Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme

Energiapatukat & -geelit

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Tuoteperhe

  • Trek'n Eat Emergency Food 2

Värit

  • beige
  • sininen
  • hopea

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Trek'n Eat NRG-5 Hätäannos 500g
Trek'n Eat NRG-5 Hätäannos 500g
Trek'n Eat
NRG-5 Hätäannos 500g
€ 10,95
Trek'n Eat Survivor Selviytymisruoka-annos 125g
Trek'n Eat Survivor Selviytymisruoka-annos 125g
Trek'n Eat
Survivor Selviytymisruoka-annos 125g
€ 5,50
Trek'n Eat NRG-M 250g
Trek'n Eat NRG-M 250g
Trek'n Eat
NRG-M 250g
OVH € 8,05 € 6,95
- 14 %

Energiageelit ja energiapatukat nopeaan energiatankkaukseen urheillessa

Energian saanti on tärkeää eri urheilulajien parissa, sillä sykkeen korkealle nostavien aktiviteettien parissa energiavarastot vähenevät huomattavalla tavalla. Energian saanti kannattaa siis varmistaa sekä urheillessa että urheilusuoritusten jälkeen, jotta sekä suorituksista että niistä palautumisesta saadaan optimaalisia. Joskus muinoin urheilijoilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin tankata lisäenergia rypälesokerista kuntoilun aikana, mutta tänä päivänä erilaiset energialisät tarjoavat monia vaihtoehtoja energian tankkaamiseen urheillessa.

Energialisiin lukeutuvat erilaiset energiajuomat niille, jotka haluavat nauttia lisäenergiansa nestemuodossa. Pienemmän tilan treenivarustuksessa vieviä vaihtoehtoja ovat energiageelit ja energiapatukat, joista voi valita itselleen sopivan vaihtoehdon sen mukaan, halutaanko lisäenergia nauttia kiinteän patukan muodossa tai geelimäisen koostumuksensa ansiosta erittäin nopeasti nautittavana energiageelinä.

Kätevät, kompaktit energiageelit ja energiapatukat eri makuvaihtoehdoissa

Sekä energiageelit että -patukat ovat pienen kokonsa ansiosta kätevästi mukana kuljetettavia energialisiä, jotka sujahtavat huomattavan pieneen tilaan niin treenilaukkuun, pyörälaukkuun, juoksuvyöhön kuin jopa taskuun. Energiageeli on näppärä nauttia kesken urheilusuorituksen aikaa tuhlaamatta, sillä geeli puristetaan ulos pussista suoraan suuhun, kun taas patukka tarjoaa hampaille tehtävää pureskeltavan välipalan muodossa.

Energiageelejä ja -patukoita valmistetaan useissa eri makuvaihtoehdoissa, kuten erilaiset hedelmämaut, vanilja, kahvi ja suklaa. Mausta riippumatta jokainen näistä tuotteista on tankattu sisältämään ihanteellinen määrä esimerkiksi elektrolyyttejä, aminohappoja, kofeiinia, guaranaa, proteiinia ja hiilihydraatteja, jotka tarjoavat nopean, tehokkaan ja piristävän energiatankkauksen.

Addnaturelta löydät laajan valikoiman laadukkaita energiageelejä ja -patukoita suosituilta valmistajilta, kuten GoldNutrition, GU Energy, Peeroton tai Powerbar. Tarjoamme valikoimassamme energiageelejä ja -patukoita myös kätevissä makulajitelmissa, jollaisen hankkimalla pääset maistelemaan kerralla useita erimakuisia tuotteita.

Urheilun, retkeilyn ja muut aktiviteetit energialla tankkaava verkkokauppa

Meille Addnaturella on kunnia-asia päästä varustamaan jokainen urheilua tai aktiivista elämäntapaa suosiva monipuolisesti. Energiageelien ja -patukoiden lisäksi löydät meiltä energiajuomat urheilusuorituksiasi ja muita aktiviteettejasi täydentämään. Mikäli olet hankkimassa energialisiä retkille tai vaelluksille, katso tarjoamamme retkiruoat, jotka antavat optimaalisen ravintosisällön retkiruokailuihisi. Addnature on avoinna kellon ympäri, joten verkkokaupassamme voit tehdä ostoksia silloin, kun se parhaiten aikatauluusi sopii!