Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme

Hoka One One Carbon X

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Hoka One One Carbon x -mallisto pitkille matkoille

Vanhasta maorilaisesta sanonnasta nimensä saanut Hoka One One on jalkinevalmistaja, joka on perustettu vuonna 2009 vastaamaan juoksijoiden muuttuviin jalkinetarpeisiin. Nicolas Mermoud ja Jean-Luc Diard olivat työtovereita Salomon-kenkämerkillä ja he saivat ajatuksen kehittää juoksukenkiä, joiden ominaisuudet soveltuisivat paremmin alamäkijuoksuun. He mullistivat kenkämarkkinoita luomalla kenkämalleja, joissa kantavahvike oli suurempi kuin kilpailevien merkkien kengissä. Tämä osui vielä aikaan, kun monet muut kenkävalmistajat karsivat kengistään kaiken ylimääräisen minimalismin hengessä. Hoka One One -tuotteet ovat ehtineet reilussa 10 vuodessa valloittaa maailman juoksupiirejä omintakeisilla juoksukengillään ja kenkämerkki on saanut valtavasti hyvää palautetta muotoilustaan ja kenkien ominaisuuksista. Hoka One One Carbon x -mallisto on luotu pitkien matkojen, kuten maratonien ja puolimaratonien juoksijoille, sillä nämä hiilikuitua sisältävät kenkämallit kestävät kulutusta ja vaimentavat juoksuaskelta. Addnaturella on valikoimassaan useita Hoka One One -tuotemerkin kenkiä ja pääsetkin tutustumaan koko valikoimaan parhaiten suoraan verkkokaupassamme, josta näet ajantasaiset hintatiedot ja saatavuuden. Hoka One One Carbon x miesten juoksukengät

Hiilikuitu Hoka One One Carbon x -juoksukenkien tukena

Hoka One One Carbon x on tuotesarja, joka sisältää sekä Carbon X 2- että Carbon X 3 -mallisia kenkiä. Kestävyysjuoksuun tarkoitetut kengät ovat nopeat juosta ja niiden muotoilu soveltuu loistavasti sekä juoksuharjoitteluun että kilpailuun. Kenkien ytimessä on reagoiva hiilikuitulevy ja varsin aggressiivinen meta rocker -teknologia, joka mahdollistaa pitkien matkojen juoksemisen ilman jalkojen väsymistä, sillä poljento on kevyttä ja kengät palauttavat juoksuenergiaa jalkaan yhä paremmin. Hoka One One Carbon X 2 -malleissa yhdistyy pehmeä ja kevyt vaahtomuovi, hiilikuitu ja kuminen pohja tavalla, joka tukee jalkaa ja ympäröi jalkaa varsinkin nilkan kohdalta. Kengän verkkopäällinen pitää jalkasi kuivempana, sillä se mahdollistaa hikoilevan jalan hengittämisen verkkokankaan lävitse. Hoka One One Carbon X 3 -malleissa on edeltäjänsä ominaisuudet lisättynä erilaisella pintakankaalla, joka hengittää entistä paremmin ja kestää kovaa kulutusta. Kenkien välipohjassa on hiilikuitulevy, joka jäykistää kenkää ja tarjoaa parempaa tukea juoksuharrastukseesi. Verkkokaupastamme löydät Hoka One One Carbon -malleja sekä miehille että naisille ja useina eri värivaihtoehtoina, joten pääset valitsemaan mieltymyksiesi mukaiset juoksukengät ja matka jatkuu.

Varusteet juoksuharrastukseesi yhdestä osoitteesta

Verkkokauppamme valikoimaa on rakennettu huolella ja se päivittyy tiheällä syklillä. Haluamme varmistaa, että saatavillasi on aina vain markkinoiden parasta ja uusinta teknologiaa hyödyntäviä tuotteita sekä aina muodikkaita ja soveltuvia klassikoita eri tuoteryhmistä. Addnaturen verkkokaupasta saat Hoka One One Carbon X -tuotteiden lisäksi paljon muita juoksukengät, jos et Carbon X -mallistosta löydä itsellesi soveltuvia juoksukenkiä. Kenkien lisäksi tarvitset useamman parin soveltuvia juoksusukat, joiden avulla varmistat juoksukokemuksesi onnistumisen. Jos harrastat juoksemisen lisäksi muuta ulkoilua, kuten retkeilyä ja vaellusta, kannattaa ehdottomasti tutustua retkeily- ja vaellustuoteryhmäämme.