudessa. Hilleberg Anjan -telttoja on saatavana sekä kahdelle että kolmelle hengelle. Mieti myös haluatko telttaan eteisen – vaikka eteisessä on kätevä säilyttää rinkkaa ja muita varusteita suojassa sateelta, se vie enemmän tilaa maastossa ja myös lisää teltan painoa.
Anjan-teltat kuuluvat yrityksen “Yellow label” -mallistoon, jonka telttojen suunnittelussa etusija on annettu etenkin keveydelle. Koska teltat ovat tehty keveys edellä, ne eivät sovellu kaikista karuimpiin sääolosuhteisiin, vaan ovat suunniteltu käytettäväksi lumettomissa ja suojaisammissa ympäristöissä. Keveytensä ansiosta Anjan-teltat ovat kuitenkin erinomainen valinta pidemmällekin vaellusmatkalle tai jos yöpymispaikkaa on tarkoitus vaihtaa joka yö, sillä teltta pysyy helposti mukana rasittamatta selkää. Hilleberg-teltat ovat erityisen tunnettuja teknologiasta, jonka avulla sekä sisä- että ulkokangas pystytetään yhtä aikaa – tämä tekee myös Anjan-teltoista entistä kätevämpiä ja helpompia käyttää. Anjan-telttoja on saatavilla eri väreissä, joten halusitpa sitten maastoutua luontoon tai nähdä telttasi helposti matkankin päästä, löydät varmasti tarpeisiisi sopivan mallin.

Tarjoamme parhaat tuotteet ja erinomaista palvelua, kaikki yhdessä osoitteessa!

Etsitpä telttaa kesäiselle lomamatkalle tai matkalle Lappiin talveksi, Addnaturelta löydät juuri oikeanlaisen asumuksen. Olemme intohimoisia ulkoilusta, ja haluamme kannustaa kaikkia lisäämään luonnossa liikkumista – siksi löydät meiltä kaikki tarvitsemasi ulkoilu- ja retkeilyvarusteet. Olemme koonneet yhteen kaikki alan huippumerkit ja heidän suosituimmat tuotteensa. Ja koska haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, tarjoamme myös 30 päivän avokaupan ja ilmaisen palautuksen ostoksillesi – voit siis oman kotisi rauhassa varmistaa, että olet 100% tyytyväinen ostokseesi.