Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Lasten Sisätossut

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Lasten sisätossut – laaja valikoima sisäkenkiä pienempiin jalkoihin

Aikuisena sisäkenkiä tulee käytettyä harvemmin, mutta lasten vauhdikkaaseen elämään ne sopivat erinomaisesti. Lasten sisätossut ovat näppärät esimerkiksi kerhossa ja päiväkodissa, missä ne pitävät sukat puhtaampina ja antavat myös sukkia parempaa pitoa. Haluamme tarjota valinnanvaraa myös perheen pienimmille, minkä vuoksi löydätkin nettikaupastamme laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja: meiltä saat niin lasten huopatossut kuin jämäkämmät sisäkengätkin monissa eri väreissä ja kuoseissa. Uskomme, että valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle lapselle sopivat tossut ikään tai mieltymyksiin katsomatta!

Glesswein Oberstaufen Slippers Lasten Sisätossut

Monenlaiset lasten sisäkengät vauhdikkaisiinkin leikkeihin

Laajasta lasten sisätossujen valikoimastamme löydät varmasti myös teidän perheen pienimpien tarpeeseen sopivat sisäkengät. Huopatossut pitävät jalat erityisen lämpiminä ja ovatkin siten erinomainen vaihtoehto talvikäyttöön. Ihanan pehmeitä huopatossuja kannattaa harkita myös esimerkiksi mökille villasukkien sijaan, sillä ne ovat miellyttävän lämmin vaihto myös viileneviin kesäiltoihin! Verkkokaupastamme löydät myös ”untuvatakit” jaloille, eli paksusta täytetystä materiaalista valmistetut lasten sisätossut, jotka pitävät varpaat taatusti lämpiminä. Sisäkenkien lisäksi näitä malleja kannattaa harkita varusteeksi vaelluksille ja telttaretkille, sillä pehmeytensä ansiosta ne ovat mukavat jalassa myös nukkuessa, ja toisin kuin villasukat ne ovat kumipohjan ansiosta todella monikäyttöiset, eivätkä säikähdä muutamasta askeleesta teltan ulkopuolellakaan.

Useimmissa lasten sisäkengissä pohja on pehmeää ja joustavaa materiaalia, joka antaa pitoa ja suojaa sukkia esimerkiksi märältä lattialta päiväkodin eteisessä. Mallista riippuen tossussa voi kuitenkin olla myös hieman jäykempi kuminen pohja, mikä antaa sisäkengille entistä paremman pidon ja tuen. Nämä kengät ovatkin esimerkiksi erinomaiset kerhotossut, sillä niiden hyvä pito mahdollistaa vauhdikkaammatkin leikit!

Varusteet vapaa-aikaan ja ulkoiluun tossuista pipoihin koko perheelle

Laajasta valikoimastamme ensiluokkaisia varusteita löydät kestävät ja korkealaatuiset tuotteet myös perheen pienimmille. Meiltä saat esimerkiksi ulkokäyttöön soveltuvat lasten kengät sekä muut ulkovarusteet aina lasten päähineistä ja pipoista käsineisiin ja lapasiin. Kun olet löytänyt etsimäsi tuotteet, niiden tilaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista, ja 30 päivän avokaupan ansiosta sinulla on kuukausi aikaa tehdä lopullinen ostopäätös. Tarjoamme tietysti myös maksuttomat palautukset.