Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi

Jetboil

14 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • vihreä
  • oranssi
  • ruskea
  • violetti
  • musta
  • hopea

Hinta

Asiakaspalaute

  • 6
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Jetboil MiniMo Ruoanlaittojärjestelmä, ruskea/harmaa
Jetboil MiniMo Ruoanlaittojärjestelmä, ruskea/harmaa ruskea/harmaa
Jetboil
MiniMo Ruoanlaittojärjestelmä, ruskea/harmaa
€ 189,95
ilmainen toimitus
Jetboil MiniMo Ruoanlaittojärjestelmä, musta/hopea
Jetboil MiniMo Ruoanlaittojärjestelmä, musta/hopea musta/hopea
Jetboil
MiniMo Ruoanlaittojärjestelmä, musta/hopea
OVH € 189,95 € 184,95
ilmainen toimitus
Jetboil MicroMo Ruoanlaittojärjestelmä, musta/oranssi
Jetboil MicroMo Ruoanlaittojärjestelmä, musta/oranssi musta/oranssi
Jetboil
MicroMo Ruoanlaittojärjestelmä, musta/oranssi
OVH € 189,95 € 179,95
ilmainen toimitus
Jetboil MiniMo Ruoanlaittojärjestelmä, harmaa/musta
Jetboil MiniMo Ruoanlaittojärjestelmä, harmaa/musta harmaa/musta
Jetboil
MiniMo Ruoanlaittojärjestelmä, harmaa/musta
€ 189,95
ilmainen toimitus
Jetboil Flash Ruoanlaittojärjestelmä, vihreä/harmaa
Jetboil Flash Ruoanlaittojärjestelmä, vihreä/harmaa vihreä/harmaa
Jetboil
Flash Ruoanlaittojärjestelmä, vihreä/harmaa
OVH € 149,95 € 144,95
ilmainen toimitus
Jetboil Flash Java Ruoanlaittojärjestelmä, harmaa/vihreä
Jetboil Flash Java Ruoanlaittojärjestelmä, harmaa/vihreä harmaa/vihreä
Jetboil
Flash Java Ruoanlaittojärjestelmä, harmaa/vihreä
OVH € 159,95 € 149,95
ilmainen toimitus
Jetboil Flash Ruoanlaittojärjestelmä, musta/harmaa
Jetboil Flash Ruoanlaittojärjestelmä, musta/harmaa musta/harmaa
Jetboil
Flash Ruoanlaittojärjestelmä, musta/harmaa
OVH € 149,95 € 144,95
ilmainen toimitus
Jetboil Flash Ruoanlaittojärjestelmä, ruskea/musta
Jetboil Flash Ruoanlaittojärjestelmä, ruskea/musta ruskea/musta
Jetboil
Flash Ruoanlaittojärjestelmä, ruskea/musta
OVH € 149,95 € 144,95
ilmainen toimitus
Jetboil Flash Ruoanlaittojärjestelmä, harmaa/violetti
Jetboil Flash Ruoanlaittojärjestelmä, harmaa/violetti harmaa/violetti
Jetboil
Flash Ruoanlaittojärjestelmä, harmaa/violetti
OVH € 149,95 € 144,95
ilmainen toimitus
Jetboil MightyMo Ruoanlaittojärjestelmä, hopea/oranssi
Jetboil MightyMo Ruoanlaittojärjestelmä, hopea/oranssi hopea/oranssi
Jetboil
MightyMo Ruoanlaittojärjestelmä, hopea/oranssi
€ 78,95
Jetboil Zip Ruoanlaittojärjestelmä, musta
Jetboil Zip Ruoanlaittojärjestelmä, musta musta
Jetboil
Zip Ruoanlaittojärjestelmä, musta
OVH € 109,95 € 104,95
ilmainen toimitus
Jetboil Stabilizer
Jetboil Stabilizer
Jetboil
Stabilizer
€ 9,95
Jetboil Summit Paistinpannu
Jetboil Summit Paistinpannu
Jetboil
Summit Paistinpannu
€ 53,95
Jetboil FluxRing Liesikattila Keraaminen 1,5l, musta
Jetboil FluxRing Liesikattila Keraaminen 1,5l, musta musta
Jetboil
FluxRing Liesikattila Keraaminen 1,5l, musta
OVH € 83,95 € 79,95

Jetboil-tuotteilla selviät luonnossa

Luonto on tärkeä osa suomalaisten identiteettiä. Luonnossa voit ladata akkujasi esimerkiksi pyöräillen, hiihtäen, kävellen tai lenkkeillen. Meille luonnossa vapaasti liikkuminen on etuoikeus, sillä muualla maailmassa liikkumista muiden mailla on rajoitettu. Suomessa saa liikkua luonnossa hyvinkin vapaasti. Kun lähdet päiväretkelle tai aiot yöpyä reissullasi, tarvitset mukaasi myös evästä ja ruoanlaittovälineitä. Kylmästä ruoasta et välttämättä saa riittävästi ravintoa ja virtaa jaksaaksesi pidempiä etappeja, joten on tärkeä pitää huolta lämpimän ravinnon saamisesta, johon kevyet ja kätevät retkikeittimet sopivat loistavasti. Lisäksi voit keitellä retkikeittimillä myös kahvit tai vettä teetä varten. Jetboilin perustajat, Dwight Aspinwallin ja Perry Dowast, kyllästyivät raskaisiin ja kömpelöihin kantamuksiin pidemmillä patikoilla ja päättivät kehittää kevyemmän ja käytännöllisemmän tuoteperheen ruoanvalmistukseen luonnon helmassa. Jetboil syntyi vuonna 2001, osallistui ensimmäisille messuilleen vuonna 2003 ja Personal Cooking System (PCS) -tuoteperhe näki päivänvalon vuonna 2004. Tuote mullisti retkikeitinmarkkinat kerralla ja nousi suureen suosioon, minkä ansiosta amerikkalainen varustejätti Johnson Outdoors osti Jetboilin vuonna 2012 osaksi kattavaa tuoteportfoliotaan.

