Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Jopa 70% alennus1

Holmenkol

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • läpinäkyvä

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Holmenkol Care Fleece 20 kpl
Holmenkol Care Fleece 20 kpl
Holmenkol
Care Fleece 20 kpl
OVH € 12,95 € 7,95
- 39 %
-35% EXTRA
Holmenkol Plexiklinge 3mm
Holmenkol Plexiklinge 3mm
Holmenkol
Plexiklinge 3mm
OVH € 6,05 € 3,95
- 35 %
-35% EXTRA
Holmenkol Ski Tour Skin Spray Kyllästys 125ml
Holmenkol Ski Tour Skin Spray Kyllästys 125ml
Holmenkol
Ski Tour Skin Spray Kyllästys 125ml
OVH € 22,95 € 12,95
- 44 %
-35% EXTRA
Holmenkol Nordic Skin Spray 60ml
Holmenkol Nordic Skin Spray 60ml
Holmenkol
Nordic Skin Spray 60ml
OVH € 18,95 € 10,95
- 42 %
-35% EXTRA

Holmenkol – loistavaa luistoa ladulle ja rinteeseen

Talviurheilupiireissä Holmekol tunnetaan hyvin, ja sitä usein tituleerataan maailman vanhimmaksi suksivahan valmistajaksi. Firman perustaja oli kemisti ja innokas mäkihyppääjä, joka päätti yhdistää työnsä ja harrastuksensa – näin kiillotusvahoista kehittyi suksivaha, jonka ansiosta professori itse pääsi kovempaan vauhtiin rinteessä. Vielä tänä päivänäkin tämä saksalaisfirma tunnetaan nimenomaan vahastaan sekä muista sujuvan talviurheilun varmistavista näppäristä tuotteista, joita se valmistaa lähes sadan vuoden kokemuksella. Verkkokauppamme laajasta valikoimasta löydät runsain mitoin erilaisia Holmenkolin tuotteita aina itse suksivahasta muihin luistohuollon tarvikkeisiin!

Holmenkol-tuotteilla teet vahauksesta helppoa

Vahan tehtävänä on parantaa suksien luistoa: vahaus vähentää suksen ja lumen välistä kitkaa, jolloin eteenpäin pääseminen on sujuvampaa. Vahausta pidetään usein monimutkaisena ja hankalana juttuna, mutta etenkin jos olet ahkera talviurheilija tai perheestä löytyy monta murtomaahiihtäjää tai laskettelijaa, kannattaa vahaukseen satsata – eikä se ensimmäisen opettelukerran jälkeen ole oikeastaan edes hankalaa! Holmenkolilta löydät tietenkin legendaariset suksivahat eri pakkauskoossa, joten olitpa talouden ainoa hiihtäjä tai tarvetta on useampien suksiparien vahaamiseen, löydät tarpeisiisi sopivan tuotekoon. Vahojen välillä on eroja esimerkiksi sopivaan käyttölämpötilaan liittyen, ja suosittelemme tutustumaan huolellisesti tarjoamiimme tuotekuvauksiin ennen vahan valitsemista, jotta tilaat varmasti juuri omiin tarpeisiisi sopivan tuotteen.

Holmenkolilta löydät lisäksi monenlaiset puhdistustuotteet ja varusteiden huolellinen putsaaminen onkin ehdottoman tärkeää onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi, käytitpä sitten perinteistä vahaa tai nykyaikaista pikaluistoa eli nestemäistä luistovoidetta. Puhdistamiseen voi käyttää pelkästään harjaa, mutta usein etenkin kaupunkiympäristössä kunnon puhdistamiseen tarvitsee myös puhdistusaineita. Puhdistusharjojen lisäksi Holmekolilta löydät muun muassa vahauksen viimeistelyyn sopivat harjat.

Sukset kainaloon ja menoksi!

Kun vahaus on kunnossa ja suksi luistaa, olet valmiina ladulle. Tai jos sinulta puuttuu vielä muita varusteita, tutustu verkkokauppamme runsaaseen valikoimaan ja tilaa kaikki tarvitsemasi: meiltä löydät niin talviurheiluvaatteet, erilaiset jalkineet kuin reput, rinkat ja retkikeittimetkin! Alan parhaiden merkkien suosituimpien varusteiden joukosta löydät varmasti kaiken, mitä tarvitset!