Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Juomapussit

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Juomapusseilla pidät huolta nesteytyksestäsi

Ihminen on monimutkainen yhdistelmä erilaisia osia, joista yksi suurimmista on neste. Kehon nestepitoisuus on korkea, sillä jopa 60–70 prosenttia ihmiskehosta on nestettä. Kehon oikeaoppinen nesteytys on elintärkeää, sillä sen avulla varmistat, ettei kehosi koe nestehukkaa ja keho toimii paremmin. Sopiva määrä vettä päivässä pitää huolen myös aineenvaihduntasi toiminnasta. Kullekin sopiva nestemäärä on yksilöllistä ja se riippuu esimerkiksi kehon tyypistä, omasta aktiivisuudesta, koosta ja päivän aikana suoritettavista aktiviteeteista. Normaalille ihmiselle riittää usein 1,5–2,5 litraa nestettä kokonaisen päivän aikana. Onkin hyvä muistaa varmistaa, että sinulla on aina nestettä saatavilla, jolloin tulet automaattisesti nauttineeksi riittävästi nestettä, jonka avulla jaksat paremmin. Juomapussit ovat kätevä ja sujuva tapa pitää riittävä määrä nestettä saatavilla, sillä ne painavat lähinnä vain nesteen verran. Löydät Addnaturen valikoimasta varmasti juuri itsellesi parhaiten sopivan mallin. Parhaimman kuvan valikoimasta saat suoraan verkkosivuiltamme, josta voit samalla kertaa nähdä tuotteiden ajantasaisen saatavuuden.

Deuter Streamer Sininen Juomapussi 3litraa

Juomapussit auttavat sinua jaksamaan

Aktiivinen elämäntapa kuluttaa runsaasti nestettä ja varsinkin jos harrastat tai treenaat säännöllisesti, sinun tulisi muistaa nesteyttää itseäsi riittävästi. Näin suoriudut harjoitteistasi paremmin ja jaksat vielä treenien jälkeenkin. Nesteytys on hyvä aloittaa jo ennen urheilusuorituksia ja sitä on hyvä jatkaa myös suoritteen jälkeen, sillä keho haihduttaa nestettä vielä jonkin aikaa suorituksesi päätyttyä. Erilaisten juomapussien käyttäminen on oiva tapa huolehtia nestetasapainostasi, oli lajisi sitten juoksu tai salitreeni. Juomapussit toimivat hyvin myös erilaisissa tilanteissa, kun kannat reppua tai rinkkaa selässäsi, sillä useassa repussa on paikka juomapussille, johon se soveltuu hyvin kokonsa puolesta.

Addnaturen verkkokaupassa on runsas valikoima erilaisia juomapusseja eri käyttötarkoituksiin monelta eri tunnetulta valmistajalta. Pienimmät juomapussit ovat kokoontaittuvan pullon näköisiä ja muotoisia, mutta isommat ovatkin jo ihan säiliöitä, kuten Camelbakin Crux-sarja, josta löytyy nestesäiliöitä 1 500 millilitrasta aina 3 000 millilitraan saakka. Näissä juomapusseissa on lisäksi juomaletku, joten voit asettaa juomasäiliön reppuusi ja vetää letkun kätevästi saataville. Crux-sarja on varustettu lisäksi Big Bite -venttiilillä, jossa voit säädellä nesteen virtausta yksinkertaisesti puremalla letkun suukappaletta. Platypus-tuotemerkin juomapussit ovat pussimaisempia, joten ne mukautuvat täytettynäkin reppuun muiden varusteidesi joukkoon. Platypusin juomapusseja löytyy myös runsaasti eri kokovaihtoehtoja, 1 000 millilitrasta aina 3 000 millilitraan. Näihin täysin BPA- ja BPS-vapaisiin ja ftalaatittomiin pusseihin on lisäksi lisätty hopeaioneita, jotka pitävät bakteerikasvun loitolla ja nesteesi pysyy siten puhtaampana.

Juomapussit ja muut tarvikkeet nesteytykseen löydät Addnaturelta

Eri valmistajien juomapussit ja muut nesteytykseen tarvittavat varusteet löydät kätevästi Addnaturen verkkokaupan laajasta valikoimasta. Meillä on myös paljon muita tuotteita aktiiviseen elämäntapaan. Kannattaakin hankkia kaikki tarvittava kerralla. Jos olet lähdössä esimerkiksi vaeltamaan, on hyvä varmistaa, että esimerkiksi rinkkasi, makuupussisi ja vaatetuksesi on kunnossa. Tilaamalla kaiken tarvittavan kerralla hyödyt, sillä saat nimittäin kaikkiin yli 99 euron tilauksiin ilmaiset toimituskulut ja tarjoamme lisäksi 30 päivän maksuttoman palautusoikeuden.