Jetboil MightyMo Retkikeitin

Jetboil-tuotteet yhdistävät monta toimintoa yhteen

Jetboilin PCS-tuoteperheessä yhdistyy ruokien lämmittäminen, syöminen ja juominen samasta eristetystä kupista, ilman turhia kummallisuuksia. Tuoteperhe jakautuu useampaan eri kokoiseen tuotteeseen, joita Addnatureltakin löytyy valikoimassaan. Jetboil-tuotteiden avulla pystyt valmistamaan erilaisia ruokia ja juomia kuumentamalla ja jopa hauduttamalla. Jetboil-tuotteiden merkittävimmät ominaisuudet ovatkin haudutustoiminto sekä sen toimintavarmuus viileässäkin kelissä. Keittimillä voit säätää polttoaineen syöttöä niin, että liekin säätö on todella tarkkaa, jolloin voit optimoida lämpötilan kunkin evään tai juoman mukaan.

Retkikeittimien avulla voit pystyttää keittiön mihin tahansa tasaiselle paikalle luontoon, kesken vaelluksen tai vaikka vasta leiripaikalla. Lyhyemmätkin retket tuntuvat mukavammilta, kun voit ruokailla luonnossa. Voithan aina pakata voileipiä tai muuta kevyttä mukaasi, mutta kyllä ruoan valmistus ja nauttiminen luonnon helmassa voittaa aina kevyemmät eväät. Retkikeitin kannattaa valita oman tarpeesi, reissun pituuden ja käyttötarkoituksen mukaisesti. Lyhyemmillä retkillä ja pienellä porukalla pieni keitin riittää, mutta jos teitä on useampi yhden keittimen varassa, kannattaa varata kerralla isompi. Addnaturen kattavasta retkikeitinvalikoimasta löydät kätevästä esimerkiksi Jetboilin Mightymo-keittimen, joka sisältää ainoastaan retkikeittimen, jota voit käyttää esimerkiksi olemassa olevien ruoanlaittovälineidesi kanssa. Se on kokoluokassaan yksi kevyimmistä, sillä se painaa vain hämmentävät 95 grammaa. Jos haluat kokeilla Jetboilin PCS-sarjan tuotteita, voit aloittaa esimerkiksi Micromo-keittimellä, joka sisältää kattavasti varustellun keittimen lisäksi myös 0,8 litran keittokupin, joka toimii sekä ruoanlaitossa että ruokailuvälineenä. Tällä keittimellä pärjäät jo pienemmällä porukalla, sillä sen edistyksellisen lämmönsäädön ja kätevän keittokupin ansiosta voit ruokkia sillä nopeasti useamman ihmisen. Retkeilyn suosion kasvettua räjähdysmäisesti suosittelemme kuitenkin aina varmistamaan ajankohtaisen valikoimamme ja tuotteiden saatavuuden suoraan verkkokaupastamme.

Ruokahalu kasvaa syödessä, mutta myös liikkuessa. Mitä viileämmässä ilmassa liikut ja mitä enemmän kehosi käyttää energiaa, sitä enemmän tarvitset sitä tilalle. Onkin tärkeä huolehtia riittävästä ravinnon saannista varsinkin muutamaa tuntia pidemmillä päivä- tai yöpymisretkillä. On myös hyvä kiinnittää huomiota tarvittavien varusteiden kokoon, jossa Jetboil on kunnostautunut, sillä juuri koko on ollut yrityksen perustamisesta lähtien yksi päälähtökohdista tuotekehityksessä. Tuotteet ovat kevyitä ja ne mahtuvat pieneen tilaan. Lisäksi et tarvitse erillisiä ruoanlaitto- tai ruokailuvälineitä keittokupin ansiosta. Isommalla porukalla liikkuessa kannattaa myös hieman jakaa välineitä eri kantajille, jolloin voitte yhdessä miettiä, minkälaista evästä ja millaisia välineitä tarvitsette. Kun olette päässeet liikenteeseen ja tulee aika ruokailla, mutta auringonlaskuun on vielä aikaa, voi olla joskus tarve saada evästä tai kahvit nopeasti, jolloin kannattaa tutustua Jetboilin Flash-keittimeen, joka saavuttaa kiehumispisteen 0,5 litran astialla 1 minuutissa. Laite painaa ainoastaan 371 grammaa sisältäen keittokupin, joten saat nopean keittimen todella pienessä koossa.

Addnaturen valikoimasta löydät retkikeittimet ja paljon muuta tarpeellista

Jos intohimonasi on retkeily ja ulkona liikkuminen, Addnaturella on sinulle paljon tarjottavaa. Kattavasta valikoimastamme löydät kätevästi kaiken tarvitsemasi, kuten ruoanlaittoon soveltuvat Jetboilin retkikeittimet. Kannattaa myös samalla kertaa huolehtia muista varustehankinnoista, sillä saat samalla toimituksella esimerkiksi retkeilyvaatteet, asusteet ja jalkineet. Meillä teet ostoksia turvallisesti, sillä tarjoamme ostoksillesi aina 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden.