Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin
Hultafors - Työkalut ulkoilma-aktivitetteihin
Ruotsalainen Hultafors valmistaa kirveitä, veitsiä ja muita outdoor-aktiviteetteihin sopivia työkaluja, joihin voit luottaa. Hultaforsin tuotteille on ominaista ensiluokkainen toiminnallisuus, turvallisuus ja tarkkuus; ne ovat lujatekoisia, pitkäikäisiä ja sopivat kuin hanska joka käteen.

Hultafors

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta
  • hopea

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Hultafors HVK Ammattilaispuukko
Hultafors HVK Ammattilaispuukko
Hultafors
HVK Ammattilaispuukko
€ 12,95

Hultafors – laadun tae

Mihin tahansa retkeiletkin, kunnon varusteet ovat painonsa arvoisia kullassa. Tämä pätee, olipa kyse sitten puukosta tai retkikirveestä. Ilman noita paria teräasetta ei reissuun kannattane edes lähteä. Kun asetut aloillesi ja päätät keitellä nuotiopannukahvit, tarvitset kirvestä puiden katkomiseen tai pilkkomiseen ja puukkoa sytykkeiden tekemiseen. Pidä siis huoli siitä, että panostat noihin kahteen asiaan ensimmäisenä. Hultafors on itsessään 130 vuotta vanha yritys, jonka pitkiä perinteitä vaalivat tuotteet tunnetaan laadukkuudestaan ja kestävyydestään. Kirveiden osalta tarina alkaa jo vuodelta 1697.

Kirveitä ja muita metallisia työkaluja jo vuodesta 1697

Hults Brukin tehdas on takonut käsin kirveitä ja muita metallisia työvälineitä jo vuodesta 1697. Yli kolmensadan vuoden kokemus näkyy tuotteiden suunnittelussa, laadussa ja kestävyydessä. Hultaforsin historiaan kuuluu nivelmitat ja paljon muita työkaluja ja osaksi sitä kokonaisuutta Hultafors osti Tors Hammar -nimisen yrityksen, mukaan lukien Hults Brukin kirveitä valmistavan tehtaan ja jatkoi perinteikkäällä tiellä työkaluvalmistuksessa, laajentaen samalla tuotevalikoimaansa. Hultaforsin kirveet taotaan edelleen käsin, perinteisellä käsityötavalla Ruotsin Itä-Göötanmaalla Hults Brukin tehtaalla, jossa sepät tekevät työtä, johon monet eivät pysty. Kirveiden takomiseen käytetään ruotsalaista kirvesterästä, joka on korkea- ja tasalaatuista. Terästä lujitetaan ensin takomalla oikeaan muotoonsa, joka samalla muovaa teräksestä tiheää ja tekee sitä lujan ja kestävän. Oikein käytettynä ja huollettuna se kestää sinulla pitkään.

Hultaforsin puukot ovat pitkän tuotekehityksen tulosta, sillä niitä on valmistettu ja valmistetaan erilaisiin käyttötarkoituksiin. Terän pituus ja muoto vaihtelevat tarkoituksen mukaan. Terä on karkaistua terästä, joka kestää oikein käytettynä ja huollettuna käyttöä pitkään. Kahvan muotoilu ja pintamateriaali vaihtelevat lisäksi tarkoituksen mukaan, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan puukon Addnaturen kattavasta valikoimasta. Hultafors valmistaa lisäksi tuluksia, joiden avulla saat nuotion syttymään, kunhan olet ensin pilkkonut puut ja tehnyt sytykkeet. Tutustu tulusvalikoimaamme ja muihin tuotteisiimme, kun suunnittelet vaellusta tai retkeä ja olet etsimässä sopivia varusteita. Hultaforsin tuotteet tunnetaan kestävinä ja laadukkaina, joten löydät varmasti itsellesi täydelliset työkalut, joiden avulla et joudu pulaan tiukassakaan paikassa.

Oikeat tuotteet oikeaan maastoon

Menetpä metsään tai vuoristoon, meiltä Addnaturen verkkokaupasta saat reissulle kuin reissulle sopivat retkeilyvarusteet. Tämän lisäksi haluamme tarjota osaavaa asiakaspalvelua ja sen vuoksi saatkin meiltä tilauksillesi aina30 päivän avokaupan – sinulla on siis runsaasti aikaa varmistua siitä, että ostamasi varusteet ovat odotustesi mukaiset!