Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

Istuinalustat

6 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • vihreä
  • musta
  • oliivi

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
  • 1
  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Robens ZigZag Istuinalusta, oliivi
Robens ZigZag Istuinalusta, oliivi oliivi
Robens
ZigZag Istuinalusta, oliivi
OVH € 5,25 € 4,75
Basic Nature Plus DeLuxe Istuinalusta
Basic Nature Plus DeLuxe Istuinalusta
Basic Nature
Plus DeLuxe Istuinalusta
€ 14,95
Basic Nature Beach Istuinalusta
Basic Nature Beach Istuinalusta
Basic Nature
Beach Istuinalusta
€ 7,95
Brunner Alveobed Istuinalusta 2 Hengelle
Brunner Alveobed Istuinalusta 2 Hengelle
Brunner
Alveobed Istuinalusta 2 Hengelle
€ 96,95
Brunner Alveobed Istuinalusta Single
Brunner Alveobed Istuinalusta Single
Brunner
Alveobed Istuinalusta Single
€ 49,95
Wechsel Teron Pump Travel Line Istuinalusta, musta
Wechsel Teron Pump Travel Line Istuinalusta, musta musta
Wechsel
Teron Pump Travel Line Istuinalusta, musta
€ 23,95

Istuinalusta lämmittää ja eristää

Luonnossa liikkuessa saattaa tulla hetkiä, jolloin täytyy istua alas. Saatat esimerkiksi leiriytyä, ottaa ruoanlaittovälineet esiin ja alkaa kokata. Jos et ole pakannut mukaasi retkituolia, olisi mukava istahtaa alas johonkin lähelle retkikeitintä tai leirinuotiota ilman, että takapuoli kastuu tai kylmettyy. Istuinalustan avulla voit tehdä mistä vain luonnon tarjoamasta istuinpaikasta itsellesi istuimen, joka tarvittaessa hieman lämmittääkin kelistä kylmää takapuoltasi. Addnaturelta löytyy runsaasti erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja, eri kokoisia ja eri hintaisia istuinalustoja useilta valmistajilta, joten löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivan mallin, jonka saat pakattua mukaan ja voit pitää lepotaukoja istuen heti sopivan paikan tullen.

Wechsel Teron 42 7.5 XT Travel Line Istuinalusta

Miksen istuisi kivelle tai kannolle

Kelit aiheuttavat aina oman mielenkiintoisen vivahteensa ulkoiluun, retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen. Öinen sade ei välttämättä ole ehtinyt kuivua, tai pikku pakkanen saattaa tehdä luonnon hyvin lämpöä johtavista materiaaleista, kuten kivistä tai kallioista, viileitä samalla tavalla kuin aurinko saattaa niitä lämmittää. Retkeillessä, vaeltaessa ja muuten luonnossa liikkuessa saatat kuitenkin joutua tilanteeseen, jossa tekee mieli painaa puuta, eli istahtaa vaikka katselemaan upeita maisemia, tai pitämään eväshetkeä nuotiopannukahvien kera. Tällöin on mukava, jos taskustasi tai repustasi löytyy sopiva alunen, jonka päälle voit istua. Addnaturella on kattava valikoima erilaisia istuinalustoja useilta tunnetuilta valmistajilta, kuten Brunner, Wechsel ja Basic Nature. Istuinalustoja on saatavana erilaisia, taitettavista vaahto- ja solumuoveista teknisempiin vaihtoehtoihin, joissa materiaaliyhdistelmät on tehty kevyiksi ja eristäviksi. Lisäksi istuinalustoissa saattaa olla teknisiä ominaisuuksia, kuten alumiinipintoja, jotka eristävät itse materiaalin lisäksi tehokkaasti lämpöä. Istuinalustat ovat kätevä lisä reppuun, vaikka olisit vain päiväretkellä lasten kanssa ja haluat istua alas paistamaan makkaraa läheisellä laavulla. Oleellista istuinalustan valitsemisessa on se, että valitset sellaisen alustan, joka vastaa parhaiten suunnittelemaasi käyttötarkoitusta ja jonka voit pakata kevyesti mukaasi, sillä jokainen pakattu gramma lisää kantamuksiasi, olitpa sitten päiväseltään retkellä tai pidemmällä vaelluksella. Katso istuinalustojen ajantasainen saatavuustilanne ja valikoima suoraan verkkokaupastamme.

Kätevät tuotteet retkeilyyn löydät aina Addnaturelta

Addnaturella on runsas valikoima erilaisia istuinalustoja, joista löydät varmasti itseäsi parhaiten palvelevan vaihtoehdon. Valikoimassamme on lisäksi runsaasti muita tuotteita, joita aktiivisessa ulkona liikkumisessa tarvitset. Kannattaa kiinnittää huomiota esimerkiksi vaatetukseen ja jalkineisiin, jotka ovat oleellinen osa ulkoilunautintoa. Meiltä löydät vaatteet ja jalkineet tunnetuilta tuotemerkeiltä ja saat kerättyä tuotteesi yhdelle tilaukselle. Kannattaa myös tutustua istuinalustojen lisäksi muihin retkeilyvarusteisiin, kuten telttoihin, makuupusseihin, ruuanlaittovälineisiin ja muihin tarvikkeisiin. Addnaturella teet ostoksesi järkevästi, sillä keräät vain ostoksesi ostoskoriin, lisäät tilauksellesi toimitustiedot ja yhteystietosi, teet tilauksen ja jäät odottamaan pakettia. Paketti toimitetaan suoraan antamaasi toimitusosoitteeseen valitsemallasi tavalla. Addnature tarjoaa lisäksi 30 päivän avokaupan, jonka avulla voit palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta, jos et jostain syystä ole tyytyväinen tuotteisiisi. Kannattaa myös muistaa yhdistää tilaukselle mahdollisimman paljon tuotteita, sillä tarjoamme yli 99 euron tilauksille ilmaisen toimituksen.