Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Hydro Flask

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Hydro Flask Wide Mouth Flex Sip Korkki, musta
Hydro Flask Wide Mouth Flex Sip Korkki, musta musta
Hydro Flask
Wide Mouth Flex Sip Korkki, musta
OVH € 18,95 € 14,95
- 21 %
ALE
Hydro Flask Wide Mouth Flex Korkki, musta
Hydro Flask Wide Mouth Flex Korkki, musta musta
Hydro Flask
Wide Mouth Flex Korkki, musta
OVH € 14,95 € 12,95
- 13 %
ALE
Hydro Flask Lasipullon kansi 650 ml, musta
Hydro Flask Lasipullon kansi 650 ml, musta musta
Hydro Flask
Lasipullon kansi 650 ml, musta
OVH € 8,50 € 3,95
- 53 %
ALE
Hydro Flask Medium Press-In Pillikorkki, musta
Hydro Flask Medium Press-In Pillikorkki, musta musta
Hydro Flask
Medium Press-In Pillikorkki, musta
OVH € 13,95 € 9,95
- 28 %
ALE
Hydro Flask Viini Tumbler kansi 295 ml, musta
Hydro Flask Viini Tumbler kansi 295 ml, musta musta
Hydro Flask
Viini Tumbler kansi 295 ml, musta
OVH € 8,50 € 2,95
- 65 %
ALE
Hydro Flask Suljettava Liukukorkki M, musta
Hydro Flask Suljettava Liukukorkki M, musta musta
Hydro Flask
Suljettava Liukukorkki M, musta
OVH € 14,95 € 9,95
- 33 %
ALE
Hydro Flask Suljettava Painokorkki S, musta
Hydro Flask Suljettava Painokorkki S, musta musta
Hydro Flask
Suljettava Painokorkki S, musta
OVH € 12,95 € 6,95
- 46 %
ALE
Hydro Flask Press-In Pillikansi S, musta
Hydro Flask Press-In Pillikansi S, musta musta
Hydro Flask
Press-In Pillikansi S, musta
OVH € 13,95 € 6,95
- 50 %
ALE

Hydro flask huolehtii nesteytyksestä

Yksi ulkoilijan ja urheilijan tärkeimmistä muistettavista asioista on oikeaoppinen nesteytys, vuodenajasta riippumatta. Ihmiskehon koostumuksesta 60–70 prosenttia on nestettä, joten on ilmeistä, että nesteytys vaikuttaa koko vartalomme toimintaan lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Juomalla riittävästi sammutat janon, vältät nestehukan ja parannat suorituskykyäsi, koska kehosi toimii paremmin. Juomalla riittävästi pidät huolen myös munuaistesi toiminnasta, jolloin kehosi puhdistuu riittävästi. Lisäksi parannat ruoansulatusta, sillä aineenvaihduntasi on parempaa. Lisäksi kylmä vesi maistuu hyvältä, varsinkin urheilusuoritusten aikana tai lämpiminä kesäpäivinä. Hydro flask on perustettu vuonna 2009 silloisen pariskunnan, Travis Rosbachin ja Cindy Weberin toimesta, sillä pariskunta oli kyllästynyt juomaan haaleaa tai lämmintä vettä juomapulloistaan. He hyödynsivät termospullojen kaksikerroksista rakennetta ja kehittivät hienon juomapullon, jonka kahden kerroksen välissä on tyhjiö. Tämä tyhjiö pitää juoman kuumana tai kylmänä useamman tunnin ajan ja voit nauttia esimerkiksi kylmästä vedestä pidempään kuin tavallisilla juomapulloilla. Hydroflask-pullot eivät tehneet mitään mullistavaa, he vain yhdistivät toimivan rakenteen upeaan designiin ja voittivat ihmisten sydämet puolelleen. Nykyisin Hydro flaskin omistaa useampaa tuotemerkkiä hallinnoiva Helen of Troy Limited ja tuoteperhe on kasvanut juomapulloista myös muihin tuotteisiin, joihin pääset tutustumaan kätevästi Addnaturen verkkokaupassa.

Hydro Flask Standard Keltainen Juomapullo

Hydro flask -tuotteilla nautit nesteytyksestä

Addnaturen kattavasta valikoimasta löydät runsaasti erilaisia Hydro Flask -tuotteita. Hydro Flask Standard Mouth -juomapulloista löydät useita eri kokoja ja erilaisia suukappaleita, joilla pullot eroavat toisistaan. Esimerkiksi Hydro Flask Standard Mouth -juomapulloa löytyy lukuisia eri värejä. Samasta juomapullosarjasta löydät myös leveämmällä suukappaleella varustetun Hydro Flask Wide Mouth -juomapullon, joka on myös saatavana lukuisissa eri väreissä. Lisäksi juomapulloista löytyy muodoltaan ja kooltaan hieman eroava, leveämpi ja matalampi Hydro Flask Coffee -juomapullo, johon voit, kuten muihinkin juomapulloihin, kaataa myös kuumia juomia. Kaikki Hydro Flaskin pullot ja mukit on tehty niin, että ne pitävät kylmän juoman kylmänä ja kuuman kuumana. Juomapulloilla maineeseen noussut Hydro Flask valmistaa nykyisin myös runsaasti muita tuotteita, kuten erilaisia termosmukeja ja -astioita, kuten Hydro Flask Food Jar, jossa pystyt pitämään ruokasi lämpimänä tai viileänä, annoksesi mukaisesti.

Addnaturella on runsaasti myös muita Hydro Flaskin tuotteita valikoimassaan, sillä Hydro Flask valmistaa myös lounasrasioita, kylmäkasseja sekä kylmälaukkuja, jotka noudattelevat samaa mantraa kuin muut yrityksen suosioon nostaneet tuotteet. Meiltä löydät Hydro Flaskin tuotteita retkeilyyn ja vaellukseen, pyöräilyyn ja lenkkeilyyn. Tutustu kuriositeettina esimerkiksi nesteytyskäyttöön tehtyyn vyölaukkuun, Down Shift Hydration Hip Packiin, johon saat mahtumaan hurjat 5 litraa nestettä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Addnaturen valikoima vaihtelee jatkuvasti, joten parhaan ja ajantasaisen saatavuustilanteen näet aina suoraan verkkokaupasta.

Addnaturen verkkokauppa mahdollistaa monenlaista

Meillä Addnaturella on runsaasti erilaisia Hydro Flaskin tuotteita, mutta meiltä löydät myös muiden valmistajien tuotteita, jos et satu löytämään Hydro Flaskin valikoimasta suosikkiasi. Meiltä saat juomapullojen ja kylmälaukkujen lisäksi runsaasti muita tuotteita aktiiviseen elämäntyyliin. Kannattaa tutustua esimerkiksi vaatevalikoimaamme, sillä saat samalla kertaa meiltä kaiken tarvittavan kerrospukeutumiseen tai vaikka vaellukselle valmistautumiseen. Vaatteiden lisäksi valikoimamme sisältää runsaasti jalkineita ja varusteita, kuten esimerkiksi telttoja, makuupusseja ja rinkkoja. Saatkin meiltä kerralla, yhdellä tilauksella, monenlaista tarvittavaa. Säästät myös toimituskuluissa, jos teet yli 99 euron tilauksen, sillä ne toimitamme ilmaisin toimituskuluin tietyin kokorajoituksin. Eikä tarvitse olla huolissaan, jos koko tai väri ei olekaan mieleinen, sillä tarjoamme kaikkiin tilauksiin 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden. Jos et löydä valikoimastamme etsimääsi tai tarvitset apua tilauksesi tekemisessä, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme.