Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Väliaikaisesti suljettu - Rakennamme uutta sinulle! Avajaiset 15 maaliskuuta monilla jännittävillä tarjouksilla!

Merrell Paljasjalkakengät

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Merrell-paljasjalkakengät – juoksun vapautta

Merrell on urheiluvarustevalmistaja, jonka perustivat vuonna 1981 Amerikassa Randy Merrell, Clark Matis ja John Schweizer. Yrityksen perusideana oli valmistaa laadukkaita, käsintehtyjä kenkiä. Matiksen ja Schweizerin aiempi työnantaja oli Rossignol, josta he irtisanoutuivat ja perustivat yhdessä Merrellin kanssa yrityksen valmistamaan edullisempia, mutta silti laadukkaampia jalkineita. Merrell on ollut myös suomalaisessa omistuksessa, sillä kotimainen Karhu-tuotemerkki omisti Merrellin kymmenen vuoden ajan ennen sen kauppaamista Wolverine World Wide -nimiselle yritykselle, jonka tuoteportfolioon kuuluu esimerkiksi Hush Puppies -merkkiset kengät. Pitkä kokemus kenkien valmistamisessa ja trendien seuraaminen saivat Merrellin tarttumaan haasteeseen, jonka paljasjalkajuoksemisen suosion kasvaminen aiheutti. Tarvittiin lajiin soveltuvia kenkiä, joiden tekniset ominaisuudet palvelisivat juoksijoita parhaalla mahdollisella tavalla. Merrellin, kuten myös muiden valmistajien, paljasjalkakenkien avulla juoksukokemus on hyvin lähellä paljain jaloin juoksemista, mikä tarjoaa juoksuusi vapautta, jollaista et ole aiemmin kokenut. Addnaturelta löydät Merrellin paljasjalkakenkiä eri koko- ja mallivaihtoehtoina.

Merrell paljasjalkakengät Vapor Glove 4 Punaiset Naisten

Merrell-paljasjalkakengät parantavat tuntumaasi alustaan

Juoksemisessa ja lenkkeilyssä lajin aloittamisen helppous viehättää, sillä tarvitset vain vaatetta ja oikeanlaiset kengät ja voit aloittaa harrastuksen. Tavallisista juoksu- tai lenkkikengistä poiketen paljasjalkajuoksukengillä juoksemisessa iskunvaimennus ja pehmustus ovat hyvin vähäisiä, jolloin saat paremman tuntuman juostavaan alustaan. Oikealla kenkävalinnalla voit tehdä juoksemisesta itsellesi varsin miellyttävän kokemuksen, mikä ruokkii juoksuharrastustasi. Merrellin paljasjalkakengät ovat ohuemmalla pohjalla varustetut juoksukengät, joiden avulla tuntuma maastoon säilyy, mutta kengät suojaavat sinua erilaisilta risuilta, oksilta, kiviltä ja muilta teräviltä asioilta, joita polulla saattaa tulla vastaan. Merrell-paljasjalkakengissä ei ole ylimääräisiä tukia ja ne joustavat jalkasi liikkeen mukaan, eli jalka pääsee liikkumaan luonnollisella tavalla. Yleisesti paljasjalkakengissä on lisäksi se ominaisuus, ettei niissä ole droppia eli kantapää ja päkiä ovat samalla tasolla, jolloin juoksu on luonnollista.

Oikeanlaisten paljasjalkakenkien valinta tulisi suorittaa siten, että otat muutaman asian huomioon. Ensin olisi hyvä miettiä alustaa, jolla tulet eniten juoksemaan. Metsäpoluille, hiekkateille ja maastoon soveltuvat hieman erilaiset kengät kuin asvaltille. Maastoon ja pehmeämmille alustoille sopivissa kengissä on usein enemmän rouheampaa kuviota kuin tasaisille alustoille suunnatuissa malleissa, joissa kuvio on sahamainen, jotta ne pitävät kosteammallakin pinnalla. Tasaisille pinnoille tarkoitetuissa juoksukengissä on lisäksi enemmän jäykkyyttä, sillä niiden ei tarvitse myötäillä maanpintaa samalla tavoin kuin poluilla juostessa. Addnaturen kattavassa Merrellin paljasjalkakenkävalikoimassa on onneksi runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, joista pääset tutustumaan ja valitsemaan itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Vertaa esimerkiksi pintamateriaaleja ja kiinnitystapoja. Löydät Merrellin paljasjalkakenkiä sekä miehille että naisille, joten voit varustaa itsesi lisäksi myös juoksukaverisi.

Addnature tarjoaa kattavasti varusteita paljasjalkajuoksuun

Addnaturelta löydät Merrellin paljasjalkakengät, joiden avulla voit nauttia juoksemisesta täysin uudella tavalla. Meiltä saat kenkien lisäksi myös juoksuvaatteet eri valmistajilta ja voit selata niitä kätevästi suoraan verkkokaupassamme. Juoksun lisäksi saat Addnaturelta kattavasti vaatteita ja varusteita myös muuhun ulkoiluun. Valikoimamme pitää sisällään päähineet, hanskat, takit, housut, paidat ja esimerkiksi otsalamput, jotka ovat hyvä lisä hämärällä ja pimeällä juoksemiseen. Tutustu myös esimerkiksi juomareppuihin- tai vöihin, sillä juoksemisessa nesteytys on todella tärkeää – suorituksesi kärsii liian vähällä nesteellä liikkuessasi. Kannattaakin kerätä ostoskoriin kaikki tarpeellinen kerralla, sillä saat yli 99 euron tilaukset toimitettuna ilman toimituskuluja. Meillä teet myös ostoksesi turvallisesti, sillä tarjoamme kaikille ostoksillesi 30 päivän veloituksettoman palautusoikeuden. Voitkin siis hyvillä mielin tehdä tilauksesi ja palauttaa esimerkiksi väärän kokoiset tuotteet. Käytä kuitenkin koko-oppaitamme apunasi.