Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Kompressiotrikoot

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Koko

 • XS
 • XL

Valmistaja

Tuoteperhe

 • 2XU Aero 1

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
2XU Aero 2in1 3" Shortsit Naiset, musta
2XU Aero 2in1 3" Shortsit Naiset, musta musta
2XU
Aero 2in1 3" Shortsit Naiset, musta
OVH € 59,95 € 32,95
 • Versiot: XL
- 45 %
ALE
cep 3.0 Juoksushortsit Kompressio Naiset, musta
cep 3.0 Juoksushortsit Kompressio Naiset, musta musta
cep
3.0 Juoksushortsit Kompressio Naiset, musta
OVH € 99,95 € 63,95
 • Versiot: I | XS
- 36 %
ALE

Laadukkaita kompressiotrikoita urheiluun

Kompressiotrikoot
Meillä Addnaturessa on erilaisia kompressiotrikoita laaja valikoima, josta varmasti löytyy jokaiselle sopiva malli. Kompressiotrikoot sekä kompressiohousut ovat kovassa huudossa urheilijoiden keskuudessa tällä hetkellä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla ammattilaisurheilija nauttiakseen kompressiovaatteiden ihanasta tuesta ja miellyttävästä kankaasta, vaan nämä loistavan nerokkaat vaatteet sopivat aivan jokaiselle toimivia ominaisuuksia arvostavalle liikkujalle!

Mikä tekee kompressiovaatteesta erityisen?

Kompressiovaatteet, kuten kompressiotrikoot, ovat teknisiä treenivaatteita, jotka parantavat suorituskykyä, nopeuttavat palautumista ja vähentävät loukkaantumisriskiä. Sopivasti jalkoja puristavat kompressiotrikoot lisäävät liikkujan pintaverenkiertoa, mikä näin ollen lisää myös puolestaan lihasten hapensaantia. Kaikkien kompressiovaatteiden valmistuksessa on hyödynnetty huipputeknologiaa, jotta kankaan voima, joustavuus ja paine ovat parhaassa mahdollisessa suhteessa toisiinsa nähden, luoden mahtavan ja toimivan kokonaisuuden. Kompressiotrikoissa käytetty tekninen kangas kaiken lisäksi hengittää ja poistaa kosteutta nopeasti, jotta pysyt kuivana ja raikkaana koko treenisi ajan.

Kompressiotrikoot vaikuttavat positiivisesti suoritukseesi koko harjoituksen ajan:

 • Alkulämmittely
 • Lihakset lämpenevät nopeammin verenkierron parantuessa
 • Itse suoritus
 • Kompressiotrikoiden aikaansaama paine jaloillesi parantaa aineenvaihduntaasi, jolloin maitohappoa kertyy normaalia vähemmän esimerkiksi reisiin ja pohkeisiin. Lisäksi lihastärinä vähenee, mikä vähentää riskiä pienten lihassäikeiden repeämiseen ja näin ollen myös loukkaantumisen riski vähenee.
  Kompressio itsessään edesauttaa aineenvaihdunnan nopeutumista, mistä johtuen kuona-aineet siirtyvät nopeammin pois lihaksista, jolloin myös maitohapon määrä, turvotus ja lihassäryt vähenevät. Tämän seurauksena myös lihasten jälleenrakentaminen alkaa normaalia aikaisemmin.

  Kenelle kompressiotrikoot sopivat?

  Me Addnaturella suosittelemme kompressiotrikoita aivan kaikille. Kyllä, luit oikein. Kaikille. Sillä ei ole väliä, oletko intohimoinen urheilija vai kiinnostaako sinua enemmän matkustelu ja hyvä ruoka. Kompressiotrikoot nimittäin vahvistavat pohkeiden lihaspumppujen toimintaa, minkä avulla laskimot kuljettavat hiilidioksidipitoista verta alaraajoista sydämeen. Pohkeiden ja yleisesti jalkojen lihaspumppujen toiminta on elintärkeää alaraajojen laskimotukosten välttämiseksi. Alla olemme listanneet mihin kaikkeen kompressiotrikoita suositellaan käytettäviksi:

  • Fyysinen kuormitus, kuten salitreeni tai juoksulenkki
  • Pitkät matkat. Matkustettaessa pitkään istuallaan junassa, lentokoneessa tai autossa kompressiotrikoista on apua jalkojen turvotuksen välttämisessä
  • Kompressiotrikoot sopivat hyvin myös vammojen kuntoutukseen, palautumiseen tai nukkumiseen
  • Raskauden ajaksi. Tällöin naisille kertyy ylimääräistä kuormitusta jaloillensa. Kompressiotrikoiden sopiva tuki helpottaa oloa etenkin raskauden viimeisen kolmanneksen ajalla

  Kompressiotrikoita naisille & miehille

  Naisille löytyy nyt monia erilaisia kompressiotrikoita. Voitkin nyt etsiä juuri sinulle sopivat naisten trikoot pitkälahkeisten trikoiden, ¾ -pituisten trikoiden tai kompressioshortsien väliltä. Saatavilla on myös kompressio juoksutrikoot, jotka on suunniteltu erityisesti lenkkeilyä varten.
  Miesten kompressiotrikoot eivät ominaisuuksiltaan tai materiaaliltaan poikkea naisten trikoista juuri lainkaan. Erot tulevat lähinnä muotoilusta ja trikoiden koosta. Kaikki kompressiotrikoot miehille ovat huippulaadukkaita trikoita, ja niitäkin on saatavana niin housu- kuin shortsimallisinakin. Suurin miesten kompressiotrikoiden valmistajamme on kuuluisa urheiluvaatemerkki Skins.
  Nyt sinulla on upea mahdollisuus tilata helppokäyttöisestä nettikaupastamme itsellesi uudet kompressiotrikoot nopeasti ja näppärästi – tämä on ostopäätös, jota et tule katumaan!
  Tutustu myös ja lue lisää erillisistä kompressiolahkeista ja -hihoista sekä kompressiopaidoista.